|
|
|
Avusturya-Türkye hazirlik maci ba$ladi. |
selam mac-sever arkada$larima Tam kadro 8 gurbetcisiyle ba$ladi. Milli takima ba$arilar dileeeerken gol geldi avusturya-1 Türkiye 0 dk.2 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaledeki mert penaltiya sebep oldu.dak.5 ve 2-0 Maci kanaltürk naklen veriyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bu kadrodan ümitliyim.Dünya kupasi elemelerine ba$lamadan en önemli kar$ila$ma. Sadece kaleci haric. kadto $öyle Mert-emre-ardaselcuk-semih hamit-gökhan burak-caner-sercan-ömer Bu maci alacagiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu kadro gelecegin kadrosu. En iyisi bunlar. Evet umutluyum.Cünki onlardan iyiyiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha kaybetmedik aylin arkada$im. 2 kaleci hatasindan 2 gol yedik. alacagiz bu maci...alternatifi yooookkkkkkkkk. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam lafo yok ya.. Golleri biz yedik 2-0 maglubuz,ilk yarinin son dakikasi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
varmisin iddiaya.......????????????????? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutlaka bir taktik degi$ikligi olacaktir. Bu arada gökhan töre degil,umut bulut oynuyor.Daha ayagina top gelmedi.fenerbahce macinin kahramani.. Beni üzen rakibin golunu atan ömer kavlak Türk asilli ve be$ikta$ta oynuyor. Macin ilk yarisi bitti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En azindan yenilecegimizi sanmiyorum.. Hakem hanim-köylü olmasaydi garanti aliriz derdim. Iddia ne oldu..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaleci geri pasa heran hazir olmli. Ve topu oyuna sokmasi lazim. Cok genc ve Volkandan forma $ansi bulamiyor. Biz hep öyleyiz..iyi oluruz ama,iyi kalamayiz.haklisin,hemen star havalarina gireriz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne demek istediginizi anlamadim arkada$im. mevlüt,Kaleci tolga tunay torun oyuna dahil edildi..Burak,arda ve hangisi oldugunu $u an secemedigim 3 degi$iklige gitti apdullah hoca. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tercihini Avusturya icin kullanmasina saygidan ba$ka bir $ey duymuyorum. Be$ikta$tan bir futbolcu oynuyor..Hic olmazsa.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beraberlikte benim olsun.Bak yarim saat kaldi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha bitmedi..Fetihe devam.. Bu ara selcuk cikti mehmet topal girdi,emre cikti,semih cikti bekir girdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$u an aklima bir link gelmiyor.özür,üzgünüm. Tunay torun bo$ kaleye atamadi..Nuri $ahinde oyunda.6. degisiklik ve son degisiklik yapildi.. Takimimiz harika oynuyor ama gol hala yok.% 78 topla oynama..yinede gol yok.Avusturya sadece kapaniyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 tane avrupada oynayan futbolcumuz var.ispanyada,fransada,almanyadan katilan,arda ve emre ile 8 ki$i.ama gol yollarinda ba$arisiziz. almanyadaki 2,5 milyon türkten 6 tane futbolcu var.75 milyondan sadece 3-4 ki$i. Ne diyorsun usta..???? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu dediklerine katilmiyorum Hepsi elinden geleni yapan dayisiz kadro bu. Bence gelecek vaadeden. sadece cogu yeni veya 3. milli maci. Ben olsam bu kadrodan ba$kasini yapmazdim. sadece ilk 5 dakikada yedigimiz gole kar$ilik veremedik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevinin icimizdeki irlandalilar. Mac bitti. Ben yanildim.Kadro güzeldi,umut vericiydi.Tek sucu kalecide bulmamak lazim. Siz hakliydiniz,sayfaniz aciksa,bir tskle.stickeri göndermek isterim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stickerinizi gönderdim.tebrik ederim Bu klipte bonusunuz olsun.. Takimimiza güvendim,atamayinca olmuyor. Ciddi maclarda daha iyi oluruz in$allah. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilgine tsk.ler arkada$im. Biz aslinda bu degiliz.Düzelecegiz in$allah. Yanilmamamak,sadece yaradana mahsus. üzgünüm. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!