105 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.06.24, 14:28 Nr.: 1 Antworten

zincir markrtler
1)poset poset posette poset,affedersiniz ama kasiyerler poset satmak icin yirtiniyoarlar,bazen sigortam attiginda terslesemde bu konuda bayagi bir egitildikleri belli pek cevap vermiyorlar.

2) raf fiyati ayri kasa fiyati ayri,son iki günde 3 defa kaziklandim veya kaziklanmaya cilisidi, 1 litre süt raf fiyati 22.90 kasada 29.90 almislar sütü acmadim yarin geri götürecem

1 litre yogurt raf fiyati 47.90 tl kasa fiyati 57.90 ihtraz ettim 10 tl mi geri verin diye 57.90 tl mi geri verdiler yani o yogurdu baskalarina kazikli fiyatttan yedirecekler gibi geldi bana.

1 defa kullanimlik 5li tras bicagi raf fiyati 57.90 kasada 134.90 hesap edilince sigortalaim atti ve diklestim kasiyer hikaye anlatmaya basladi tabiki biraktim almadim.

insanlarimiz bu konuda duyarli olmali,her fisin konturolu yapilmali,raf fiyati resim cekilmeli kasiyere gösterilmeli , tabiki bu konuda belediyelere cok görev düsüyor ama araki belediye bulasin.
0

Beitrag gepostet am 21.06.24, 21:19 @-solyanim Nr.: 2 Antworten

zincir markrtler
kasiyer kizlarda bayagi bir gelisma var,bugün bana poset satmaya calismadilar, herhalde beni artik tanidilarbirde bunlari birbirlerinden az uzaklastirsalar veya araya paravan koyup birbirlerini görmeye engelleseler is olmayinca birbirleriyle dedikodu yapamazlarben 40 yil almanyada durdum kasiyerlerin is olmayinca cep telefonuyla cetlestiklerini görmedim,bunlari almanyada marketlerde kasiyer olarak iki saat bile calistirmazlar.

benzinliklerde calisan benzin doldurucularda  pek tekin sayilmazlar ,suratlari bes karis müsteriyi neredeyse dövecekler gibi hazir bekliyolar , en iyisi almanya gibi herkes kendi benzinini doldursa ve kasaya ödese daha uygun ve isveren icin daha ucuz olur.

birdahaki sefere hastanelerde calisan hemsire yani (krankenschwester) lerin durumuna deginecem
0

Beitrag gepostet am 01.07.24, 18:47 @-solyanim Nr.: 3 Antworten

zincir markrtler
aslinda benim endisem 5 kurusluk poset degil,cevreye verilen zarardir,böyle zararli maddelerin aslinda yasaklanmasi gerekirken,bazi ülkeler  tarafindan halen kar amacli kullanmalarina müsade edilmesi tam bir aymazliktir.

cevre konusunda  insanlarin egitilmesi gerekirken,geri kalmis ülkelerde tam tersi yapiliyor.o insanlara poset satmayi ögreteceginize posetin cevreye verdigi zararlari piknik sonrasi cevreye atilan denize atilan bir posetin kac yüz yil insanlara hayvanlara verdigi zarari ögretseniz daha faydali olunurdu diyesim geldi.

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

zincir markrtler