99 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
Beitrag gepostet am 11.05.21, 22:39
Nr.: 1
Antworten
emine_
Yazik,,! gercekten ...!
Merhaba dindarindan ateistine,, alevisinden sunnisine,, türkünden kürdüne ,,lazina gürcüsüne...
ALLAH askina yadaa doga askinaa neye inaniyorsaniz inanin ...
Tencere dibin kara,, seninki benden kara misali (
hakaret saygisizlik diz boyu,, al birini vur öteekine,, sözde saavunma adina ,,kendin ondan geri kalmiyorsun
)
Ben Müslümanim Elhamdülillah,, sen ateistsin ,, benim inancimdan sanane ,,senin inancsizligindan bana neee...
Birakin ben bildigimi paylasayim ,,sende paylas ,, fikir tartisilmali lakin insan gibi yazisarak...
Koca koca insanlar,, igrenc igrenc ithamlar yazikk gercekten....
-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0
Beitrag gepostet am 11.05.21, 23:08
@karakutu
Nr.: 2
Antworten
emine_
Yazik,,! gercekten ...!
Sizinde dediginiz gibi bende sütten cikmis ak kasik olmayabilirim laakin yanlisa devam etmeyecek erdeme sahip oldugumu idda edebilirim....
Ben yine AKP destekcisiyim,, yine Sayin Erdogani desteklerim kimseyi alaka etmez ,,benide kimin neyi desteklediginin ilgilendirmedigi gibi....
8 on yil önceki yaklasimimdan dolayi beni bir yere koyamazssiniz...
Kendi seciminiz ,, kendi karariniz ,,,paylasimim sizde bir nebze etki yapmamissa konuya istirakiniz gereksiz
kalin saglicakla.....
-----
0
Beitrag gepostet am 11.05.21, 23:14
@ziyan_
Nr.: 3
Antworten
emine_
Yazik,,! gercekten ...!
Uyariniza tesekkürler ,,kapasiteniz bizim gibi olursa ileride,, görüsmek dilegi ile bye ....
-----
0
Beitrag gepostet am 11.05.21, 23:25
@emine_
Nr.: 4
Antworten
emine_
Yazik,,! gercekten ...!
Actigim konu sen,, ben,, o , bu degil geneldi...
Görünen o ki degismeyen zihniyetlerle tartisilmaz....
Benim icin konu kapanmistir.....
-----
0
Beitrag gepostet am 11.05.21, 23:45
@ziyan_
Nr.: 5
Antworten
kuzeykoray
Yazik,,! gercekten ...!
peki insanı kim yarattı ziyaaa bunuda söylemiştir
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 10:14
@nick-
Nr.: 6
Antworten
emine_
Yazik,,! gercekten ...!
Merhaba,, önecelikle 22 nolu yorumunuz icin tesekkür ederim ...
Evet ben yaklasik 8 10 yil önce :Asil_ nikimle abartili olarak AKP destekciligi yaptim lakin
adim kadar eminim hic kimseyi sahsi adlandirarak kimseye hakaret etmedim
,, fikrimi savunmama ragmen sahsima yapilan cirkin ithamlardan dolayi kendi üyeligimi kendim sonlandirdim....
yillar sonra pandemi sürecinin verdigi bunalimla tekrar TB üye oldum ve siyasi hic bir paylasim,, yorum yapmadim,,, buna ragmen gecmisten bu güne bitmeyen kinlerini kusan kisillere yaziklar olsun diyorum....
tablo ortada,, bu konuyu actigimda genel olarak paylastim,, sonuc yine ayni ,, konuya degil sahsima hakaret.. Yazik diyorum gercekten yazik...
Sahsiniza degil hepimize ,, mevlananin güzel sözü
-----
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 10:22
@nick-
Nr.: 7
Antworten
emine_
Yazik,,! gercekten ...!
Ayni anda yazmisiz...
-----
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 10:52
@nick-
Nr.: 8
Antworten
emine_
Yazik,,! gercekten ...!
Yüreginize saglik ,, sizin yazdiklariniz benim yazmama gerek birakmayacak nitelikte olmus tesekkür ederim...
-----
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:01
@nick-
Nr.: 9
Antworten
pusu_vadi
Yazik,,! gercekten ...!
nick yazdiklarina tamamiyle katiliyorum,,kendi yaptiklari görmeyip yada görüp bilincli sekilde burda insanlari tahrik ediyorlar,,
örnegin koray var olan konulara beni tahrik edecek,konuyla alakasiz degisik degisik seyler yaziyor,buna ragmen ben konuyla ilgili olmadigi icin cevap dahi vermiyorum
simdi grupculukla sucladiklari bizleri korayin dostlari hop ne yapiyorsun diyormu?
hayir demiyor üstüne üstelik birde paslasiyorlar ..
eses burda sürekli hakaret uyariyoruz,,bir basliyor hakaretlerin hatti hesabi yok,,uyaran olmadigi gibi,,bari bas basa birakin tartisan kisiyi ,,yapiyorlarmi hayir,,cikiyyorlar eses oo süper yazdim tbr ederim,,ne yapiyorlar,,eses bana hakaret ediyorsa onlarda katiliyor olaya ,aslinda kendileri gurupculuk yapiyorlar
asil hanima gelince,partisinden dolayi,düsüncesinden dolayi asla kisisel kimseye saldirmam olumsuz laf söylemem,,gecen annelik üzerine acilan konuda esesin yazdiklarina benle kavgaliyken destek cikmasi beni cok sasirtti..
her kez melek biz seytan olmusuz,,ki zaten seytan diyede konu aciliyor,,neyin ne oldugu ortada..
her konuyu burda tartismaya varim,beni taniyanlar bilir karsi bana ksisel saldirmadan asla bir kimseye olumsuz söz yazmam..
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:05
@pusu_vadi
Nr.: 10
Antworten
facelook
Yazik,,! gercekten ...!
benden kacamazsin.....kucaklicaaam seni
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:10
@facelook
Nr.: 11
Antworten
pusu_vadi
Yazik,,! gercekten ...!
ben diyom zor satlar altinda calisiyom,,hem yorum yapiyom bunu yaparkende ggt düsünmem koruyup kollamam lazim
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:17
@pusu_vadi
Nr.: 12
Antworten
emine_
Yazik,,! gercekten ...!
Merhaba pusu,, öncelikle rica ediyorum bu kacinci ,, benimle ilgili sizi sasirtan,, üzen bir durum oldugunda geriden atif yerine bana yazin izahini yapayim...
Annelik konusunda eses beyin yazdigi yoruma destegimi dile getiriyorsunuz ,,,her anne anne,, her baba baba olamaz ,, her insanin insan olamadigi gibi ,, bu erdemlere sahip olabilmek icin emek ister,, saygi ister ,, dogasinda sevgi ister bu benim sahsi düsüncemdi,, siz orada söz konusu degildiniz nazarimda ....
-----
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:19
@pusu_vadi
Nr.: 13
Antworten
facelook
Yazik,,! gercekten ...!
düsünme yaaaws, rahat birak kendini.....sal gitsin
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:22
@ziyan_
Nr.: 14
Antworten
kuzeykoray
Yazik,,! gercekten ...!
çok atıyon ziyaa tutturamıyon biraz öğrende gel
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:23
@emine_
Nr.: 15
Antworten
pusu_vadi
Yazik,,! gercekten ...!
arkanizdan yazmadim,cünkü konu sizin konununuz ,,baska bir konudada dile getirmedim baska konuda sizin isminiz gectigi bir sözde yazmadim,,ne dediysem senin konuda dedim ve yazdiklarimi görüyorsun,,
bakin annelik kutsaldir,,kadin ayri seydir,annelik ayri seydir,,kadinin iyisi kötüsü olabilir ama kadin annelik mertebesine ulasmissa durum farklilasmistir,annelik duygusunun getirdigi yükümlülük sorumluluk fitrattan dolayi otammatikmen gelir,koruma icgüdüsüyle birlikte..
o konuda her seyi anneye yüklemenin yanlis oldugunu,eger hayirli evlat yetistirilecekse babayada görev düstügünü dile getiren bir yazi yazdim,,ki yazdiklarim hala duruyor,,bu esesin yazdiklari hakaretleri ortadayken sen kalkip bana yazdiklarindan sonra güzel paylasimin icin tbr ederik söyle böyle yaziyorsun ben bunu masumhane bulmuyorum,ve yanlis tarafli davrandigini düsünüyorum..
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:26
@facelook
Nr.: 16
Antworten
pusu_vadi
Yazik,,! gercekten ...!
saliverirsem bana pahaliya patlar,,kutsal emanetlere sahip cikmam gerek
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:27
@nick-
Nr.: 17
Antworten
kuzeykoray
Yazik,,! gercekten ...!
sen o BOKU anca kendin yersin benim ismimi ağzına alma rezil kendi pistliğinde boğulup gidiyorsun
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:33
@emine_
Nr.: 18
Antworten
pusu_vadi
Yazik,,! gercekten ...!
istersen konuna dön ben o sahsa yönelik bir tane hakaret vari cümle kullanmismiyim bir bak,hemen altinda onun bana cevaben yazdiklarina bir bak,,sonra senin ona yazdiklarina,,sonrada elini vicdanina koy yorumunu yap..
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:35
@pusu_vadi
Nr.: 19
Antworten
emine_
Yazik,,! gercekten ...!
kisinin yazdigindan cok karsitarafin ne anladigi esastir,, sizin kisisel tartismaniz beni ilgilendirmez,, ben kendi düsüncemi yazdim ,,
Dogurmak karninda 9 ay beslemek büyütmek ,, annelik ise ömür boyu sevgi ile yüreginde büyütüp beslemektir bence...
-----
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 11:37
@emine_
Nr.: 20
Antworten
pusu_vadi
Yazik,,! gercekten ...!
inancina göre unutmaki cennete annelerin ayaklarinin altindadir,,burda anneligin kutsaligi anlatilir..bu konuda ne düsünürsen düsün ben niye böyle düsünüyorsun diye seni elestirmiyorum ..
benim elestirdigim O KISI bana hakaret ederken sen neden ona destek oluyorsun...
0
1
2
3
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!