91 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.09.22, 17:25 Nr.: 1 Antworten

Gülşen ..
Ah Gülşen ah, aylardır sahnede giyindiğin kıyafetlerden vuramadılar seni de, orkestra arkadaşına yaptığın bir söz yüzünden hızlıca tutuklanıverdin… tepkiler çığ gibi büyüdü ama senin suçun öyle büyük ki elde tutulur bir nedeni olmadığından ama illa ki bir ceza şart denilerekten, mecburiyetten ev hapsine sürüldün.. 

çok tehlikelisin çok, o giydiklerin ne öyle?  var-yok arası bişey… topluma çok kötü örnek oluyorsun, özellikle ülkende kadın olmanın zorluklarını  fanların tarafından belediye sahnelerinde şuursuz sunucuların pis tacizlerini ifşa edip açık yüreğin ile tepki göstermen olmaz, çok tehlikelisin sen... 

hatta sen toplu katliamların, tecavüzlerin, kutsal kitapları yırtıp yakanların karşısında dimdik duran, bizlere bu vatanı armağan eden Mustafa Kemal’e cuma hutbesinde kılıç ve kalkanı ile ona “Zalim ve Kafir” diyen Ali Erbaş’dan… Gezi eylemcilerine “çürük ve sürtük" diyen Halil Necipoğlu'ndan….  Rüşvetsiz iş yapmaz denilen ama bununla ilgili hiç bir soruşturma başlatılmayan Ali Fuat Taşkesenlioğlundan… 35 canın nedeni olan Madımak katliamının zaman aşımından yırtan sanıklarından…. “Kadın çalışarak fuhuşa hazırlık yapar” diyen Nureddin Yıldız’dan… “tecavüzcü; tecavüz kürtajı yaptıran mağdurdan daha masumdur” diyen Sefer Üstün’den…. “Türk kadını evinin süsü” diyen Vecdi Gönül’den… “kahkaha atan kadın iffetsizdir” diyen Bülent Arınç’tan.. “kadının fıtratında köle olmak var” diyen Uğur Işılak'tan… çocuğu önünde dahi öldürülen “ iki ay yatar çıkarım“ diyen adamlardan, “kadın bulamadım hayvana tecavüz ettim" diyen şerefsizlerden, sokak hayvanlarına işkence edip sosyal medyada paylaşan ve belki para cezasına çarptırılan soysuzlardan… göz göre göre betonculuk sevdasına güzelim ormanları yakan, denizleri kirleten şaklabanlardan, vs. ’den de daha tehlikelisin sen… 

suçun toplumu kışkırtmak bi kere… 

mitinglerde Kur’an-ı Kerim ile dolaşıp “partiye oy vermeyeni Allah çarpar” demek… camilerde miting düzenlemek, belediye binasının önünde Kâbe maketi kurup, zemzem suyu dağıtılmasının sorun olmadığını, bir kulun “Allah’ın elçisi” sıfatlandırılmasına, bir devlet büyüğüne dokunmak bile ibadetten sayılmasına ona her gün şükür namazı kılınması gerektiğinin çağrısını yapanları  da dinledi  o okulun öğrencileri, hatta Hz Muhammed (s.a.v) ‘ın parti amblemli nüfus cüzdanı çıkartıldığını, Kur’an-ı Kerim ve Kâbe şeklinde pastalar yapılıp dağıtıldığını da gördü bu öğrenciler ama ... 

sen çok ayıp ettin o sözle çok, bu yüzden hiç boşuna heveslenme, önünde ki duruşmada kravatta taksan sana “bir kereden bişey olmaz” diyen biri çıkmayacak!!!!

isabella 

-----
memento mori - memento vivere..
13

Beitrag gepostet am 04.09.22, 18:49 @isabella Nr.: 2 Antworten

Gülşen ..
Merhaba ,, bu konuda ben  acmayi düsünmüstüm sonra vaz gectim ,, iyiki  actiniz ellerinize saglik...

Gülsenin kiligi,, kiyafeti ,,yasadigi  evli erkeklerle asklari  yillarca  paparazilerce gündem olusturulmaya calisilsada ,,kimseyi alaka  etmedi ki etmemelide... 

Bizim  Milletimiz sanatcinin sanatina oldugundan fazla deger verir,,  takii  bamm teline vurmadiklari süre,, 

Sanatci halka maal olmus ise ,, sanatini icra etmeli,, ayirimcilik  ve asagilama yapamaz ,,yaptimi yapti,,  bedelini ödemelimi ,,ödemeli... 

Ayrica konu gülsen,, Diyer yanlis yada dogrular gülseni aklamaz...

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
5

Beitrag gepostet am 04.09.22, 21:19 @emine_ Nr.: 3 Antworten

Gülşen ..
Slm.gülsen neyin bedelini ödeyecekmis.ya insanda biraz insaf izan olur.bu tacizler cocuk istismari yapan sözde imamlara mahkeme bile acilmiyor tr de.bir seferden birsey olmaz bayan bakan var bu ülkede.ülkeyi batirdiniz gülsen cezasini cekmeli..ülkenin altini oyan hertarafi Satan bu hayasiz insanlara bir cümle yazmanizi beklerdim.halla o at gözlügüyle baktiginiz müdetce.mettelike muhtac olacak güzelim insanlari...yuh.....
7

Beitrag gepostet am 04.09.22, 21:29 @dara_ Nr.: 4 Antworten

Gülşen ..
olaylari bir birine karistirmayin  ,, halka maal olmus biri ,,halk icinde bölücülük,, asagilama yapamaz,,  gösterdiginiz örnekler gülsenin yaptigini hakli cikarmaz.. Konu gülsen !!  

Evet  yuhh diyorum bende,, bunlari yapanlara  VE  bunlar yapildi,, gülsende yapsin diyenlere....

-----
1

Beitrag gepostet am 04.09.22, 21:37 @emine_ Nr.: 5 Antworten

Gülşen ..
Gülsen dogru cümle kulanmis.yadirgayamazsiniz,bütün pisliklerin tecavüzlarin altinda imam hatipliler cikiyor. ensarvakfi olayini bilirsin.yurt olaylarini bilirsiniz.bir bayan bakanin söyledikleri ortadayken siz neyi savunuyorsunuz..sanatci sanatin ötesinde ülkenin Kanayan yarasina tabiki parmak basacak..gülsenin yaptigi söyledigini.yapmayan biri zaten sanatci degildir...ve dogruyu söylemistir...
8

Beitrag gepostet am 04.09.22, 21:54 @isabella Nr.: 6 Antworten

Gülşen ..
Selam.bu güzel ve anlamli konu icin özelikle seni tebrik ediyorum kardesim isabela.türkiyede son 20 yilin özetini cok net ve sade bir sekilde izah etmissin.ellerin der görmesin kaleminde hic tükenmesin..iyiki varsin...
5

Beitrag gepostet am 04.09.22, 22:01 @dara_ Nr.: 7 Antworten

Gülşen ..
Ne  sacmaliyosunuz  siz,,  beni  zorla  kendiniz gibi konu disina cikariyorsunuz...

Öz yegeni  ile  ask yasayan  Murat basoglu imamhatiplimiydi,,, 

chp icindeki tacizciler Imamhatiplimiydi,,  

SSK yi  batiranlar,,  bankalari hortumlayanlar ,,10 yilda bir ülkemizde darbe yapanlar imamhatiplimiydi....   siz   kimsinizz  ne  hakla bütün imamhatiplileri  ayni kefeye  koyuyorsunuz...

-----
6

Beitrag gepostet am 04.09.22, 22:12 @emine_ Nr.: 8 Antworten

Gülşen ..
emine hanim sanirim konuyu anlamadiniz,,konu yargi sisteminin nasil isledigidir,
tutuklama oldugu zaman tv kanallarinda isin uzmani avukatlar cikti hic biri bu tutuklamayi savunmadi olamaz dediler,,aklimda kalan halki kin ve düsmanliktan yargilansa 1ila 3 yil cezasi oldugu üst sinirdan verilse bile bu cezanin yatarinin sadece 1 GÜN oldugunu söylediler.

simdi yatari birgün olan sucun, ikametti belli delil karartma ihtimali yokken sen bunu tutuklu yargilamaya kalkarsan yuhhh derler senin adalet sistemine....

siyasi bir tutuklamadir muhafazakar kesme hos görünme cabasidir,bunu yaparkende adalet sistemini ayaklar altina aliyorsun olayin özeti budur..

8

Beitrag gepostet am 04.09.22, 22:47 @pusu_vadi Nr.: 9 Antworten

Gülşen ..
Ben konuyu baslikta oldugu gibi   net anladim  VE   sesinden   bestesinden önce,, sarlatanliklari ile gündemde  olmaya calisan ,,  Ülkemizin insanlarini özellikle  muhafazar kesimi  rencide  eden paspayenin savunulmasi  ,, adalet  savunuculugu sergileyenlerin  asil dertlerinin  ne oldugunu  gösteriyor...

konu adaletmi acin tartisalim,, siyasetmi acin tartisalim....  

Degerli sanatcilarimiz ile  ayni  camiada olmamasi gerekir...  Lanet olsun bütün bölücü pisliklere ...  

-----
2

Beitrag gepostet am 04.09.22, 22:59 @emine_ Nr.: 10 Antworten

Gülşen ..
Sen ve senin gibi düsünenlere söylenecek laf yok.bir kere sen bir bayan olarak sözde..kendi hem cinsine düsmansin..yW bu nasil bir kin nasil bir adalet...yakinda size bir hitler lazim...bu ülke bu pisliklerden mutlaka temizlenmeli...cünkü torunlarimizin gelecegini satiniz.daha ne diyelim...yakinda mahkemelerde ayaklarinizda Tansania gibi asilacaksiniz...allah belanizi mutlaka verecek   imansizlar...
6

Beitrag gepostet am 05.09.22, 01:08 @dara_ Nr.: 11 Antworten

Gülşen ..
Ben  ve  benim gibiler olmasaydi  dolayisi,, sizin gibilerin elinde,,  bizim gibilerin imkani olsaydi ki  ALLAH firsat vermesin insaALLAH,,,  sizin gibi düsünmeyenleri asmayi düsünecek kadar  canii ruhlusunuz  ve  farkimizi  farkedecek zekaya sahip olmadiginizda   asikar  ....

Birde  gezi zekali senii ,,, ne saniyorsunki sen,, karsinda savastan cikmis yorgun saskin bir milletmi  var ,,istiklal mahkemesi  hayalini kuruyosun...

Karsinizda  Merhum Menderesin asildigi dönemin  cahil insanlarimi var... 

Dip Not;
ALLAH  ettigin bedduayi basina versin insaALLAH....

-----
2

Beitrag gepostet am 05.09.22, 01:15 @dara_ Nr.: 12 Antworten

Gülşen ..
 Bu arada ,,,Sen  ve senin gibiler bana laf söyleyemez ...  Kisiligin cinsiyeti olmaz,,,  adi bir kadini  hemcinsim diye   savunacak kadar kisiliksiz degilim... 
-----
2

Beitrag gepostet am 05.09.22, 01:23 @dara_ Nr.: 13 Antworten

Gülşen ..
Dua  ed  senn  yasadigin  ülkeyi Imam hatipli Baskan yönetiyor,, yoksa istiklal mahkemesi  senin gibiler icin kurulmus olurdu 20 yildir.... 
-----
2

Beitrag gepostet am 05.09.22, 01:23 @emine_ Nr.: 14 Antworten

Gülşen ..
Sen resmen kisiliksiz ve onursuz bir kadinsin..sebebi ortada.cünkü 3.5 aylik Alan insalrda bir sikayetin yok..cünkü senin tüzün kuru evet..saliyorsun sözde kadinsin.   Bana gelince ben tüm hayatim boyunca alin terimle yasadim...simdi sana soruyorum?bu hirsizlara bu namusuz irz düsmani insanlara ne diyorsun..arti saVundugun bu iktidar.türkiyeyi bu duruma düsüren degilmi...yok cahape ziynitimi...yaw yatacak yeriniz asla...allah belanizi versin.  Verecek zaten bekleyin..pisliksiniz iste.       .......
6

Beitrag gepostet am 05.09.22, 01:25 @dara_ Nr.: 15 Antworten

Gülşen ..
Sensin pislik ...
-----
2

Beitrag gepostet am 05.09.22, 01:32 @emine_ Nr.: 16 Antworten

Gülşen ..
Sana söylenecek cok laf var..Ama etik olarak bayanlara küfür etmiyecegime yemin kendi kendime.. sana tek kelime diyecem sen onursuz yalanci bir kadinsin   bu yeterlidir sana...tekrar yuh duyorum....yuhhh....
5

Beitrag gepostet am 05.09.22, 06:34 @emine_ Nr.: 17 Antworten

Gülşen ..
helal olsun Emine güzel Açıklık getirmissinizkonuya tebrik ediyorum.
2

Beitrag gepostet am 05.09.22, 06:54 @isabella Nr.: 18 Antworten

Gülşen ..
cok güzel bir yazı almıssın kaleme her cumlesıne ımza atarım tebrık ediyorum gercekten bu ulkenın son yapılan butün pislıklerı dokmussun!!!
-----
Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di
4

Beitrag gepostet am 05.09.22, 09:55 @kuzeykoray Nr.: 19 Antworten

Gülşen ..
Anlayana sivri sinek  saz,, anlamayana  davul zurna  az.... Gözleri,, icleri öylesine kin bürümüski,,

Devletimize karsi,, sanat müsveddesi,,  sesinden cok kendi vicudunu sergileyen ,, akabinde yasadigimiz güzelim ülkemizin muhafazar kesimine alenen hakaret  eden bir paspayeye  alkis tutarak savunmaya gecen  belli gruplarin hangi milletten olduklari  belirsiz....  Ve  böyle bir grup icinde dogrulari desende faydasi olurmu tartisilir....

Dini iSLAM  olan bir ülkede yasa  ve muhafazar kesimi asagila... 

ALLAH  islah etsin ne  denirki  baska ....

-----
4

Beitrag gepostet am 05.09.22, 10:07 @emine_ Nr.: 20 Antworten

Gülşen ..
Senin kimligin kurcalansin eger sen türk cikarsan.kendimi bu bassede asacam.zaten bu güzelim ülkeyi siz devsirmeler satiniz..o davuko varya sözde kuzey koray denen mahluk o bile türk degil...ya siz daha ne yapabilirsiniz..onursuz hayasizlar cesaret sahibi ise.mal Mülk sahibide buna sahip cikamiyorsa.bir ülkenin gelecegi nokta ancak bu kadar olur...utanin halla konusup yaziyorsunuz hirsizlarrr.......
4

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Gülşen ..