|
|
|
Son maç |
dünya kupasinin son macini hangi 2 takim oynar sizce !?  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
Tüm katilan takimlari bilseydim sana söylerdim ...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
//www.welt.de/bin/wm2014-spielplan-pocketedition-128007226.pdf
en iyisi link atayim da, sen oradan bakiver 2 zahmet  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
Sen cidden katilan takimlari dahi bilmeyen kisinin düsüncesini mi soracaksin bu konuda...?! Iyi hadi girgirina yazayim birseyler, ama sakin benim yazdigim Tipp ile oddsetlere filan katilmaya kalkma  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
yaz bi kenara,dursun....acemi sansi seni neden bulmasin !? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
bu da benim final con.... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
- almanlarin techniklerini sevdigim icin alman...  - brasillienlerin vucut yapilarini sevdigim icinde brasilien diyom..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
ikisi de gruplari gecebilirlerse,hersey mümkün.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
-busefer öyle oldu ...  türkiye olsaydi kurnazliklarindan türky derdim... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |

yani.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
spain ve brasil deyiveyon gari,bol sans ----- er schaut, ich nicht,er lacht ich nicht,er fält ich lach :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
en kuvvetli iddia zaten de bu,seninkisi.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
-olurmu olurrrr bal gibi olur...  -neler olmaz bu alemidevirde... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
Idalarim kuvvetlidir, üfürügümde  ----- er schaut, ich nicht,er lacht ich nicht,er fält ich lach :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
sen de toyota cisin desene..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son maç |
zaten ekledigim resimde belli kimler en güclü adaylar....cogu bra-spa diyo ya da bra-arg/ bra-ger
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!