|
|
|
haydi maca..... |
Ziraat Türkiye kupasinda bu ak$am $ahane 2 mac var. 17.30 da Antalyaspor-Be$ikta$i agirliyor. 19.30 da da Fenerbahce-Göztepeyi agirlayacak.
Dünki enfes bir mac olan GS-1461 (1-2)tan sonra yine cok ceki$meli gececek maclar olacagina eminim. Yayinlar ATV de.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydi maca..... |
iddia oynayanlar bastirsinlar göztepe ye....fenerbahce de uefa da yoluna devam etmek isteyecegi icin tr kupa gruplarina kalmak istemeyecektir.....yoksa mac trafigi zorlar onlari hem ligde hem de avrupada.....ayni bizim GS nin taktigini onlar da uygulayacaklardir ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydi maca..... |
Ne macti ya..dün gece,kalpten gidecektim.. Kazanmak icin oynadilar bence. ama yedeklerimiz bir burak,umut degil.. sadece diregin tozunu attirdilar. sabri ve gökhan zanda fena degildi ama yinede yetersiz olduklari belli. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydi maca..... |
seyretmediydim bile maci....1-1 biter, uzatmalar,penaltilar,,eleniriz diye acmadiydim bile maci...70.dk da bi aciim dedim, tak...taze gol olmus,durum 2-0. son 20 dk. kosturdu bizimkiler ilk 11 e girebilmek icin,Terim in gözüne girebilmek icin ama elenmeyi de ben zaten umut ediyordum....avrupa kupalarinda mücadele eden takimlar icin,sampiyonluga oynayan takimlar icin kupa maclari lüzümsuz bence,gereksiz..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydi maca..... |
antalya maci ba$lamis bile. dün gece cok bastirdi cimbom ama.kaleci ve direkleri gecemedi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydi maca..... |
Birini bildin bile..1461 TS yendi dün gece öbürlerini de görecegiz..az sonra. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydi maca..... |
antalya 2-0 öne gecti.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydi maca..... |
Günün ilkmacinda antalyaspor be$ikta$i 2-1 maglup ederek grup maclarina kaldi. $u an Fener-göztepe maci oynaniyor.. yarinda kasimpa$a-Trabzon maclari ile gruplara kalan son takim belirlenecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydi maca..... |
sürpriz olmadi.. fenerbahce yedek agirlikli ciktigi maci 4-0 kazanarak adini gurup maclarina yazdirdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydi maca..... |
fb tur atlasa kac yazar.. arkadasin dedigi gibi 30 senedir bir alir türkiye kupasini ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydi maca..... |
aslm. en büyük rakipleri (Besiktas GS)elenince bu sene alirlar yine kupayi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!