|
|
|
Kupa maci,Galatasaray-Sivasspor..canli yayin. |
selam. Bilmeyen Futbolseverlere duyurayim dedim. Galatasaray-sivasspor ATV de canli gösteriliyor.Mac 19.30 da ba$ladi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tek mac eleme usuluyle oynanacak kar$ila$manin galibi,ceyrek finale kalacak. Beraberlik halinde uzatmaya gidilecek yine beraberlik bozulmazsa ceyrek finalisti penalti ati$lari belli edecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilk yari,gs nin baskisi olmasina ragmen 0-0 bitti. 2.yarinin ba$laminda sivas 1-0 öne gecti.. Cimbom kupaya vedami ediyor..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ve Galatasaray Ziraat Türkiye kupasina veda etti. GS-0-Sivas-1 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebrikler. Harika mücadele ettiler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Mac bakarken bende fanatigim,yerimde duramiyorum. Ama mac bittiken sonra,hayat normal seyrini aliyor benim icin. Ba$kasini kizdirmak,kötü oynayan takimi yermek,yaki$maz bize. Ba$kalari maalesef hep fanatik gözlüklerle dola$iyorlar.Her firsatta rakiplerinle alay ediyorlar.. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dün galatasaray gibi,Bu ak$am Trabzonsporda kupaya veda etti. Antalyaspor 2-Trabzon -1 >Normal süresi 1-1 biten macta,Antalya uzatmada buldugu golle adini ceyrek finale yazdirdi. Az sonra (20..00 mez) Fenerbahce -Samsunsporu agirlayacak.Mac ATV den naklen verilwcwk. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm memo biraz önce trabzonda medical antalya spora karsi kupaya veda etti 120 dakika sonra medical Antalya 2 - TS 1 büyükler dökülüyor kupadan hehehe bakarsin birazdan Fenerde kardeslerini yanliz birakmaz heheheheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özür son yorumunu okumamisim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.hsg.arkada$im.sorun degil ya. Ben seyrediyorum..Fener bayagi etkili oynuyor. Gladbach-Bayern maci ba$layana kadar bakacagim.>Mutlaka nefis bir mac olacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenerbahce ceyrek finalde..FB-3 Samsunspor-0 Samsun sporu gayet kolay gecen Fb,e tebrikler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm aslan kardesime. Ya penaltilara kaldi..kalp ati$i 150 e cikti.. Yaki$ir bir final olacak.. Berlinde olmak isterdim..Ama o günler TR.deyim büyük ihtimal.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kupa size $ampiyonluk bize..Anla$alim. Ilkaya dua edin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakalim,görecegiz. Futbol bu..herzaman kazanmasi gereken kazanmiyor. Sene sonunda yazi$alim derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekiz ceyrek finalist belli oldu.. arada cok sürprizler var. 4 Büyüklerden sadece fenerbahce kaldi. alinan sonuclar. Bugsa$ 0-bursaspor 2 antalya 2-Trabzon-1 Galatasaray 0-sivasspor-1 Fenerbahce 3-samsun spor 0 Boluspor 1-Beikta$-0 Rizespor 0-Karabük-1 Kayseri 1.-I belediyespor-0 Eski$ehir 3 Kasimpa$a -0 Kuralarar yarin cekilecek..Hayirli e$le$meler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam firtina..  D Yani 28 yillik hasret bitiyor degilmi. Gs.e kar$i final..Bunu sadece sen istersin bu durumda.. Bursa-eski$ehir -kayseri-karabük..antalya ...olagan rakipler. Bir yari finale kalin önce.. Hakkeden kazansin.Ama daha yari finale cikmak var. saygilarimla,hayirli cumalar dilerim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben diyorumki bu isin icinde bir bit yenigi var acaba neyi vatt ettiler fb ye. hayirli geceler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu haftaki fener -Bursa macina dikkat.. Kupadaki olagan rakip..hele birde rakip sahada olursa... Kayseri,sivas,onlari gecin ondan sonra hasret bitsin.. Sivas bize nasil oynadi...seyretmi$sindir umarim.. Hepsinin hayali kupa kazanarak avrupa ligine girmek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam tuzlali renkda$im.. Capanagasi aramayalim.. $ike dönemi bitti..(insalllah) Fener diger 7 takimla birlikte ceyrek finalde. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim demek istedigim normal degil 3.büyüklerin birden elenmesi acaba neyin sozu verildi gs ye yada bjk ye yada ts ye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!