|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
En sevdigim eserlerden biri Tesekkür ederim....  ----- İyiliğin bilgisine sahip olmayana,,diğer bilgiler zarar veri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Rica ederim iyi dinlemeler ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Muhteşem bir duyarlılık paylaştığınız video. Çok sevdiğim iki sanatcıyı Aynı videoda görmek ve dinlemek çok güzel. Bunlardanda güzeli söyledikleri türkü her gün söylediğim ve çok sevdiğim bii halk ozanımıza ait olması ayrıca güzel. Halkıyla bütünleşmiş, yaşayan ve ölmüş değerlerimize Allahdan rahmet dilerim. Vesile oldunuz çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
yazin gene cogumuzun hislerine güzel bir tercüme olmus. Bizim kagida dökemedigimiz hislerimizi, düsüncelerimizi, ondan ögrendiklerimizi, hayatimizi ne derecede etkiledigini bizlere altin tepside sunmussun. Baris Manco sanatciligini insanligi ile birlestirebilen ve bu ikiliyi birbirinden ayirmadan yasayan ve bizlere yasatan cok ender insanlardan biriydi. Nurlar icinde uyusun ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Amin inşallah
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Oyyy teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Amin inşallah sağolasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
hahahahahaha
Alla beni, pulla beni, al koynuna yar Gözüm senden başkasını görmez oldu yar Gönlüm senden bir şey ister, nasıl desem yar? Alla beni, pulla beni, al koynuna yar
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Buyrun benim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Amin inşallah çok teşekkür ederim siyah  sanırım bu mümkün değil bana gıcık olan çok Çok sevdiğim bir şarkısını eklemişsin sağolasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Amin sağolasın Afyon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Şurada ki sapık imajımı yerle bir etmiyor musun şu an.....offff, offffff ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Mavi, devam lütfen...sayende bütün o güzelim şarkıları bir konu altında toplanıyor 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Sadece kimsenin görmediğini görüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Oyyy mavim konu ha benim ha senin çünkü bizim  devam et lütfen içim huzur doluyor İnan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygıyla anıyoruz |
Zaten kimsenin herşeyi görmesine de gerek yok, doğru insan görsün, yeter ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!