Sanki dün aydan gelme gibi diyip asagilayacagina diger konuya katilanlari, sen önce konuyla alakali yorum yap emi!
Konuyu kavrayamadigin icin yasini kücük tahmin ettim, ondan kizim dedim..
Burada cifte standart diye isyan edecegine, simdiye kadar sen acsaydin bu konuyu o zaman..Neden diger userlere laf atiyorsunki? Simdiye kadar bu tartisilmadi diye, tartisma özgürlügümüze mi engel olacaksin aklinca??
Konu nedense isine gelmedi, oysaki tekrar yaziyorum "special for mega dummies": konu genel olarak Ülkemizdeki bu sorunu ele almaktadir.. Takim fark etmiyor! O yüzden resim eklemekde cok sacma ve yersiz.. ( dilimde tüy bitti ya )
Sen illaki FB ye kin kusmak istiyorsan ac bir konu yahu!
Ne varda gelip bu konuda cildiriyorsun? Bizi tabirinizle avni akere gollerle gömüp, öyle günümüzü gösterseydiniz keske...
Eden bulur, bulan eder, eden geri bulur ... Bu defa eden siz, bulanda birdahakine siz olmazsiniz insallah!! Benim temennim, böyle olaylarin son bulmasi ve agiz tadi ile mac izlemek.. Bunu senin gibi barbarlar anlayamaz.. Ohh iyi oldu gibi tavirlar.. Yaziklar ve olmaz olsun senin gibi sözde futbol severlere! Türkiye zarar görüyor böyle olaylarda.. Can kaybida olabilir Allah korusun... Oluyorda.. Ve senin gibiler var oldukca, degisen hic bir sey olmaz! Ülkesine zarar veren Vatan hainidir benim gözümde! Isterse FB olsun! Hain hain'dir!
Ist nicht schwer ein threard zu eröffnen, git derdini orda yakin..
-----
Dua müminin silahidir..