99 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.05.21, 22:39 Nr.: 1 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
Merhaba dindarindan  ateistine,, alevisinden sunnisine,, türkünden kürdüne ,,lazina  gürcüsüne...

ALLAH  askina yadaa  doga askinaa neye inaniyorsaniz inanin ...

Tencere  dibin kara,, seninki benden kara  misali  ( hakaret saygisizlik  diz boyu,, al birini  vur  öteekine,,  sözde saavunma  adina ,,kendin ondan geri kalmiyorsun  )

Ben  Müslümanim Elhamdülillah,, sen ateistsin ,,  benim inancimdan sanane  ,,senin inancsizligindan  bana neee...

Birakin ben  bildigimi  paylasayim  ,,sende  paylas ,, fikir  tartisilmali  lakin  insan gibi yazisarak...

Koca koca  insanlar,,  igrenc igrenc ithamlar  yazikk   gercekten....

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 11.05.21, 23:08 @karakutu Nr.: 2 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
Sizinde dediginiz gibi  bende  sütten cikmis  ak kasik olmayabilirim laakin  yanlisa devam  etmeyecek   erdeme sahip oldugumu  idda edebilirim....

Ben  yine  AKP destekcisiyim,,  yine  Sayin Erdogani desteklerim kimseyi alaka etmez ,,benide kimin neyi desteklediginin  ilgilendirmedigi  gibi....

8   on  yil önceki yaklasimimdan dolayi  beni   bir  yere  koyamazssiniz...

Kendi  seciminiz ,, kendi karariniz ,,,paylasimim sizde bir  nebze etki  yapmamissa konuya istirakiniz gereksiz

kalin saglicakla.....

-----
0

Beitrag gepostet am 11.05.21, 23:14 @ziyan_ Nr.: 3 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
Uyariniza tesekkürler ,,kapasiteniz bizim  gibi olursa   ileride,,  görüsmek dilegi ile     bye ....
-----
0

Beitrag gepostet am 11.05.21, 23:25 @emine_ Nr.: 4 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
Actigim konu    sen,, ben,, o  ,  bu    degil   geneldi...

Görünen o ki degismeyen  zihniyetlerle  tartisilmaz....

Benim icin konu  kapanmistir.....

-----
0

Beitrag gepostet am 11.05.21, 23:45 @ziyan_ Nr.: 5 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
peki insanı kim yarattı ziyaaa bunuda söylemiştir
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 10:14 @nick- Nr.: 6 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
Merhaba,, önecelikle 22 nolu yorumunuz icin tesekkür ederim ...

Evet  ben yaklasik 8  10 yil önce :Asil_ nikimle abartili olarak AKP destekciligi yaptim lakin  adim kadar  eminim  hic kimseyi  sahsi  adlandirarak kimseye  hakaret etmedim,, fikrimi savunmama ragmen sahsima yapilan   cirkin ithamlardan dolayi kendi üyeligimi kendim sonlandirdim....

yillar  sonra pandemi sürecinin verdigi bunalimla tekrar TB üye oldum  ve  siyasi hic bir paylasim,, yorum yapmadim,,, buna ragmen gecmisten bu güne bitmeyen kinlerini kusan  kisillere  yaziklar olsun diyorum....

tablo ortada,, bu konuyu actigimda genel olarak paylastim,, sonuc yine ayni ,, konuya degil sahsima  hakaret.. Yazik  diyorum gercekten yazik...

Sahsiniza degil  hepimize ,, mevlananin  güzel sözü

-----
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 10:22 @nick- Nr.: 7 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
Ayni anda yazmisiz...
-----
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 10:52 @nick- Nr.: 8 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
Yüreginize  saglik ,, sizin yazdiklariniz benim yazmama gerek birakmayacak nitelikte olmus tesekkür ederim...
-----
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:01 @nick- Nr.: 9 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
nick yazdiklarina tamamiyle katiliyorum,,kendi yaptiklari görmeyip yada görüp bilincli sekilde burda insanlari tahrik ediyorlar,,
örnegin koray  var olan konulara  beni tahrik edecek,konuyla alakasiz degisik degisik seyler yaziyor,buna ragmen ben konuyla ilgili olmadigi icin cevap dahi vermiyorum
simdi grupculukla sucladiklari bizleri korayin dostlari hop ne yapiyorsun diyormu?
hayir demiyor üstüne üstelik birde paslasiyorlar ..
eses burda sürekli hakaret  uyariyoruz,,bir basliyor hakaretlerin hatti hesabi yok,,uyaran olmadigi gibi,,bari bas basa birakin tartisan kisiyi ,,yapiyorlarmi hayir,,cikiyyorlar eses oo süper yazdim tbr ederim,,ne yapiyorlar,,eses bana hakaret ediyorsa onlarda katiliyor olaya ,aslinda kendileri gurupculuk yapiyorlar

asil hanima gelince,partisinden dolayi,düsüncesinden dolayi asla kisisel kimseye saldirmam olumsuz laf söylemem,,gecen annelik üzerine acilan konuda esesin yazdiklarina benle kavgaliyken destek cikmasi beni cok sasirtti..

her kez melek biz seytan olmusuz,,ki zaten seytan diyede konu aciliyor,,neyin ne oldugu ortada..

her konuyu burda tartismaya varim,beni taniyanlar bilir karsi bana ksisel saldirmadan asla bir kimseye olumsuz söz yazmam..

0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:05 @pusu_vadi Nr.: 10 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
benden kacamazsin.....kucaklicaaam seni   
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:10 @facelook Nr.: 11 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
ben diyom zor satlar altinda calisiyom,,hem yorum yapiyom bunu yaparkende ggt düsünmem koruyup kollamam lazim 
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:17 @pusu_vadi Nr.: 12 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
Merhaba  pusu,, öncelikle  rica ediyorum bu kacinci ,, benimle ilgili sizi  sasirtan,, üzen  bir durum  oldugunda  geriden atif yerine   bana  yazin  izahini yapayim...

Annelik konusunda  eses beyin yazdigi yoruma destegimi dile getiriyorsunuz  ,,,her  anne anne,,  her  baba baba   olamaz  ,, her insanin insan olamadigi  gibi ,, bu erdemlere sahip olabilmek icin emek ister,,  saygi  ister ,, dogasinda sevgi ister  bu benim  sahsi düsüncemdi,, siz orada  söz konusu degildiniz nazarimda ....

-----
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:19 @pusu_vadi Nr.: 13 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
düsünme yaaaws, rahat birak kendini.....sal gitsin   
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:22 @ziyan_ Nr.: 14 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
çok atıyon ziyaa tutturamıyon biraz öğrende gel
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:23 @emine_ Nr.: 15 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
arkanizdan yazmadim,cünkü konu sizin konununuz ,,baska bir konudada dile getirmedim baska konuda sizin isminiz gectigi bir sözde yazmadim,,ne dediysem senin konuda dedim ve yazdiklarimi görüyorsun,,

bakin annelik kutsaldir,,kadin ayri seydir,annelik ayri seydir,,kadinin iyisi kötüsü olabilir ama kadin annelik mertebesine ulasmissa durum farklilasmistir,annelik duygusunun getirdigi yükümlülük sorumluluk fitrattan dolayi otammatikmen gelir,koruma icgüdüsüyle birlikte..

o konuda her seyi anneye yüklemenin yanlis oldugunu,eger hayirli evlat yetistirilecekse babayada görev düstügünü dile getiren bir yazi yazdim,,ki yazdiklarim hala duruyor,,bu esesin yazdiklari hakaretleri ortadayken sen kalkip bana yazdiklarindan sonra güzel paylasimin icin tbr ederik söyle böyle yaziyorsun ben bunu masumhane bulmuyorum,ve yanlis tarafli davrandigini düsünüyorum..
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:26 @facelook Nr.: 16 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
saliverirsem bana pahaliya patlar,,kutsal emanetlere sahip cikmam gerek
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:27 @nick- Nr.: 17 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
sen o BOKU anca kendin yersin benim ismimi ağzına alma rezil kendi pistliğinde boğulup gidiyorsun
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:33 @emine_ Nr.: 18 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
istersen konuna dön ben o sahsa yönelik bir tane hakaret vari cümle kullanmismiyim bir bak,hemen altinda onun bana cevaben yazdiklarina bir bak,,sonra senin ona yazdiklarina,,sonrada elini vicdanina koy yorumunu yap..
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:35 @pusu_vadi Nr.: 19 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
kisinin yazdigindan cok karsitarafin ne  anladigi esastir,, sizin kisisel tartismaniz beni ilgilendirmez,, ben kendi düsüncemi yazdim ,,

Dogurmak karninda 9 ay  beslemek büyütmek  ,, annelik ise ömür boyu  sevgi ile yüreginde büyütüp beslemektir  bence... 

-----
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:37 @emine_ Nr.: 20 Antworten

Yazik,,! gercekten ...!
inancina göre unutmaki cennete annelerin ayaklarinin altindadir,,burda anneligin kutsaligi anlatilir..bu konuda ne düsünürsen düsün ben niye böyle düsünüyorsun diye seni elestirmiyorum ..

benim elestirdigim O KISI bana hakaret ederken sen neden ona destek oluyorsun...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Yazik,,! gercekten ...!