|
|
|
38. haftanin sözü |
Insani hayvandan ayiran akildir. Insan akildan uzaklastigi zaman, hayvan ortaya cikar.
Epiktetos
----------------------------------------
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
38. haftanin sözü |
Veto hakkımı kullanmak istiyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
38. haftanin sözü |
Ne kadar meraklısınız yaaa şu antik Yunan sapıklarına. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
38. haftanin sözü |
hangi ulustan olursa olsun dunyadaki gelismelere katki saglamissa saygi duyun.yunan mitolojisi bunlardan birisidir..saygi duymayi ögrenin örümcekler ucusmasin beyinlerinizde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
38. haftanin sözü |
Sen önce örümceği tanı sonra bana sapık antik Yunan kültürünü savun doğaya hayvanlara insanlara katkısı olmuş bütün bilgelerin önünde eğilirim. Sapıklar hariç. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
38. haftanin sözü |
sasirdim.....bunu senden hic beklemezdim isa 
ya bi --yorumsuz yorum-- ya da bi --bence de sence-- gelir kesin diyordum ama veto isin icinde olunca yorumun yorumsuz olmamis oluyor ve bence de sence olmamis oluyor. Hayvanlari indirgeme, onlari kücültme, vs diye tarzi bi yorum atacak olursan, kafadan es gec derim. O anlamda olmadigini, bu sekil düsünülerek yazilmis olmadigini zaten hepimiz biliyoruz. Icgüdüleri dogrultusunda hareket eden bir insani, düsünebilme kabiliyetini yitirmis bir insani kast ediyor ünlü filozof Epiktetos.  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
38. haftanin sözü |
Sen 31.ci nikisin 31 işini seninle hallediyormuş. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
38. haftanin sözü |
Çok şükür 0'tarakta bezim yok. Size gurup halinde iyi kuçaklaşmalar. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
38. haftanin sözü |
Face ile kuzey afrikaya çalı üzümü toplamaya gideceğiz. Malum burada sezon geçti. Fackenin yıllar öncesinden verilmiş sözü var. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
38. haftanin sözü |
O filozof öyle demiş olsun da benim kedilerim bazı insanlardan daha akıllı bikerem ve sadece iç güdülerine göre hareket etmiyorlar ne uğraştırıyorlar beni ha ondan veto hakkımı kullanıyorum  şu Yunan mitolojisine de girecek olursak pliiiz lugatımızdan sayacağım kelimeler çıkartılsın ayıp çok ayıp.. örneğin hipnoz, tufan, tayfun, fantazi, panik, morfin, Avrupa, fobi, kronoloji, narkoz, Nergis, narsızm, hijyen, kaos gibi gibi hatta Nike ayakkabılarını da hemencik yaksınlar hepsi Yunan bunların Türkçe sözlüğümüzde neden yer alıyorsa bütün bunlar ama yok yunan Tu kaka bize kattıkları hiç birşey yok
not 99 nick ben olayım mı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
38. haftanin sözü |
Iyi oldu bu bak, böylece tescillenmis oldu en azindan bir kedi kadar akilli oldugum.... Ben de seni az ugrastirmiyorum burada..... aferin bana 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!