|
|
|
Eurovision,$arki yari$masi..? |
selam .Sizce kim kazanir..Türkiyemizi temsil eden can bomo ilk 5 e girebilirmi..Tahmin edin..ilk 5 i hangi ülkeler alir.
Katilan ülkeler ve katilma sirasi.. 1.Ingilter 2-macaristan 3-arnavutluk 4-litvanya 5-Bosna -hersek 6-rusya 7-izlanda 8-kibri rum kesimi 9-Fransa 10-italya 11-estland 12-norvec 13-azerbaycan 14-romanya 15-Danimarka 16-Yunanistan 17-isvec 18-TÜRKEI 19-ispanya 20-Almanya 21-malta 22-Makedonya 23-irlanda 24-sirbistan ..25-ukrayna...26-moldova ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim tahminim. 1-isvec 2.Yunanistan 3-azerbaycan 4-Rusya 5-Türkiye
Bol $anslar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm kanka. Ben attim..sende at.. ilk 5 i en cok bilenlere ödül verecegim. Puanlama bitinceye kadar katilim olabilir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm..Hangi $arkidan bahsediyorsunuz..Türkiye mi..? Almanya oylama yaparken herkesin aramasini isterim ki..12 points "go to turkey " olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende tanimiyorum..Bu olaya oyun olarak bakiyorum.. ilk 5ine en cok ülkeyi sokana ödül var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm lafo Ben avrupada olan lobimizin yine cali$acagini..Almanya,fransa, ve azerbaycandan tam puan alacagimizi umuyorum. Ok..Nasil istersen önce bir hepsini dinle müsaitsen..sonra tahmin yazarsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6. sirada rusya- Bizimkiler 18.cikacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler alkan..ba$arilar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burada biliyorsun,kom$u ülkeler bilhassa kuzey avrupa devamli bibiilerine cok puan veriyor. Isvicre belcika,ve hollandanin olmamasi bizim icin dezavantaJ.. oradan gelecek puanlarla daha iyi bir yerde bitirebilirdik sanirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin saydiklarin oy veremez,katilmiyor o ülkeler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet zamani geldi isvecten sonra ülkemizi temsil edecek can bonomo cikiyor..Ba$arilarrrrrrrrrrrrrrrrrrr...    4 dakika sonra sira bizde......... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türkiyeyinin 12 puani almasi icin $u numarayi arayin. 01371030018 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
festnetz 14 cent. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben 4 defa ula$tim..yetiveesin gari.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yari$maya katilmak icin son 5 dakika. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ederim ahu hanim- trt1 veriyor ve ard.son dakikalar.. Diger arkada$larim beni yanliz birakti. sagolunuz.. saygilar.Ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisiniz.. Ama kendi dilimizde ba$arili olamiyoruz. Seyretmeme karariniza saygi.... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alman ard.yani 1.kanali diye yazmi$tim dikkatinizden kacmi$.. Esas $ipaz $imdi ba$liyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler...son saniyede girdiniz.. Bundan sonraki tahminleri kabul edemiyecegim.. Ba$arilar 3da hanim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!