|
|
|
uefa ilk 16 kuraları cekılmıstır |
İşte eşleşmeler: Everton-Dinamo Kiev Dnipro-Ajax Zenit-Torino Wolfsburg-Inter Villarreal-Sevilla Napoli-Dinamo Moskova Club Brugge-Beşiktaş Fiorentina-Roma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktasim finale kadar gider  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inşallah ilk 16 dan ilk 8 kalır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben iddaliyim final diyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakalım final cok var ceyrek ve yarı fınal maclar bakalım gunler ne gosterecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Final diyorum,cünkü bazi takimlar böyle bir atmosferi,kadroyu ve disiplini kolay kolay yakaliyamiyo.bu takim tarihinin belki en güzel takimini bulmusken final oynamasi lazim,yoksa birdaha böyle bir sansi yakalayamaya bilir.yani Besiktas cok zorliyacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakat makat olmasında futbolcularda ınsallah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inşallah herkesın duası o |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray taraftariyim ancak avrupa kupalarinda hangi takimimiz olursa olsun sonuna kadar destekliyorum.insallah guzel seyler basarirlar.onemli olani ulje puani ve takim basarilarinin kalitenin artmasi.ustelik sadece bir sezonluk degil her zaman basariya ulasmalaridir.haydi hayirlisi diyiyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen katılıyorum sana kardesım bende bır fenerbahcelı olarak yurt dısında herhangi takım olursa olsun bende desteklıyoum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaten dogrusuda budur.ligde cekisiriz tartisiriz bu derbinin bir stresidir asirisi yanlis.ancak avrupa maclarinda tum takim taraftarlari bir olup turk takimimizi cani gonulden dezteklemeliyiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iste bu dogru dıyorsun kardesım ama lig de de boyle olsak ne guzel olurdu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ligimizin guzelligi cekismeli kaliteli maclar izlemek.elbet ligde bir heyecan olacak ama dedigim gibi asirisi yanlis olur.taraflardan birisi kaybedecekki iyi olani kazanacak mac bitincede dostane bir hava yaratilmali seyircilere gizel mesajlar verilmeli.kavgayla degil mac guzelligiyle konusulmali. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen ama o ortam nasıl gerı gelecek ben bıle bılmıyorum kardesım derbılerde her zaman saha ıcı yada saha dısında cok kvgalar cıkıyor aslında cıkmamaları lazım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Butun is medya yonetici ve sporcularda biter. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zarten futbol maclarında medya yapıyor yok o bunu yapmıs yok o bunu demıs ondan sonra bırbırıne dusuyor mıllet sporcularda aynı takılıyorum ama kendılerı fren yapacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen ama bakalım ilk 8 kım gelecek bende onu merak edıyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evt dogrudur bakalım su maclar bır bıtsın |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!