|
|
|
$ükür.........Süperlig ba$ladi. |
önce aslm. Tebrikler fenere.. Trt spor suan yayinin özetini vermeye ba$ladi. Sirada spartak moskau var,hafta sonuda sivas deplasmani. Önümüzdeki hafta sonu bu konuyu masaya yatiririz.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugün 2.hafta maclarina devam edildi. sonuclar. Bursa 0-Ist.b.b. 1 Trabzon 2-Elazig-0 Besiktas 3-Galatasaray-3 yarin antalya-kayseri maciyla 2. hafta sonuclanacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. haklisin..defans hatalarini BJK affetmedi. 3 defa geriye dü$en GS,beraberligi Burak in kendini yere atmasiyla kazanilan penaltiyla kurtardi. Bol gollü ve zevkli bir derbiydi.Galiba sonuc tatmin edici. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS üstün oynadi.. ama gol yollarinda beceriksizdi. Defansi hata yapinca be$ikta$ affetmedi. Derbi maclari böyle olur..Favori olan her zaman kazanamaz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.hafta maclari Antep-trabzon maci haricinde tamamlandi..neticeler. Gencler birligi 1-Orduspor-1 mersin 1-Eski$ehir-3 istanbul belediye 0-Antalya-1 Kayseri 1-Akhisar belediye-1 karabük 0-Be$ikta$-3 Elazig 0-Kasimpa$a-3 sivas 0-Fener-0 Galatasaray 3-Bursa -2 G.antep 1-Trabzon -0 (mac devam ediyor.) Sadece bilginize arkada$larim,,yorum yapmak isteyenler yazabilir. es-es ilk galibiyetini aldi.Besiktas rahat bir galibiyet aldi. Antep son 20 dakikada 10 ki$i..1-0 önde Kasimpa$anin ligin yeni takimi gakko$lardan 3 puani 3 golle almasi sürpriz sayilir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.haftanin son macinda Trabzonu 1-0 maglup etti. Tabelleda gs lider. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süperligin 4.haftasina bu ak$am oynanan 3 macla ba$lanildi. Neticeler. Kasimpa$a 4-G.Antep-0 Bursa spor 2-Karabük-1 Antalya 0-Galatasaray-4 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben maclari izlemedim.TRTnin teleteksi öyle yaziyor. Onlarin yalancisiyim yani. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Özür dilerim hakliymi$sin arkada$im. Düzeltiyorum. Kasimpa$a 3-G.Antep-0 Bursaspor 4-Karabük-1 Tsk.ederim..TRT teleteksinin azizligine ugradim.Hala düzeltmemi$ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugün devam eden 4.hafta kar$ila$malarinda alinan neticeler. Eski$ehir 4-Genclerbirligi-2 Trabzon 1-Sivas-0 Fenerbahce 2-Mersin-1 Akhisar 0 -Istanbul belediye-4 Yarin oynanacak Be$ikta$-Elazig..Orduspor- Kayseri maclariyla hafta kapanacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BEŞİKTAŞ SENİNLE ÖLMEYE GELDİK . . . . BU SEVDAM; BU BAMBASKA BIR ASK . . . . ISYANINA ISYAN KATMAYA GELDIK ! GÖZÜNDEKI YAS OLMAYA GELDIK! BESIKTAS SENINLE ÖLMEYE GELDIK!
SÜPER LIG HERKESE HAYIRLI OLSUN, HAK EDEN KAZANMASI DILEGIMLE . . . . Efe Kaptan ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooo ho$ geldin kaptan.. Iyi olan,hakkeden kazansin. Alki$lar bizden. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.hafta maclari son 2 karsilasma ile bitti. Besiktas 3-Elazig-0 Ordu 3-Kayseri-2 Puan durumunda ilk 4
1.Galatasaray 10 puan 2.kasimpasa 9 3-Besiktas 8 4.fener bahce 8 son dört 15.mersin 16.kayseri 17.karabük. 18.elazigspor- ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sükür süperlig basladi diye sevindim lakin KAYSERISPORUM cok berbat basladi, Biran önce toparlanip lige agirligimizi koyarsak iste lig ozaman benim icin süper olur . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Be$ikta$ta genclik a$isi tutmu$a benziyor..Galatasaraya kar$i uydurma penalti olmasa $imdi liderdiler.Quereshmayi satamazsan oynatacaksin arkada$..Bedava para vermek olmaz. Süper bir lig bekliyorum.Fair ve ceki$meli bol gollü.. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin ya.. Sebebini anliyamadim.Bir amrabadin gitmesiyle takim bu kadar dagilmazki.. Ama onlar toparlanacaklardir mutlaka. Kayseri liglerin en sürpriz seven takimi..Onlarsiz olmaz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5.hafta maclari dün ve bugün oynanan maclarla ba$ladi. alinan sonuclar. Cuma.. karabük 1-antalya-0 Cumartesi Kayseri 3-eskisehir-2 Istanbul belediye 1-Orduspor-1 Gaziantep 3.Besiktas-2 mersin 1-Genclerbirligi-1 pazar günkü program.. elazig-bursa sivas-kasimpasa Galatasaray-akhisar belediye Pazartesi fener-trabzon derbisi.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm ahu hanim. Bu temenninize bende cani gönülden katiliyorum. sansasyon olsun,yani sürpriz,ama fairness ön sirada olsun. saygilarim size ve güzel temennilerinize. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5.hafta fener -trabzon(yarin) maci haric tamamlandi. Bu gün oynananmaclarinsonuclari. Elazig 1-Bursa-1 Sivas 1-Kasimpasa-0 Galatasaray 3-Akhisar ld.-0 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok sükür ilk galibiyetimizi aldik , takim uyum soronunu atlatirsa önümüzde kimse duramaz, ÖLÜMÜNE KAYSERISPOR. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!