95 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.03.14, 22:01 Nr.: 1 Antworten

Aptallık
Yürekten sevdiği, bağlı oldugu takıma zarar veren kafasızlar sizce ne kadar taraftar?

Bügün TS:FB maçı daha ilk yarı bitmeden, sahaya, futbolcu ve hakemlere atılan tehlilkeli maddeler yüzünden tatil edildi. Stadyum etrafında olaylar devam ediyor. Ne yazıkki altı polisimiz yaralandı.

Bunu tek TSliler için değil, tüm sözde ve ruh hastası taraftarlar için diyorum. Yazık ve günah değilmi? Oraya ailesi ve çoluk çocukla gidenlerde var... Rezillikkk!!

-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 10.03.14, 22:05 @goekce Nr.: 2 Antworten

Aptallık
Kızım sen ne dıyon ya?? Burda tek TS için demiyorum dedim, ne alaka şimdi etme bulma felan??

-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 10.03.14, 22:10 @kararsiz-esmer Nr.: 3 Antworten

Aptallık
Aynenn bunu demek istiyorumm bende! Bu tür olaylar ne yazıkkı gelilmiş ülkelerde çok nadir yaşanıyor.
-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 10.03.14, 22:19 @denizlili_nrw76 Nr.: 4 Antworten

Aptallık
Çok üzülerek yadıklarına katılıyorum.. Yarası olan gocunur.. Bu durumdada üzerine alınır..
-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 10.03.14, 22:39 @denizlili_nrw76 Nr.: 5 Antworten

Aptallık
Öküz aslında faydalı bir hayvandır. Adı üzerinde Nutztier. Bunlar ise ancak zarar vermeye yarıyor..
-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 10.03.14, 22:46 @tugra_han Nr.: 6 Antworten

Aptallık
Aslm Tugrahan!

Güzel özetlemissin. Bu çağda bile halen maganda kursunu ile nice canlara kıyılan bir Ülkemiz var ne yazıkkı..

Ayar düğmemiz bozuk dediğin gibi.. 
Eğitim konusundada cok haklısın..

-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 10.03.14, 22:50 @-maho- Nr.: 7 Antworten

Aptallık
Bugünkü olayda evet, cok etkili bir faktör. Çoban ve sürü misali gibi. 

Maalesef yanlış çobablık yapanlar çok.. Asıl suç böyle başkanları seçenlerde..

-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 01:42 @karaca10 Nr.: 8 Antworten

Aptallık
gelismis ülkelerde kanun var nizam var en ufak bir taskinlik demek statdan ömür boyu men demek,türkiyede yeni siddet yasasi cikti uygulayan yok,uygulayan olmadimida bu gibi olaylarin önüne gecemezsin
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 06:15 @karaca10 Nr.: 9 Antworten

Aptallık
Ne arkadaslar taniyorum buradada realdede o kadar mülayim sakin efendi kisilikliler ama konu mac, futbol oldumu 180 derece dönüyor ki$ilikleri o efendi adam gitmis yerine barbar, fanatik gözü dönmüs kirmizi görmüs sigir gelmis sanki...
Nasil böyle degisebiliyorlar konu futbol olunca insanliktan xikip zombiile$iyorlar..
Sözüm sadece kendini bilmez ruh hastalarina edebiyle macini izleyebilene ne mutlu.....
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 06:18 @alster Nr.: 10 Antworten

Aptallık
Uygulasalar stadlar bombo$ kalir ekmek kapisi
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 06:22 @macgyver Nr.: 11 Antworten

Aptallık
Kitir kitir kesmek hehehehe bisi demiyom
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 07:09 @macgyver Nr.: 12 Antworten

Aptallık
Iste bu konuda hangi takimi tutarsa tutsun senin gibi arkadaslara. aslinda  
Ah bu fanatiklik ahhh eminim mesajlarindan anlasildigi gibi sen kitir kitir kesmeye hazir bir furbol seversin

Konu aslinda fanatiklige karsi hangi takimdan olursa olsun STOP dememiz gerektigini anlatiyor...
Sen kestin bictin diktin bile be abi
Kirmizi pelerinmi gördün bi yerde 

Aynen yukadida belirttigim gibi cici bici afkadaslar konu futbol olunca asar keser diker moduna giriyor
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 15:02 @macgyver Nr.: 13 Antworten

Aptallık
Huu mekgaywer..aslm!

Asıl suçlu senin gibi düşünenlerde.
Konu anya diyor, sen konya diyorsun maalesef..

Burda hangi takımın/taraftarların kime ne yaptığını saymaya başlarsak haftalarımızı alır..

Fenerasyonya gelince, sizlere anti fener başlığında bir konu açayım, tüm TS li ve FB gıcıkları ile birleşin hep olduğu gibi, kusun kininizi arkadaşım.

Biz bize yeteriz.. Cünkü Fenerbahçeliyiz.  Yanımıza destekçi lazım değil evvelallah

-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 15:18 @jetmemo Nr.: 14 Antworten

Aptallık
Doğru.. Çok doğru! Aklıma aynısı geldi konuyu açarken.. Öldürme gerekçesi: Çok sevmek!

Kırıp, yarmak ne kadar kolay.. Ben konuda genel olarak Ülkemizdeki futbolda olan bir soruna dayandım. Tuttukları takımı sütden çıkmış ak kaşıkmış gibi görüp, konuyu Fenerbahçe aleyhine çevirmeye bahane arayan zihniyetlerde var oldukça, bu konudaki sorun asla çözülmez!

Kan davası misali: Sıra sende Sülo! Kanımız yerde kalmasın. Mübahdır bu durumda.. Gibi gibi gibi..

Yorumun için tşkler..

-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 15:21 @dlb Nr.: 15 Antworten

Aptallık
21 nolu yorumun tam 12 den vurmus. Genau darum geht es..
-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 15:29 @sensizlik73 Nr.: 16 Antworten

Aptallık
Saydigin tüm örneklere katilmasamda, hemfikir olduklarimda var..

Bu liste uzarda uzar... Leider!

-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 16:50 @testesteron Nr.: 17 Antworten

Aptallık
Al birini vur binini bre testom..
-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 16:57 @bakma Nr.: 18 Antworten

Aptallık
Aslm bakma!

Böyle bir fileye bile ihtiyaç duymamız çok üzücü değilmi?

Örneğin İngilterede bırak fileyi, seyirciler ile saha arasında bile tel yok. Ayaga kalksan, aşagıya sahaya inebilirsin. Fakat o kadar ağır cezalar varki, kimse böyle birşeye cesaret edemiyor..

Bu arada inş iyisindir görüsmeyeli?!?

-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 18:38 @macgyver Nr.: 19 Antworten

Aptallık
Anya konya tabii.. Konumun hiçbir yerinde TS ye laf etmiyorum iyi okursan! İkinci bölümde genel diye üzerine basa basa vurguladım.. Sadece dünkü olaydan eserlendim.. İlla FB TS GS maçı olması gerekmiyor.. Bingölsporla Siirtspor karşılaşmasıda olabilirdi..

Kusura bakma ama, sizden neyı örnek alalım?? Sahaya birsey fırlatmıyorsunuz 3 yıldır bravo!! Fakat 18 lik genci bıçaklarsınız O yüzden, birine çamur atmadan kendi kapı önümüzde tezek varmı diye bakmakta fayda var arkadaşım!

Ama dediğim gibi siz şunu yaptınız biz şunu yapmadık demeye başkarsak ölme eşeğim ölme..
Her takım hatalarını görüp, çeki düzen verse, su an heyecan dolu maç izlemiş olurduk..

-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 11.03.14, 18:46 @alperi37 Nr.: 20 Antworten

Aptallık
Kendini elestirmeyen Ülke surdan suraya varamaz.. Biz Türkler genelde kendi kendimizi cok överiz..hep cikolata taraflarimizi sergileriz.. Madalyonun diger yüzünü saklarsak, böyle olaylar kacinilmaz olur..madalyonun iki yüzüde esit güzellikte olsa, Ülkemiz icin daha faydali ve hayirli olmazmi??

Selbstkritik ist sehr wichtig.. Sen övme eller övsün demisler.. 

-----
Dua müminin silahidir..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Aptallık