|
|
|
Rakipde olsa . . .Fenerbahce |
Fenerbahce taraftari degilim . . . bilen biliyor beni, bilmeyende ögrenmis olsun,
Bir insan bu kadar kaprisli olamaz beee. . . . Aykut Hoca bana göre Alex konusunda hikaye, esas olan her türlü taraftarin gönlünde taht kurmus bir Alex . . . heykeli dikilen ve sonra 9 yillik emegi 3 dakika icinde yok olan . . .
Bir kulübün iscisidir bir oyuncu, tamam kabul . . . Baskandan daha cok seviliyor diyemi, onca emegime ragmen cektigim cilede cabasi, yinede benim degil Alexin heykeli dikildi diyemi bunca kapris, efsane Baskan AZIZ YILDIRIM.
300 üncü golün ikramiyesi olan 300.000 Dolari Mehmetcik Vakfina bagislayan bu insani . . . bu futbol severler unutmayacak. . . Fenerbahce bir oyuncusunu kaybetti, fakat bir taraftar kazandi, diyebilecek kadarda asil olani;
Simdi sorarim sana; Sen nireeeeeee baskan, Alex nireeeeeeeee . . . Gel bulusalim seninle, pazar günü yogurtcu parkinda. Seninde heykelini dikelim, belki mutlu olursun.
BJK taraftari ve sahsim adina Efe Kaptan ----- Beyinde zihin fukara olunca, zikirde akýl ukala olurmuþ ! |
|
|
|
|
|
|
|