|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Fakeoş abla neredesin meşhur niklerinden birisiyle gel. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Şimdi şarkı iyi hoş da bende rap her zaman ayrıdır, sadece güncel konulardan ibaret değil Türkçeyi öğrenme adınada büyük bir lütuf bu yüzden gelin hemen şarkıda yer alan bir kelimenin anlamını beraber mercek altına alalım…
kelimemiz “Troll “ aslında İskandinavya folklorunda genellikle dev ya da cüce olarak resmedilen, mağaralarda yaşayan efsanevî, çirkin bir yaratıktır. Modern çocuk hikâyelerinde genellikle köprülerin altında bekleyen, yolcuları çeşitli işlerle oyalayan veya haraç kesen karakterler olarak resmedilir…
gel zaman git zaman günümüze daha yaygın bir kelime olmaya başlamıştır ve İnternet jargonunda, "ateşleme" anlamına gelir yani yorumlarla sözlü bir tartışmayı kasten ateşlemek isteyen veya kasıtlı olarak İnternet'te insanları rahatsız etmek isteyen bir kişiye denir…
kelimenin anlamını tamamıyla yorumuyla bize örnek olarak gösteren eses’e teşekkürler ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Nezaketin için ben size teşekkür ederim. Geniş açıklamanın okudum bazen kelimeler cümleler içinde yer değiştirdiği zaman farklı anlar doğurabilir. benim bir trol olduğumu iddia ediyorsanız ben hiç bir zaman trol olmadım. Hiciv yaparım, tahrik yaparım, dokundurma, ima yaparım. dilime yerleşmiş asırlardır kullanılan kelimeleri kullanırım sinsice dayatma yoluyla kullanılan türetme kelimelerden nefret ederim çünkü benim dilim dünyanın en zengin edebiyat dilidir. Türkçe her zaman kendi köklerinden ( Filiz) sürme yeteneğine sahiptir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Ha yüregine saglik.cok güzel izah etiniz..bende bir cümle ekliyeyim.bence troll kelimesi kendi celadina asik olan mahluklara denir..yöneten ve yönetilen olayinda oldugu gibi..birileri Mali nali götürür..birileride alkis tutar..Troll tamda bu bence.eline saglikk kardesimmm.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Vellahi dogri söyliysan tirol ele olir Sanin dedigin gibem san biliysan bunlari. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Sen ne zirvaliyorsun ..bana neden yaziyorsun..tirooooo... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Ilk önce sana cok tesekkür etmek istiyorum, haftanin sözü kösesini es gecmedigin icin 
Off yaaaa, bu iyiydi kabul et cabuk 
Sarki secimin cok okkali olmus harbiden de yine.... 128 milyarciktan tutta, yanan ormanlarimizi, bitmek tükenmek bilmeyen yobazlara kadar deginmis sarki, cok begendim. 
E, yani.....haklisin.....haklilar demekle yetiniyorum ben de  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Benimkisi sadece idda değil hakikat yalnız.. ilk yorumunuzun Konuyla veya paylaşımım ile diyeyim hiç bir bağlantısı yok ayrıca kelimeler yer değişse bile farklı anlaşılacak bir durum yok. Dayatma ile ilgili kelimemiz başka bu yüzden şimdi es geçiyorum…
biliyoruz sizinki hep sert eleştiri yada hiciv yani insanların hoşunuza gitmeyen yönleri veya eksik gördüğünüz şeyleri alaya almak bir nevi satire ok, çünkü absürt ve bu da forum imzanız olan “insan, bitki,hayvan” dediğinize zıt hani her canlı kıymetli ya yine bir uyumsuzluk sergiliyorsunuz…
bir düşünün derim acaba bu yorumlarınız ile insanları kırıyormusunuz, rahatsız ediyormusunuz dolayısıyla isa niye böyle diyor diye ondan sonra ben bu değilim diyin. ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Yaw bir dur gerçek sanılacak ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Eyvallah sağol ama katılamayacağım buna çünkü onun kelimesi farklı genelde “fanatik” denir yada duruma göre “yobaz”. Bununda açıklamasını yapalım…
-Bağnazlığı din konusunda aşırılığa vuran ve başkalarını baskı altına almayı düşünen kimse
- Bir düşünceye ve bir inanca aşırılıkta bulunmak.
-İncelik ve naiflik ile işi olmayan kaba saba.
Yani TDK birebir öyle diyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Aysss rica ederim harbi iyidi  dur sen 40. Ben alayım sonra yine senin elinden öpsün ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Hayatım boyunca insan hayvan bitki kavramlarına hep saygılı kaldım. Fikirler ve beyanlar üzerinden karşı fikrimi söylerim. gerektiğinde sizin gibi bende sert eleştiri yaparım. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Ha evet saygılısınız buradaki arkadaşlar insan değil çünkü dimi sizin tabiriniz “ile iblis müridleri ve mahluk” çok saygılı evet. Sizi bilmem ama hakaret sert eleştiri değildir gözümde. ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
iblisce hareket edip milletin değerlerine küfredenler benim için iblisin müridi dir. Örnek bir ahmaksın müşrik in yanlışını İslama maleden iblisin müridi dir. Gözlerinin güzel olması beni ilgilendirmiyor sen hep şaşı bakıyorsun bana ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
( ahmak) olacaktı ahmaksın olarak klavye aktarmış yanlış anlamayın lütfen. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Öptür hadi bakiim ellerimden 
ve her cümlesinde sana cinsel tacizde bulunan kisiyi de es gec derim, bosuna ugrasmaya degmez. yok güzel göz yok yorumlarinda illa ki gercek isimini burada herkesin gözü önüne sermeler.... ruhsal sorunlari olan insanlari ne sen ne de ben iyilestirebiliriz. Profesyonel yardima ihtiyaclari var gercekten de ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Öylemi? peki size tek bir soru atasına küfür edeni şakşaklayana ne denir?
Şaşı bakmak dünyaya çatlak bakmaktan iyidir ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Da get Yaşın tutmuyor bikere... sağol be sayende bilmeyende öğrenmiş oldu  sıkıldım nakaratlardan uzaklaşıyorum dönüyorum aynı terane ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
39. Haftanın sözü.. |
Kim kimin atasına küfretmiş bilmiyorum. şaşı bakıp herşeyi çatlak görmek nevi-şahsına münhasır bir özellik demekki çatlaklıklar iyidir arasından filizler sürer. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!