en cok bunu dinliyorum bu aralar..
cok duygulu hüzünlü..
ne yazikki gercek hayat filimdeki gibi deil..
mutlu sonla bitmiyor..
peki sizin dinlediginiz parca hangisi ..
neler düsünüyorsunuz aklinizdan gecenler ne dinlerken??
ne yazikki bende türkce program yok..
video sanmisdim baslarda..
youtube de dinleyince dizi oldugunu fark ettim..
ne yazikki seyredemedim..cok güzel sesi var
h: cok güzell ama kalpcikler sizin icin..iyi bir kisilige sahipsiniz burdan tanidigim kadariyla
olar..sorry
dansözmü cagiralim..
iki üc gündür bunu dinliyorum. 80 li yillardan yabanci sarki. Bana neyi hatirlatiyor?
Ilk aklima gelen vefat eden ablam oluyor, o zamanlar yasiyordu ve paylastigimiz müzik zevki.
Sakin
Kızmak kolay
üzmek kolay,Sakin sakin sakin,Kırmak çirkin gitmek kolay,Lakin lakin lakin,Ah şu lanet gururun,Her şeyi mahvediyor,Hayat öğretir sana,Giden hep kaybediyor,Kaybeden olmayalım,Çaresiz kalmayalım,İnan bana zor değil,Yeniden başlayalım,Gönlüm senin elin hala,Kalbim sende rehin hala,Aşkım sonum bile olsa, Fikrim değişmedi hala...
bu sarkiyi hep dinlerim cok seviyorum sözleri cok güzel
ugur isilagin sesine benziyor..
arabaylan Tr yye giderken ceylanin 3 gün 3 gece ceylanin kasetini dinlemek zorunda kaldim..gelirkende ugur isilak..sagolsun babam bütün parcalarini ezbere ögrendim..
İzin verdim kalbimin düşmesine, Ve o düşerken, sen kalkıp onu aldın. Karanlıktı ve ben bitmiştim, Ta ki sen dudaklarımı öpüp beni kurtarana kadar
Ellerim güçlüdür. Ama dizlerim çok zayıf. Ayaklarına düşmeden, Senin kollarında duramayacak kadar
Ama senin bir tarafın var, Hiç bilmediğim, bilmediğim Söylediğin tüm şeyler, Asla doğru değildi, doğru değildi Ve oynadığın oyunlarda, Hep sen kazanırdın, hep sen.
Ama ben ateşe verdim yağmuru, Yağışını izledim yüzüne dokunurken, O yandı ben ağlarken, Çünkü ismini bağırdığını duydum, senin ismini
Yanına uzandığımda, Orada kalabilirdim Gözlerimi kapatır, Sonsuza dek orada olduğunu hissederdim. Sen ve ben, birlikte, Bundan iyisi olamaz
Çünkü bir tarafın var senin, Hiç bilmediğim, bilmediğim Söylediğin tüm şeyler, Asla doğru değildi, doğru değildi Ve oynadığın oyunlarda, Hep sen kazanırdın, hep sen.
Ateşe verdim yağmuru, Ve bizi de attım alevlere Bir şeylerin öldüğünü hissetim. Çünkü biliyordum ki bu sondu, sondu.
Bazen kapının yanında uyanıyorum, Çaldığın şu kalp, seni bekliyor olmalı Şimdi ayrılmış olsak bile, Kendimi seni aramaktan alıkoyamıyorum.
Ateşe verdim yağmuru, Yağışını izledim yüzüne dokunurken, O yandı ben ağlarken, Çünkü ismini bağırdığını duydum, senin ismini
Bırak yansın!
ani aaaa ani iiii ani uuu...
anlamiyorum..sexy bayanlar neden erkeklerin ilgisini cok cekiyor..
iss ehh alles gepummttt..oder photo shop..barbie bebek gibi gösteriolar..
tsk yinede