|
|
|
Mutlu yıllar Face:) |
Hadi bakalım bu yıl bir beyin yanması sonucu parmaklar ne döktürecek
Yılların Facelook’u gözümde nam-ı diğer faceoş ablam, zaman zaman cilalı ibo’su yeri geldiğinde sevgi göstergesi gibi görünsede daha çok bazı aynı fikirleri paylaştığı için pusu’yu, sol’u, nem’i kucaklayan…
son dönemlerde insani değerlerin yitirilmesi sonucu milleti keklemeye çalışan zat-ı muhteremlere forumun tadını kaçırdıkları için, ciddi bir şekilde sağ gösterip sol vurup ifşa eden (ki üzerine alınan çok ne hikmetse)…  bu nedenden ötürü küfür yemenin yanı sıra lügatını bu alandada baya bir geliştirebilen ama tenezzül etmeyen…
çenesini bazen tutamayıp parmaklarını (bence) bazen boşa yoran ama içinde kalmasın diye illaki satırlarca yazan…
hala cinsiyet ayırımına karşı durup bu yüzdende bir çok kez saçma, sapan sözlere maruz bırakılan… haksızlığa karşı kendince savunma mekanizmasının çok aşırı çalışan ve yine bu yüzden çok eleştirilen…
bir çok defa yeri geldiğinde yargılamadan sadece dinleyeci olmayı beceren, bazen motive eden, yol gösteren… “sapık”denilmesine rağmen kimseye yan gözle bakıp asılmayan Facelook işte…
ben seni böyle sefiyoms bea, biz seni böyle seviyoruz  eh sevmeyende sevmesin ne olacak çokta lülü sana sanki…
senin tabirin ile “gram değişme sakın” emi… yeni yaşın sana tüm güzelliklerinin getirmesini, sağlığına çok iyi bakmanı, her daim neşenin hiç bozulmamasını diliyor, sevdiklerin ile birlikte daha nice güzel, bol kahkahalı günlerinin olmasını temenni ediyorum…
ve evet yine pis kozlar verdim dimi ? ama napim sen busun ve böyle kalacağına da eminim, son kararım, hatta imzamı atıyorummmmmm
isabella ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nice kucaklasmalara diyelim faceyle,, kisa yazim adamin dibine nice yillara .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Döktürmüssün yine kiz 
Benim icin bu cok anlamli, duygu yüklü cümlelerin icin tüm kalbimle tesekkür ederim sana kralice.  Hep beraber nice nice güzel, bol kahkahali ve saglik, sihhat dolu yillara diliyorum ben de. Bende ki yerin ve degerin zaten belli, bunu burayi takip eden bütün üyeler de biliyor. Burada yoldan cikmis, amaclari sadece insanlari karalamak olan, hakaretler yagdirmak olan, farkli kisiliklerle oyun oynamaya calisan üyelerin ne düsündükleri de zaten benim umurumda olamaz da. Az bucuk tanirsin beni ve karekterimi. Bu yüzden aynen cok güzel özetledigin gibi cokta lülü acikcasi 
Iyi ki varsin kiz, saka maka bir yana da. Senden insanlik adina cok sey ögrendim ve ögrenmeye de devam ediyorum, hayatimda farkli bakis acilari sunma, düsünebilme, düsündüklerini uygulayabilme adina cok ilerleme kaydettigimi düsünüyorum. Ögrenmenin yasi yoktur demisler ve ben ögrenmeye ac bir insanim, yasim kac olursa olsun ve senden ögrenmeye de devam edecegim ben haaa, bunu bil 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dibim tutacak ayol... Kisa misa deme öyle 
Cok cok tesekkür ederim pusu....Hep beraber nice yaslara diliyorum ben de  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
facelook,sevdiklerinle daha nice mutlu yillara.
forum nr 1 ve nr 6 da yazilanlara aynen katiliyorum.hep böyle kal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
face.. saglıklı mutlu,huzur dolu bir çok yılların olsun.. tüm sevdiklerinle iyiki doğmuşsun... ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaten bu dogumgünü threadlerinde kutlanan kisilerin bütün aciklari ortaya cikiyor, ne bi insan oldugu gözler önüne seriliyor.....Sevsen bi türlü sevmesen bi türlü bu threadleri 
Güzel dileklerin icin cok cok tesekkür ederim sade kahve.... Hep beraber insallah nice senelere  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oulum sen nerelerdesin, özlettin kendini valla haaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen bana sadece demekle kalma, bana istedigini yapabilirsin ayol cicim 
Beni en yakin taniyanlardan birisin..... Dik durusumu dile getirmenden belli zaten di mi  Cok sagol, varol koc....Hep beraber nice nice yillara  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oulum, senin forumlarda yine sürtmen bana en büyük dogumgünü hediyesi haaa 
Cok cok cok tesekkür ederim teste....Hep beraber daha nice, kahkaha dolu yillara diliyorum ben de  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gecmis dogum günün kutlu olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Estafurullah efem ne haddime herkes işini yapsa daha verimli bir dünya olurdu eğitmenlik değil benimkisi sadece içimizde gizlenenleri keşif etmek için bir dürtü
Yok küfür yemem sanırsam çünkü millet konu başlığına göre paylara dalıyor garantiye bağladım anlatacağın bu sefer... bak bende öğrenmişim
Daha nice güzel yılların olsun abbammmm ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oyy teşekkür ederim amin cümlemizin kahvem seninde eline gönlüne sağlık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Özlenen elemanlardan biri daha gelmis  Oulum arada sirada gösterin kendinizi burada böyle, yasadiginizi bilelim la 
Cok tesekkür ederim soul dogumgünü mesajin icin.... Buranin benim icin degerli üyelerinden birisin  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ögretmenlik konusunu mu ele alayim yoksa küfür konusunu mu ele alayim, bilemedim sincik amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biraz gec oldu ama  nıce saglıklı mutlu yıllara insallah ısayıda tebrık edıyorum herzaman ıcten herzaman dost. nice saglıklı yıllara ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seit wann bist du so sentimental 
Du weißt ja meine Zeit war die von bizimalem und die ist schon lange her.
TB war dann eine Alternative aber ich habe mich wohl auch geändert bzw andere Alternativen gefunden.
Thank you very much. i appreciate that
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz gecte olsa, anca gelebildim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!