|
|
|
2013 Beşiktaş |
Merhaba arkadaşlar bu seneki kadroda gökhan töre göze batıyor gibi..ön liberoda eksiğimiz halen tamamlanmadı güntekin onayın dediği gibi geçen seneye göre hala eksik mevkilere transfer yapılmadı.. almeidayı çok ağır buluyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
senın 11 güzel..ben almeidayı çok yavaş buluyorum bayern munih luis gustavoyu bize ön libero olarak kiralık verse keşke öyle biri şart bende 11de şöyle olurdu tolga serdar sivok franco ismail gökhan töre-veli(?)-fernandes-olcay eneramo-mustafa pektemek yedekler ömerşişmanoğlu-holosko-sezer-ersan-cenk gönen-? ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
hazırlık etapını iyi değerlendirdikte 1.sınıf oyuncu lazım hacı ya hayırlısı ismail iyileşse süper olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
teknik direktörünüz iyi.....dogru bir secim ! Bence en güclü transferiniz o.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
dinamik,akilli,önyargilardan arinmis,güclü ve oyunu okuyabilen,disiplinli bir adam.....cok merak ediyorum ne yapacak bu sene bu takimla ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
inşallah başarılı olur defansı sağlam tutar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
kendi acimdan konusacak olursam da,elbette ki insallah basarili olamaz....ya da söyle söyleyim, sampiyonluk disi tüm basarilar onun olsun ama sampiyonluk basarisi bizimle( bizimle derkene,ben cimbomluyum da....) olsun.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
öylemı bende diyorum siz beşiktaşlısınız  bence hakeden kazansın..gönlum beşiktaştan yana  teknik direktorde iş bitse keşke bakalım göreceğiz .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
elbette....iyi oynayan kazansin her zaman ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
muhammet iyi iş yaparda yanına ronaldinio fernandes gibi 3TANE DAHA yıldız olsa bari .. mesela barcelonayı örnek verelim messi iniesta xavinin yanında TELLO diye bir oyuncu oynuyor..tek geleceği parlak oyuncu yeter ama yanında iyi oyunculr olmalı bilmem anlatabildimmi bizdeki veli olcay almeida gibi yetenekli fakat üstün futbolcular değil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
biz şerefimizle oynarız,burak yılmaz gibi sahtekar karaktersiz futbolcularla oynamayız |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
ya iyi futbolcuda,devamlılığı yok almeidanın o yüzden..sahada yürüyor weboyu gormuyomusun nasıl aç gibi oynuyor o yüzden eneramonun gelmesine sevindim. Transferler olur sanırım gerekli yerlere bekleyip hep beraber görelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
amaaan,birak iste....basima birsey gelecekse meraktan gelsin,digerinden gelmesin....raziyim !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
benim ilk 11 son dakikaya göre tolga serdar sivok franco ismail töre-hutcinson-fernandes-olcay ronaldinho eneramo yedekler pektemek-ersan-sezer-veli-şişmanoğlu-oğuzhan-escude-toraman |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
kardeş çok iyi bir transfer nıye dıye sorarsan ,topu ayağında tutuyor,zeki,teknik aynı zamanda fiziği çok iyi,defanstan iyi top alır ve ileriyi iyi görür... örnek verilmek gerekirse chelsea li mikel obi gibi.. ayrıca bedava  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Beşiktaş |
güzel paylaşım teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!