|
|
|
Yolcu yolunda gerek...!! |
Ve beklenen oldu.. Galatasaray ,Fatih Terim ile yollarini ayirdi.. Yerine gelecek cali$tirici icin cok spekulasyon var.. Heynckes,mancini..... Tüm lig takimlarinin yapamadigini beceriksiz federasyon ba$ardi... Cimboma bomba ektiler... $imdi biciyorlar.. Vardir bir hayir.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Benim icin sürpriz sayilir.. Ünal ba$kanla anla$amasada geminin kaptaniydi.. Yazik oldu ya.. Cimbomun hasi gidecek,yerine kim gelecek..??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne önemi var.. Daha iyisi gelecek degil ya. Kina yakmak isteyenlere bedavadan kina gönderecegim.. Kina yakmadan olmazzz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ba$kanimiz Ünal aysal bey..Caldigi düdükle oynayacak teknik direktörü nasil bulacak merak ediyorum.. Yalakalik cimboma da teknik direktörünede yaki$maz. Herkes görevini bilecek arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Kankam 6-1 lik maglubiyetin sorumlusu olmali ha bu fatih hocami deyilmi tartisilir ama balik bastan kokarmis ilk bastan. GS okadar büyük bir takim ki zamaninda fatih terim gitti yerine dünyaca ünlü Lucescu geldi ve neler yapti. Real macinda 15 dakikadan sonra pilleri bitmis gibi oynadilar ve hic bir bir degisiklik olmadi oyun boyunca.
Gelene hayirli olsun ve Sampiyonlar liginde daha sona varmadik elbette insallah yeni gelen biryerlere ulastirir bizi ve o güzel sevinci gene yasariz...
----- Atam Türk Milletin ruhunda Türk Bayraðý gibi dalgalanan bir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam kanka.. Lucescu kendini avrupaya kanitlami$ en kaliteli teknik adam.. Nerdeeee öyle $ans.. Yok Fatih hoca telefonuma cikmiyor.mesajlarima geri dönmüyor..Diyen sayin ba$kanimiz,kendisine geri dönen birini bulur elbet.. Kizginim ,kirginim bu ak$am sorry.. Neredeyse en üyük TEPECIKSPOR diyesim geliyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenerbahceli olmama ragmen Fatih Terim ayrilisina uzuluyor, Kaybedenin Terim degil Galatasaray olacagini tahmin ediyorum,yazik oldu... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maalesef yazik oldu arkada$.. yönetimle olan anla$mazlik sonucu ayrilik kacinilmaz oldu..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne olursa olsun ayrilik boyle olmamaliydi, Hic ama hic yakismadi ozellikle bazi degerlere onem veren vefâyi onemseyen Galatasaray, Hata yaptigini bu yilin su andan itibaren en buyuk adayi Fenerbahce, Kupayi kaldirdiginda anlayacaktir, Unutmayalim ki milli takim icin bos kagida imza atip milli degerler her seyin uzerindedir, Diyebilen bir insani kaybetmek kimseye kâr getirmez... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaasssarayin elemani olmak bile fazilettir maho arkada$im. Amma cimbomla özde$le$mi$,gerektiginde futbolculara cebinden harclik veren bir teknik adami böyle göndermek camiamiza yaki$madi.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam.. Futbolcular yönetimler gelip gecicidirler. Sanki $irketinin bir elemani gibi,galatasarayin gözdesi bir teknik direktörü göndermek.Fatih hocamiz bunu hakketmedi.. Cimbom bu sene büyüklügünden cok $ey kaybedecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen katiliyorum, Bu yil sular durulmaz artik Galatasaray da, En cok elestirilen Aziz Yildirim bile boyle bir hataya dusmeyecegine yuzde yuz eminim... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexi unutma..Cok takdir ettigim bir futbolcu. gönderme $ekli...$aibeli.. anlat mesut..cevir mesut.. Konudan sapmak istemiyorum ama.. Aziz Ba$kanin kirdigi cevizlerin faturasi 1-2 sene sonra ortaya cikacak. Yazik degilmi fenerin taraftarina...onun sucunu (varsa)niye ödesin. Adam hala koltuk diyor ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fark burada,o herseyi yapsada medyayi iyi kullaniyor, Oyle degilmi Samet cevirsene Samet dedi, Etkinin tepkiye donusecegi yerde taraftarin sempatisini dahada cok kazandi, Bir r yi soyleyemeyisi bile ilgi ve alâka uyandiriyor, Inan Sike ci oldugunu bildikleri halde yine sahip cikiyorlar Baskanlarina, Oysa Galatasaray in baskani icin ayni cumleleri kuramayiz, Cunku medyada konusmasini ve onu nasil kullanacagini bilmiyor... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ya.sametti tercümanin adi..Aklima gelmedi birden. Camia, ancak kenetlendiginde asil camia olur. Iyi ve kötü günlerde. $ampiyonlugun yolu buradan gecer.. Hata yapan ve ba$arisizlarin yeri yoktur burada. yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayirlisi diyoruz ya.. Ba$arinin neticesi bu olmamaliydi. Cekemeyenler anten takti mutlaka. Iyi geceler renkda$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm. Ba$arili da oldular. TFF tepe tepe faydalansin..Hayirli olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen..ama ne i$e yararki. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!