|
|
|
ziraat Türkiye kupasi... |
selam.. altinordu 1-fenerbahce-2 dün oynandi adanademirspr 1-besiktas 4 az evvel sona erdi. yarin galatasaray-diyarbakir B.B. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. insallah atletic alir maci ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray-diyarbakir.B.B ziraat türkiye kupasinda büyük sürpriz... G.S.0-Diyarbakir-2 mac bitti..Tebrikler diyarbakira.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olabilir ...takdir ederim... ama yenilmeyi sevmiyorum kardesim. camiamiza bir leke olarak yapi$acak.. Pendik-fener,misali.. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.Tolgay Arslan iyi transfer..Ba$arilar. Aynen öyle... Bende yazacaktim,ama ilgilenen yok diye yazmadim. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuupada tek mac usulü elemelere ba$landi. Trabzon 2-Sivasspr-3 Normal süresi 2-2 biten macta.120.dakikada gülen taraf sivas oldu. Trabzon kupaya veda etti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kupada sürpriz sonuclar alindi. Karabük 2 mersin-4 bursa 4-Ba$ak$ehir-3 kayseri 1-Be$ikta$-0 Rize 1-Fenerbahce-4
Kazanan takimlar ceyrek finalde.. yarin Galatasaray-Konyaspor karsilasacak.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügünkü maclarin neticesi Tuzlaspor 1-manisa-3 Genclerbirligi 3-eski$ehir-0 galatasaray 4-konyaspor-1 kazanan takimlar ceyrek finalde. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. evet trabzon cok vasatti. Besiktas ise aslarini cok gec oyuna aldi. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Banada bjk kazanmak istemiyormu$ gibi geldi... 4 klas oyuncusunu kenarda tutmak...!!!gec oyuna almak..????? yazik oldu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuzumuz bulundu galiba turkiye kupasinda seneye final artik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkiye kupasinda ceyrek final e$le$meleri yapildi
1-Galatasaray-Manisaspor 2-Kayserispor-Sivasspor......................................Maclar rövan$li oynanacak..1.ve 2. maclarin galipleri yari final oynayacaklar.
3-Bursaspor-Genclerbirligi 4-Mersin I.Y.-Fenerbahce....................Maclar rövan$li oynanacak.3.4. macin galibi yari finalde e$le$ecek.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm maho evet. fenerde mersinden 2-1 galibiyetle dönüyor. Derbilerin sonuclari hic belli olmuyr. iyi oynayan ,hakkeden kazansin diyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!