|
|
|
alex de souza,bunu hakkettimi..? ? ? |
Selam. Sadece fenerlilerin degil rakip takimlarin bile saygi duydugu alki$ladigi alex,kadro dI$i birakildi. Borussia Mönchengladbach kadrosunda yok..Bir daha fener formasini giyecekmi belli degil. Takima katkisi ve attigi gollerle Fenerin son Ba$arilarinda hep katkisi olan alexin,bileti kesilmek isteniyor. Aykut hoca istemiyor onu takimda. Ama ayirilma tarzi bana ho$ gelmedi. Siz ne dersiniz..? Aykut hocami alexmi..??Traftar ikiye bölünmüs durumda..Her halikarda Zarari fener takmi ve taraftari cekecek. samimi cevabi olanlar yazsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben efendiligi ve Türk futboluna olan katkisiyla fenerbahcenin sevilen yildizinin futbolu fenerde birakmasi taraftariyim..mümkünse.. emreyi gönderdiler(cok $ükür),alternatifi transfer edilmedi..alexin yeride kolay dolmayacak gibi. Fener yönetim nasil bir tavir koymali.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm aga Yorumuna tsk.,ler. Kararin ve yorumuna saygilar. Bu tweet olayi ho$ degil elbet. Ama takiminin her zaman en iyisi oldugunu kanitlayan birisine antrenörün seni takimda görmek istemiyorum demeside kiskanclik..Aykutun rekorunu egale edecek. Q7 de profosyenel.Onda takim sevgisi aramiyorum..Kesesin derdinde o.Alex bir ba§ka. BJK nin güzel teklifini 1 hafta sonra cevapliyacakmi$. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenerbahçede bir tek gitmesi gereken var ise Aykut Kocaman dır Memo
Yaramızı açma sen de ya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olay büyük yilmaz karde$.. 6 senedir Türk futboluna saygi ve sevgiyle emek veren bir futbolcuyu göndermek icin,bahane(tweeter) arayan caresiz bir antrenör..!!!!!!!!!!!!! Antrenörü ve takiminin taraftarinin en sevilen futbolcusu arasinda kalmi$ bi$ bir yönetim.!!! Bekleyelim görelim.Hayirlisi olsun..Türk futboluna, Iyi bir yeni hafta dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alexe yapilan büyük bir haksizlik bu... Feneri fener yapan kisiyi göndermek icin bahane twitterse ozaman $ikeci baskani hayli hayli göndermeleri lazim deyilmi?.... . ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm kankam.Hakliolabilirsin.Fener ba$kaninin sucu kesinle$sin..haklisin derim.. Bu durumda bile fenerin imajina zarar veriyor.. $imdi alexin üzerinden bahane araniyor. Futbolu ,poltikaya cevirenleri ömür boyu hic sevmemi$imdi Futbola sadece nemalanmak icin hizmet verenleri de kiniyorum. saygilar kankama. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yenilmez takım olmaz Memo
Yanilmek ayrı
Rezil bir futbol oynayıp yenilmek ayrı
Cin Conlar da yeniliyor ama rakiplerini eze eze rakiplerine Futbol dersi vererek yeniliyorlar
Ya bizim Fenerbahçe?
Hem yeniliyor hem de futbol oynamıyor rezil oluyorlar
Aykut oynattığı takımın maçlarını alsın izlesin
Eğer oynanan Futboldan memnun ise Fenerin başında kalsın
Ben olsam Aykutun yerinde
İstifa kurumun u işletiririm................. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet hakketti, Emegi gecmis turk futboluna adını yazdırmış tamam da, Bu ona istediğim gibi laylaylom yetkisi vermez. Bizde Nobre Ertuğrul olayını cagristiriyor. Aykut yerinde ve duruşu sağlam, rakip takım ancak Efendi ve terbiyeli biri. Sen Starsin diye her maymunlugu yapamazsın, ne yani yüzmü Verelim. Ne oldu guti yada Q7 aynısı al birini, neyse SAYGILAR güzel dostuma ----- Beyinde zihin fukara olunca, zikirde akýl ukala olurmuþ ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Takimin iyi oynamadagi kesin. Suclu.bence transferi yapanda. emreyi yine bedavadan gönderenler.topal.miereless,krasig gibi yanli$mevkilere adam aldilar. emrenin alternatifi yok aralarinda. Futboldan anlayanlar bunu bilir..Birde alex oynamazsa kurulacak kadroyu mereák ediyorum(ve sonucunu) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valiaga
Ben bir Fenerli olarak söylüyorum
Mert olmak gerekirse
Doğruyu söylemek gerekirse
Cinconlar gerek İngilterede
Gerekse de Ordu da yenildiler ama ADAM gibi yenildiler
90 dakika saldırdılar,pozısyona girdiler....
Olmazsa olmuyor
Bir türlü Gol bulamadılar
Ya biz?
Kendi evimizde 2-0 öne geçmişiz koruyamıyoruz
Kasımpaşa maçında zaten bir utanç futbol sergilediler
Beğenen beğensin arkadaş
Ben Aykutun oynattığı futboldan seyir zevki almıyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emre hep öyleydi.. hic sevemiyecegim,ama futbolunu begendigim bir ki$iydi.. Umarim bir daha liglerimize katilmaz.Rasist ki$iligi egoist tavirlari ve ligilerin en karaktersizi ,en faulcu,en azmettiricisi bir daha burada futbol oynamaz ... kendisi ile yurt di$inda kalir. Maalesef..Bu futbolcuyu hic sevmedim.sevemiyecegim. Yedigi canaga s...n tek futbolcu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynı fikirdeyim valim baska bir şey demedimki, Benim yazılarım farklimi anlaşılıyor. Gelecek hafta inşallah nasipse istanbuldayim, Rakipte olsa Fener'de Aykut hocayı görmek isterim. İyi oynayan kazansinda ancak gönül BJK den yana. Selamlar vede Saygilar ----- Beyinde zihin fukara olunca, zikirde akýl ukala olurmuþ ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam derbeder arkada$.. vay be..$imdi izliyorum haberleride $a$tim kaldim.. Kimse anlamiyor bu olayi. 2 hafta evvel heykeli dikilen Alexin,gönderilmesi bence sacma.. Caresizligin belirtisi...Bunu haketmedi alex... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende $a$irdim. Satmami$lar kadro dI$I birakmi$lar. 2.Takima göndermi$ler,oda mukavelesini kar$ilikli olarak feshettirmi$. Daha güzel bir gidi$ hakkediyordu diye dü$ünüyorum. Efendiligi ile,takima olan bagliligiyla ,her fenerlinin gönlünde taht kurmu$tu. Oynadigi futbol .attigi goller unutulmayacak.. Yazik oldu. Yorumunuza tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence hak etmedi .. 10 senedir fenerbahceyi alex sirtladi .. simdi kadro disi birakiyor niye gercekleri söyledigi icin.. bu saaten sonra fb den bir cacaik olmaz.. bu ara ben GS liyim ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEYIN.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. Bende koyu GS.liyim.. Alex takdir ettigim bir futbolcu..gelen yabancilarin en iyisi,en saygilisi ,hic polemiklere girmeyen bir adam gibi adamdi. Bakalim bu haberi Aziz ba$kan nasil yorumlayacak.. Spor haberlerini merakla bekliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleykümselam..
türkiyeye gelmis gecmis en iyi yabancilardan Hagi var sonra alex geliyor neden dersen.. haginin atdigi goller bir efsaneydi alex öyle goller atamadi ama cok iyi bir oyuncu.. bu sezon dikkat ettim .. alex yaslanmis her topu kaybetdiginde yada topa yetisemedigi zaman kendini hep yere attiyor eskiden yapmazdi bunlari.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEYIN.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fb de hic birsey beli degil messela aykut kocam 30selik türkiye kupasini alamanayan fb aykut kocamanla aldi simdi bir iki mac kaybetti diye adami linc edecekler.. bunlar böyle ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEYIN.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve aleykumselam Ünlü olarak hagi..haklisin. Barcada oynami$ realde oynami$.. Ama,alex örnek bir futbolcuydu.iyi bir aile babasi ve iyi bir fenerliydi. Ya bizim bilmediklerimiz var..yönetim hakli.. Yada i$in icinde kabak patlamasi var..Birinin ba$ina patlamasi lazimdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!