|
|
|
oy tirabzon..tirabzon. |
Anadolu aslanlari ...karadeniz u$aklari..Avrupada firtina gibi esiyor.. helalllllllllllllllll.. Polonyadanda 2-0 galibiyetle dönen laz u$aklarinin turu gecmesi garanti gibi.. Legia Warschau 0-tirabzon-2 10 puanla 1. sirada.. Ülkemizden in$allah cimbomdan sonra, yeni bir Eurolig $ampiyonu cikar, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oy tirabzon..tirabzon. |
in$allah diyorum bende.. Zaten avrupa liglerinde sadece 2 takim kaldik.. Onlardan ba$ari diliyorum.. yorumunuza tsk.ler.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oy tirabzon..tirabzon. |
eddie...!!! canli derken .. TV denmi..yoksa Polonyadamiydin..??  Dileginle tüm kalbimle katiliyorum. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oy tirabzon..tirabzon. |
tbr.ederim trabzonu,gruptan cikmayi garantiledi ins..grup lideri olarak cikar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oy tirabzon..tirabzon. |
in$.arkim.. gidebilecegi kadar gitsin.. Ba$arilari hepimizin. eyvallahhhhhhhh.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oy tirabzon..tirabzon. |
Haydi Trabzonspor... Türkiye güzel haberler bekliyor... derken derken derkeeeen ve Varşova'dan gelen 2-0 lık skorla iyi haber...
Tebrikler Trabzonspor, bizlere bu akşam bu gururu yaşattığın için. . . Dolaysıyle bunu konu yaptığı, teşekkürlerim güzel dostum Spor ekolü ve takipçisi Memo53 için. Sende sağol varol güzel insan.
Efe Kaptan ----- BEYİNDE; zihin FUKÂRÂ olunca, ZİKİRDE; akıl UKÂLÂ olurmuş. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oy tirabzon..tirabzon. |
aslm.ve tsk.ler.. Futbolu cok severim..Bilirsin.. Liglerimizde de rekabeti.($ikesiz)
Ama avrupa ligleri oldugu zaman,damarimdaki Türk kani beni oynayan takimlarin fanatigi yapiyor.. Helal Tirabsonumza derim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oy tirabzon..tirabzon. |
damarimdaki Türk kani beni oynayan takimlarin fanatigi yapıyorderken güzel dostum, hep öyleyiz yaradan aşkına şükürler olsun. Ne demiştik . . . DAMARIMIZDA DOLAŞAN VİŞNE SUYU DEĞİL, TÜRK KANI ......
Eyvallah, güzel insan.
----- BEYİNDE; zihin FUKÂRÂ olunca, ZİKİRDE; akıl UKÂLÂ olurmuş. |
|
|
|
|
|
|
|
|