|
|
|
$ükür.........Süperlig ba$ladi. |
2012-2013 sezonunun ilk macinda Eski$ehir 0-Akhisar 1 gol güray dk.90+1 Ligin yeni takimi akhisar belediyspor bir sürpriz yaparak güclü rakibinden 3 puanla dönüyor.
Bu sene play off oynanmayacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.alkan. Daha ilk mac buydu. Digerlerine yarin pazar ve pazartesi günü devam edilecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle.. Güzel olan da bu ya.. Ba$arilar,egenin tek  temsilcisine.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet ya. Her iki takimada ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben haftaya späth-schichtim yani ögle vardiyasi,Maca yeti$irim umarim. uyarina tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.karabük u$aklara hep ters geliyor. Yenilmediler ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi sportschauye bakiyorum. aachen gladbach
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aachen almanyanin 3.liginde ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoffenheim rezil oldu ya. 4-0 la ucuz kurtuldular.Cakmakin golleri harikaydi.helal. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berliner ak, hoffenheim a 4 atti. haberin vardir belki. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet ya.Bizde onu konu$uyorduk. Bu kadar kötü oynarmi bir takim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayni anda yazmisiz zaten.  maci izlemedim ama simdi gazeteden okudum. fener macini bekliyorum. ama neden izmirde oynaniyor ki? ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayern ,regensburg olabilir. elazigin sahasi kapali galiba. ben fener tv i actim ögrenirim $imdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beraberligi yakaladilar yani.. Pazartesi ve yarin GS ve BJK da puan kaybeder belki. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde arkada$im kalmadi. Kendi kendimede oynamak ho$ olmuyor. Onun yerine heart cubes oynuyorum. O sebepten arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.yilmaz. Oynanmadan mac kazanilmaz. Bekleyelim görelim.iyi olan kazansin. Hakkeden $ampiyon olsun.ligde kalmayi haketmeyen küme dü$sün. Saygilar,iyi Bayramlar,ve pazarlar,tüm sevdiklerinle in$allah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Play-offun denenmesi iyi oldu. Cok yararlanan takimlar oldu kasalarina cok paralar girdi. Bence $ampiyon belli degil.Iyi kadro kuran,GS ve FB herzamanki gibi favori. yorumunuza tsk ederim arkada$im. Be$ikta$in süper kadrosunu gördük..Netice olmayinca.hatice oluyor affedersiniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
? ? ? Selam hayirli bayramlar. Gözüm niye aydin..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm. hakli olabilirsin. Kurallari tam olarak bilmiyorum. Sanirim hic oynamadan yine cikarmi$ fatih hoca. Yani oyuna girip cikmi$ olmu$. Bekleyelim federasyon ne karar verecek. Fenerin Istanbulda $ansi var.Yeterki gol yemesin.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 haftanin maclarinda alinan sonuclar. Kasimpasa 2-karabük-1 sivas 3-mersin3 ordu 2-eskisehir 0 akhisar 0 genclerbirligi-0 Fenerbahce-3 antep 0
maclara yarinki Bursa-iBB Trabzon-elazig Besiktas-galatasaray pazartesi antalya-kayseri maclariyla devam edilecek ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!