|
|
|
EM....Futbol avrupa $ampiyonasi...?? |
Selam arkada$larima.. Yarin,yani 8 haziranda 23 gün sürecek avrupa $ampiyonasi ülkemizsiz ba$layacak.. 1-Finali hangi ülke oynar.. 2-Hangi ülke $ampiyon olur. 3-Gol krali kim olur. 4-$ampiyonanin en iyi futbolcusu kim secilir. Bu 4 soruya en cok dogru cevap veren arkada$imiza kral taci hediye edilecek(sticker-krone deluxe) ve Türkbase EM tahmin $ampiyonu olacaktir.
Katilimlar 21 haziran yani ceyrek finallerin oynanmadan önce gecerli sayilacak ve,ayni dogruyu bilenlerin arasinda ,önce cevap yazana öncelik verilecektir. Onun icin önce yazan avantajli. Ba$arilar dilerim.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilk tahmini ben yapayim. 1-hollanda-ispanya 2-hollanda 3-Mario Gomez 4-Mesut Özil
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm anil.. Harika bir yanit. Almanyanin yari finalde elenecegini tahmin ediyorum. Ben klose ve gomeze daha cok $ans verileceklerini bekliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorry ya.. Te$ekkürler ve ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayni wm deki gibi olacak,görecegiz. Tek fark bu sefer gomez gol krali olacak. Ronaldo bu grupta olmasaydi o olur derdim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve maclar ba$ladi. Polonya ev sahibi olarak ilk macta yunanistanla yeni$emedi..1-1 Rusya cekoslavakyayi 4-1 maglup etti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam evet ya.. Almanlarin turnuva $ansi- Almanya 1-Portekiz -0 Hollanda 0-Danimarka -1 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bol $anslar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
almanya turnava takimi memo arkadas..genc ve tecrübeli bir kadrolari ev sahibi olma avantajlari var.
ben ilk maclar bitene kadar yorum yapmiycam.ama almanya finale kalir diye düsünüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. Nasil istersen serhad arkada$im.. Yorumunu ceyrek finaller ba$layincaya kadar beklerim.. Almanya Polonyanin kom$usu bildigin gibi..seyirciler arksinda. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin..Kurtulamadik $u yabanci sevdasindan.. Mesut iyi degildi..Portekiz bize göre daha iyiydi..Beraberlik macin hakkiydi. Hollandaya ne diyeceksin..?? Benim favori takimim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm dogan.. Evet almanya birazda $ansli ve iyi bir kalecisi oldugu icin kazandi. Mesut gününde degildi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin.. Nede olsa aralarinda türk kökenli futbolcular var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her zaman iyi oynayan kazanamiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avrupa$ampiyonasina bügünde c grubundaki maclarla devam edildi.. Italya 1-Ispanya-1 Irlanda -1-Hirvatistan -3 Yarinki maclar. Fransa-Ingiltere...18.00 uhr Ukrayna-Isvec....20.45 uhr. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fransa berabere kaldi 1-1 ukraine isveci 2-1 yendi ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu gün oynanan maclarda Yunanistan 1-Cekoslavakya-2 Polonya1-Rusya-1 sonuclari alindi. Yarin almanya grubunda Danimarka-Portekiz Hollanda-Almanya kar$ila$acak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu ak$am B gurubundaki maclar tamamlandi. Portekiz 3-Danimarka-2 Hollanda 1-Almanya-2 1.almanya.....6puan 2-3.portekiz-danimarka..3 puan 4.hollanda....0 puan ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam alkan.. Kücük bir $anslari var.. Almanya Danimarkayi yenerse,hollandada portekizi..averaJla guruptan cikabilir. Almanya bile hala %de 100 cikmi$ degil. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu günkü kar$ila$ma sonuclari. Italya 1-Hirvatistan -1 Ispanya 4-Irlanda-0
yarinki kar$ila$malar. Ukrayna.Fransa Isvec -ingiltere ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!