|
|
|
35. Haftanın sözü … |
Kendine, sana zarar verenlerden uzaklaşacak kadar SAYGI DUY!!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
İnsanın kendisine bi saygısı olmalı bu hayatta. Tükürdüğünü yalamamalı, dün evet dediğine bugün hayır dememeli, bir köceğe, bir burnu uzayan pinokyoya dönmemeli. Menfaati uğruna doğruya yanlış, yanlışa doğru dememeli.
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
Bravo Termine bile okursan dogru bir cümle.tbrklerr... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
Sorry terminal olacakti termin nerden cikti.birden tr deki bu akp sistemi aklima gelmis tekrar özür..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
Solistin bir durum oldu.esas düsüncemle alakali .bir durum yok...tamamiyla ilgili Internet hatasidir.tskler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
Bizi kim anliyacak.bu bir muama.hayde kolay gelsin...??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
aslında dın ırk yada alman yunan turk katolıj muslaman dıger dınler dunyada ıkı sey vardr yanı ıkı ınsan türü biri calısan digeri CALAN EMEK CALAN SAYGILI CALISANSA HIRSIZ ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
La naptim gene? hele bi yanaş yamacima da anlat ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
Yok oyasım gelmedi  çünkü katılıyorum bu dediklerine ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
Tersine okunsa olmasın o ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
Ne ettin Demir bea  gerçi bir bağlantı kurabilirim bir yerde kendisine saygısı olmayan başkasına duyamaz ama söz aslında bireysel saygıdan yola çıkıyor. Sayın Dr. Ayşe Aslı Bozdağ'ın kitabından bir kesit yapıştırayım
Ne korkularımızı ne de çözümleyemediklerimizi dile getirebiliriz... Taklit mi ediyoruz yoksa yaşıyor muyuz onu da bilemeyiz... Kimdir aynada bize bakan, inancımız nedir, her şey miyiz hiçbir şey mi bir türlü çözemeyiz... Boşanmak mı, terk etmek mi, ayrılmak mı zor gelir bize cevabını veremeyiz... Hayat yanılarak, yanlış yaparak öğrendiğin bir yoldu. Belki tenin teni konuşmadan anlayabileceği ilişkilereydi hasretin. Gittin. Seksi bulmak kolaylaştıkça, aşkı bulmak zorlaşıyordu. Pes ettin. Belki saygı ve sevgiyeydi özlemin. Vazgeçtin. Affedemedin. Hayat işte. Üstesinden gelemedin. Her ölüm birer ayrılıktı. Sen önce ölümü anlamayı es geçtin. Halbuki ölmeyi öğrenirsen, yaşamayı öğrenirdin. Fark edemedin. Fark edemezsen özgür değilsin. Eğer özgür olmak istiyorsan şimdi yüzleşmelisin. ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
ben bıraz zor anlıyorum neden se bu gunler  Centilmen olarak doğmak bir tesadüftür fakat bir centilmen olarak ölmek büyük bir başarıdır ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
Geç olsunda güç olmasın
Güzel sözmüş beğendim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
güzel olan senın yuregın ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35. Haftanın sözü … |
Kendine, sana zarar verenlerden uzaklaşacak kadar SAYGI DUY!!!,,
güzel söz tskler... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!