|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
Az sonra bir ezeli rekabet daha gercekle$ecek
Be$ikta$-Fenerbahce.. Iyi oynayan kazansin.Fairplay dahilinde oynansin. Ben bu macin beraberlikle sonuclanacagini dü$ünüyorum..
Ya siz...??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
ilk gol fenerden geldi..Gol emenike dakika 3 BJK 0-fener-1 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
Ilk yari sonucu BJK 0 Fener 1. BJK.da 43.dakikada olcay $ahan 2.sari karttan oyun di$i kaldi.Besiktas 10 ki$i. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
ve durum 0-2 gol mousa sow, dk.86 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
Bir derbi daha sona erdi BJK 0-Fener -2 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
aslm.. Takma kafana.arkada$ Fener ve gaaassarayin zafiyetinde be$ikta$ lider oldu. Takima cok gaz veren oldu..
Hakli bir galibiyet. Ha...Be$ikta$ bu agressif oynayan oyuncularini uyarmali. Be$ikta$a zarar veriyorlar.(Gökhan,Olcay).. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
aynen.. Be$ikta$ di$arida oynuyor gibi.. Olcaydan önce emre atilmaliydi. provaksyon pur. Yetmedi. Kadro olarak ve taktik olarak yetersiz buldum. Ama daha hic bir $ey degi$medi.lig daha cok uzun. iyi olan,hakkeden kazansin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
besiktas aresenal maclari haric hangi macinda cok iyi oynadi duyanda sancak kimleri yendiz tottenham macinda adamlar 9 oyuncusunu oynatmadi berabere bitti !!! partizan da öyle anli sanli takim degil ... türkiye ligine gelince simdiye kadar 3 büyüklerin hicbir maci iyi degildi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
ben fenerli degilim sirf besiktasi okadar süper oynuyor diye göstermene sasirdim tottenham dedigim gibi 9 as futbolcusunu oynatmadi !!! besiktasin arsenal haric öyle anli sanli maci yok partizani takim yerine saymiyorum türkiye liginde siradan bir takim gibi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
 fener mi eze eze yendi  fenerasyon sagolsun  resimlere bakip kactane kirmizi verirdin ama ciddi ol !!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
ne demesin bilmem mi  haksizliklardan bahsederken gökhan gönülün GAZIANTEP macinda olmayan penaltisini mi yayinliyacaktin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbiye bir-iki..... |

bak,bunlar da benden olsun......  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|