113 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.09.22, 10:30 @kuzeykoray Nr.: 21 Antworten

Gülşen ..
Okadar  cahil  okadar  körlerki,, marmara depreminde toplanan yardim paralari ile memur maaslari ödenen dönemin hükümeti  DÜRÜST,,, bugün 13 miyon üzerinde emeklilere  bayram ikramiyesi  veren ,, engellisinden duluna,,maas baglayan  hukumet HIRSIZ...  

Ülkemizde ihracat  35 milyar dolar iken  üretim vardi,, Bügün ihracat 225 milyar dolara  cikmis ama üretim bitmis

Manukyan  vergi rekortmeni iken fabrikarlar vardi  bugün hepsi satildi.. 

Hastaneler,,yollar,, havaalanlari VS  bunlar,, bunca hizmetller Sayin Erdogan in öpücügü  ile yapiliyor  sanki... 

Bütün dertleri ne  DEVLET nede  MiLLET  ... tek dert iSLAM ,, yaa kicin basin acik gez ,,kimse karismasin,,,  carsaf giyene sende karisma!!! adalet ,, özgürlük sadece  bunlar gibi düsünenler icinmi ...  empati yoksunlari ile tartisilmiyor  bu  net..  

Dogrulari söylememekde olmaz  degilmi... 

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 10:36 @dara_ Nr.: 22 Antworten

Gülşen ..
gürcüyüm,, cerkezim ,, aleviyim ,, lazim,, kürdüm ,,   Dinim iSLAM ,,
Elhamdülillah MÜSLÜMANIM   

sanane...!

-----
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 10:39 @dara_ Nr.: 23 Antworten

Gülşen ..
Marmara depremi 17 agustos 1999 yilinda yasandi.o dönemin imar iskan bakani koray aydin ayni zamanda mhp baskan vekili.deprem icin toplanan paralari zimetine gecirdi evet caldi..mhp nerede simdi akp ile sözde ülke yöetiyor..yaw bu dünyada ve öbür dünyada yatacak yeriniz yok..mazlumun ahini aldiniz.tanri af etmez sizi unutmayin.....
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 10:43 @emine_ Nr.: 24 Antworten

Gülşen ..
Ha siktir senin 3 sene lnceki yazlarin bende kayitli sen sadece sistemden beslenen bir zavalisin.sen aslinda yazmaya degmezsin...ama ben dogruyu yazmak zorunda kaldim...konu sahibinede saygisizlik oldu belki.. sizin yalanlarinizi iyi biliyorum.kendi kendizi kandirmaya devam edin....pesss yani gercekten...
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 11:51 @emine_ Nr.: 25 Antworten

Gülşen ..
12 nolu yazina mutekabil bunu digecem sana..evet siz yalaka sistemden beslenen tüm takim olarak bu ülkede yargilacaksiniz.baska kurtulusunuz yok.kicinizi duvarlara dayamakla o kicinizi asla kurtaramazsin günahlariniz asimani gecti......
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 11:56 @isabella Nr.: 26 Antworten

Gülşen ..
Fazla söze gerek yok ... Yüreğine ellerine sağlık Isabella ... 
-----
Incinse de .. incitme ...
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 12:19 @emine_ Nr.: 27 Antworten

Gülşen ..
Emine Aya sofyayi ve karabaği görmeyen birde sontaj gemilerini hice sayan zihniyetten ne beklersin
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 12:37 @kuzeykoray Nr.: 28 Antworten

Gülşen ..
Beklenti  söz konusu degil,, gölge etmesinler kafi   Büyüyen Türkiye  AKP ile  devam evvelALLAH....
-----
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 12:51 @emine_ Nr.: 29 Antworten

Gülşen ..
Aynen yola devam
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 13:06 @emine_ Nr.: 30 Antworten

Gülşen ..
Merhaba, Yorum için teşekkürler emine. Kişisel yaptıklarını  toplum önünde  bulunduğu için tasvip etmiyorum, şahsen bir anneninde çoğu zaman  hiç de estetik bulmadığım sahne kıyafetlerini de hoş bulmuyorum ama bu benim kişisel fikrim yargılamam, çünkü bunlar onun hür iradesidir. Lakin gel görelim ki konu Gülşen üzerinden olsada aslında ADALET! Yarın bir gün belki bizlerinde ihtiyaç duyacağı  adalet herkese aynı tecelli etmeli,  etmezse bende böyle yazarım, bu da benim hür irademdir., çünkü haksızlığa gelemiyorum, siyasette değilim hiç olmadım konuların hep kültür ve toplum üzerinedir fark ettiyseniz. Aklım almıyor yukarıda sıraladığım demeçler, olaylar ceza almadı onlar da toplumun göz önünde insanlar hatta devlet çalışanları neden soruşturma açılmadı ?  Dediğiniz gibi lanet olsun tüm bölücülere. Ayrıyetten yığınla  çocuk istismarcı, katiller elini kolunu sallayarak gezsin  ama Gülşen tutuklansın bu çok dengesiz bir durum. Kanunen Cezası varsa illaki çeksin aklamaya çalışmıyorum zaten, sarf ettiği söz yakışık almadı ama bu cezayı tüm lafını bilmeyenlerde çekmeli o zaman değilmi neticede  adalet mülkün temelidir. Ayrımcılık tam da budur gözümde.  İlaveten Gülşen imam hatiplilere saygısızlık etti evet bunda hemfikiriz ama özürünü de dileyebildi buyrun şimdi sizde dileyin çünkü nasıl onun küçük düşürme hakkı yoksa sizinde "sanatçı müsveddesi"diyip onu küçük düşürmeye hakkınız yok bilmem derdimi bu sefer anlatabildim mi ? Her türlü haksızlığa gelemiyorum dediğim gibi. 

Artı konumu gereksiz siyasi emellerinize alet etmezseniz sevinirim bu sözüm diğer arkadaşlar içinde geçerli!!! Teşekkür ederim 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 13:11 @dara_ Nr.: 31 Antworten

Gülşen ..
Teşekkür ederim cümlemizin inşallah. 

Ama olmadı konumuz adalet ve haksızlık olunca bu tür yorumları ki sadece şöyle göz gezdirdim olmadı. Yakışık almıyor böyle argo kelimeler,  cümleler, ötekileştirmeler. Hepimizin savunduğu bir fikri olabilir işimize gelmesede hakaret edecek bir durum olmamalı bence. Bu yüzden lütfen uzatmayalım ! 

-----
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 13:12 @pusu_vadi Nr.: 32 Antworten

Gülşen ..
Sağol be pusu neredeyse kendimi ifade edemedim gibi gelmişti neyseki anlaşılmış
-----
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 13:13 @demir_45_ Nr.: 33 Antworten

Gülşen ..
Sağolasın Demir  
-----
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 13:14 @lenaa Nr.: 34 Antworten

Gülşen ..
Teşekkür ederim lena seninde eline, gözüne sağlık 
-----
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 13:28 @isabella Nr.: 35 Antworten

Gülşen ..
slm isabbella aslinda gayet net anlatmisin..
türkiye laiktir laik kalacak..devlette tüm vatandaslarin haklarini esit oranda koruyacak,,türkiye devletinin DINI YOKTUR.ülkede yasayanlarin cogunlugunun islam dinine mensup olmasi onlaraa bir ayricalik tanimaz,,bizim insanlik haklarimiz KANUNLARLA belirlenmistir,,bunuda kimse siyasi emellerine alet edemez,,edemez diyorsuzda ülkede ADALET BITTI: bu bitincede iste hersey bitiyor,
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 13:32 @isabella Nr.: 36 Antworten

Gülşen ..
Ben tesekkür ederim isebella,, haklisin,, sinirlendim maalesef,, kendime yapilmasini istemedigim bir seyi baskalarina yapmamak gerekir,,  Özür dilerim,, yaptigi terbiyesizligin karsiligi hakaret olmamali.. herkesin  terbiyesi ,,terbiyesizligi kisiligini yansitir ... 

Belirtmek isterim belirttiginiz cirkinlikleri asla tasvip etmiyorum  lanet olsun  cirkinliklerin tümüne,, lakin yasanmisliklar bu gülseni aklamamali .. kullandigi cirkin  söz  tüm imamhatiplileri kapsiyor...

-----
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 13:37 @isabella Nr.: 37 Antworten

Gülşen ..
isabella öncelikle duyarliligin icin tsk ediyorum sadece bu meselede degil bir cok antidemokratik uygulalara karsi itirazini dile getiriyorsun.
 gülsenin söylemlerini dogru bulmayabiliriz hatta diyelimki gülsen gaf yapti bu kadini ilnc etmemizmi gerekiyor,bence dertleri gulsenin söylemleri degil,gülsen üzerinden yine toplumun fay hatlarini kayisiyorlar ve bunun uzuerinden muhafazar kesimden gelececek oylari konsolide etmek.
 Eminin yazdiklarini okuyunca ben sanki baska bir ulke baska bir dunya izliyorum bu kadarmi kor olunur bari bir kadina yapilanlara karsi sessiz kalin..
  Imam hatip meselesi uzun bir mesele ve farkli bir konu farkli bir tartisma alani.bu memleket en cok cemaatlerden darbelerden ve irkcilardan cekmistir bu üc mesele cözülmeden tr de duzelme olmaz.
Bu siyasi islamcilar hep askeri veasayet ve darbelerin magdurlarilar ya oysa gercek hicte öyle degilsiyasal islam tamda 12 öylül darbesinin urunleri ve beslemeleridirler bundan emin olun.
Cemaat yurtlarinda yasanan rezilliklere neden seisinizi yükseltmiyorsunuz neden dava acilmiyor neden tutuklamalar olmuyor.
 Cok daha yakina gidelim bir tane diktatör bozuntusu cikiyor hak arayan kadinlar sürtük diyor böyyle lagim agizli baskan olurmu agzindan salyalar akiyor muhaliflerine karsin sen kimsin demokratik hakkini kullanan kadinlara surtük diyorsun...
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 13:48 @isabella Nr.: 38 Antworten

Gülşen ..
Tabiki uzatmiyorum sayin kardesim..bu trol denilen insanlara mutlaka cevap vercem.2.bu pervasizlar yPtiklari Talent düzeniyle asla abad olamazlar...bunlarin kici ortada...sayin kardesim.....
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 16:58 @isabella Nr.: 39 Antworten

Gülşen ..
Ah isa, ah.....ne yaptin sen? bir ciktin, pir ciktin. Toplumu toplum yapmaktan uzaklastiran, diktatörlügü kendine amac edinmis bir yönetim sekline canak tutan zihinlerin yaptiklarini nasil da utanmadan böyle serersin gözlerimiz önüne? Itaat edeceksin, sorgulamayacaksin, hak hukuk aramayacaksin, bir yudum ekmegini yarim tas sicak corbana banacaksin, emeginin karsiligi kazandigin paranin yüzde bilmem kacini devletimize vergi olarak ödeyeceksin, saraylar yaptiracak, 250 arabalik konvoylar esliginde cuma namazlari gidis-gelis lerini saglayacak, bakanlarimizi, milletvekillerimizi dünyanin en zenginleri listesine girebilmeleri icin varinla yogunla cabalayacak, kicini yirtacak ve sesini cikartmadan oturup bu carkin dönmesine yardimda bulunacaksin.

Ne bu böyle hak arama, hukuk arama, sorgulama, gercekleri su yüzüne cikarma istegi? HIc mi yüzün kizarmadi bunlari yazarken? Hic mi düsünemedin bu haksizliklari yapanlari ve onlari savunanlari rencide edebilecegini, onlarin bogazlarindan gecen ekmekleri belki de yutkunamayacak olabileceklerini...Hani bakarsin ya, jeton düser, kafa dank eder de, kul hakkina mi girdim, haksiz kazanc mi elde ettim, siyasi ve dini görüsmelerim mi bana yersiz bir cikar sagladi da bu konumlara geldim diye düsünebileceklerini......Oooooooo, pardon benim hatam. Bir an icin kendimden yola ciktim sanirim da, düsünebileceklerini dedim. Düsünebilme kabiliyeti ne arar onlarda? Hay allah ben....bos bulundum bi an 

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 05.09.22, 22:46 @isabella Nr.: 40 Antworten

Gülşen ..
Gülşen'i sevenler dinlesin,onun gibi giyindim, kucağa otursun. Hatta çocukları LGBT li olsun.
Ne güzel değilmi?
 Herkes beğendiği, savunduğu ile beraber olsun...
Kimse kimseye hakaret etmesin.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Gülşen ..