|
|
|
Son maç |
yok, su cicegine iyi geliyor ----- er schaut, ich nicht,er lacht ich nicht,er fält ich lach :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
daha cuma aksamindan süper mac var...spa-hol. finale kadar daha ne maclar izleriz ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
hast pesch gehabt  sitmacilari hic sevmem ----- er schaut, ich nicht,er lacht ich nicht,er fält ich lach :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
almanya nin finalllere kadar gidecek gücü olacagini tahmin etmiyorum, nitekim cok sakatlari var....gruptan cikarlarsa yari finali yaparlar ama en gec orada da pilleri biter ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
sen kalkani görmüssün...  - ben kalkanin sag yaninda 1,90 gördüm...   habe du sapaß cüüü ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
//youtube.de/ewSwGeYyQ9E Joao ne diyor  yaslilari sivaslama kampayisi baslamis brasilyada ----- er schaut, ich nicht,er lacht ich nicht,er fält ich lach :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
belcika iyi takim ama yeni kuruldu sayilir...tecrübe eksikligi,daha bir turnuva takimi hüviyeti kazanamamis olmalari onlari finallere kadar götüremeyebilir..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!