|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
Marsilya 0-Fenerbahce -1 Gladbach 2-Limasol-0
Fenerbahce di$ sahada aldigi bu galibiyetle gurup lideri olarak bir üst turu garantiledi.
T E B R I K L E R Fenerbahce.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
aslm ahu hanim. Rica.. Bu ba$ari türk futbolunun ba$arisidir..Puan durumu. 1.5 mac fenerbahce 13 puan yani 4 galibiyet bir beraberlik  2. ......Gladbach....8..... 3..........Marsilya....5..... 4..........limasol.....0.... Gladbach ve fenerimiz bir üst turda. Son maclar.fener -gladbach.. limasol-marsilya.. sadece formalite maci olacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
aslm. tebrikler gladbacha cok zorlandilar ama de camargonun son dakikalarda atttigi 2 golle turu garantilediler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
Optimist arkada$im.. Daha cimbomumuz turu garantilemedi. Türk futbolu $u an öyle yerdeki,bu gibi ba$arilara ihtiyacimiz var.. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
Buna inaniyorumki.. Bu K.O. larda fenerbahce cok can yakacaktir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
aslm.erdem..Bende hasta cimbomlu olarak bize bu duyguyu tattirdiklari icin fenerbahce takimi ve camiasina tebrik ve tsk.ler ediyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
Ülke sporumuzda ya$anan olaylarin,kapanmasini (ders alarak)en cok arzu edenlerdenim. Söz yargida. Ben susma hakkimi hep kullandim..yinede..   Bize dedikodu degil ...ba$ari lazim..Tekrar tebrikler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
tek cümle ve...   Türk futbolunun dI$ maclarinda yenilmesini istedikleri rakibinin,galibiyetine sevinemeyen zavallilara(sorry)tokat gibi bir cevap. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
Dilinden bal damliyor.. tek sözüm...I N $ A L L A H..amin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
evet.. Birlik beraberlik ba$arinin yarisi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
Bende size ve tüm saygideger clanimizin degerli arkada$larina hayirli cumalar dilerim. saygilarimla..Esen kaliniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
aynen .. o kadar... örnek alinmamizi umuyorum.. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler fenerbahce.. |
insallah..yakisir fenerimize.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!