|
|
|
Fenerbahce - Galatasaray..Skoru bilin , Kazanin. |
süper relax...Mega emin..hiper optimistsin. Caaaak bendensin...helal.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadiköyde kaybetmemizin en büyük nedenlerinden biri hep buydu : sinirlerimize hakim olamiyorduk, bi gaz aliyorduk....gol atmaliyiz,kazanmaliyiz,vs. diye yerlesiyordu bilincimize. atamayinca,yapamayinca tuzla buz oluveriyorduk.....bu sene ama cok farkli !
bu sene özgüven doluyuz, bu sene bir sistem oturttuk,bu sene sadece futbol oynamiyor,mücadele de veriyoruz. bu sene teknik heyet daha bi akillica hamleler yapiyor takim üzerinde.....yani artilarimiz cok bu sene memo......  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O konuda haklisin,mücadele ,hirs,pressing 12 sene önceki gibi. Birebir ele aldigimizda fenerin kalitesi daha agir basiyor gibi geliyor. Biz taktik ve motivasyon ustasi fatih hocanin bunu egale edecegine ve avantaJa cevireceginize eminiz.Yanli$miyim..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2-2beraberlik hakkimi sana devrettim sevgi,ba$arilar... Ama öteki sonucu payla$miyorum.Biz derken..?? Ben cimbomun hasiyim..Ultra aslanim ben. I am red.yellow.. Ich bin ein stolzer LÖWE.. Enough,genug,yetermi..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak anla$alim..Berabere kalsinlar.. " ne $iS yansin,ne kebap.." Sen benim kankam kal.bende senin.. Hadi..o zaman..hakkeden kazansin diyelim.Ba$arilar cimbomuma..Sonra fenere tabi... Bak ne kadar ilimliyim.. Früher ist man mit mir pferde klauen gegangen.. -Bin immer noch der selbe- ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani.. Aklin yolu birdir. Bir isteyen vardir birde alan.. Alan ben olayim..sende arzunu hic yitirme olurmu güzel arkada$im.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süpersin ya.. Ben te$ekkür ederim. Coktandir böyle anlayisli hemde güzel bir bayan bana hakvermemi$ti.. is it my birthsday today..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sendende bunu beklerdim. Icine öyle dogmu$,yarin ak$am gercekle$ir in$allah. saygilar arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$uana kadar kim kimi galip görüyor,kim beraberlik demi$,herkesin haberi olsun ve acik kalan verilmemi$ tahminleri yaziyorum. Fener yener diyenler.. Galatasaraya oy verenler berabere biter diyenler.
selamsiz...............2-1 egeli..........1-2 memo53.......2-2 Dogancan..............3-1 01timur01....1-4 aslan58........0-0 baycan.................1-0 acibadem.....0-2 testesteron............1-0 saray-cicegi...1-3 karizmatik..............2-0 donttouch.....1-4 berkay...................3-2 berkant.......1-2 deli_firtinam...........4-1 tuzlali.........2-5 berdush...................3-1 laylay.........0-2 askacisi...................3-0 facelook......0-6 azad28....................3-1 mellow.......0-2 cesurkan..................4-1 sensizim.....2-3 11ki$i fener yener demi$ kan_ask21..3-4
12 ki$i Cimbom alir demi$ Verilmeyen skorlar;1-1..3-3..4-4...4-3..4-0..5-0....6-0...6-1...5-1..5-2..5-3..0-3..0-4..2-4..1-5..3-5..1-6..2-6
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben 2-2 beraberlik hakkimi sevgisevgi hanima devrettim. Macin ba$lamasina 2 saat kala ve hala tahmin vermek isteyenler buraya yazsin. yazilan tek skorlar gecerlidir.Ben onaylamasamda. Iyi bir mac,bol gol ve fairplay bekliyorum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
görecegiz arkada$im.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mac 2-2 biterse sen kazanacak ve bu ayin tahmin kralicesi olacaksin.Bende sana tacKrone deluxe) verecegim.10 bin puan degerinde. Bende tahmin vermi$tim.Kazanmam halinde kendi kendime niye tac vereyim. Sana daha cok yaki$ir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsg.kanka.1-1 berabere..Basarilar. Yeter ya..puan farkini koruyalim yeter. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam yasadikca.hsg. O bahsettigin olay yargida,suclu demek icin ceza almasi gerekiyor. Sucu ispat edilene kadar sucsuz sayilmali.Ama bazilari sucundan o kadar eminki,yorum yapma hakkini kullaniyorlar. Bazilarida fenerlileri kizdirmak icin ba$kanina gönderme yapiyorlar. fener 2-GS-0 son dakikada yari$maya hos geldin.Ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu arada fener 2-GS-0 ilk yarimsaat oynandi.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durum 2-1 oldu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba deja. su an feber 2 gs-1 mac basladiktan sonra tahmin alamiyorum.ama dedigin sonuc cikarsa sana "özel"sticker verecegim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyvallah..sagolasin. Bir gs.li olarak kazanmani istemem aslinda. Ama durum seni hakli gösteriyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen dersen,in$allah olur.Bi okuyup üflesen diyorum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rica ederim ya.Lafimi olur. Gol yemeden bir atarlarsa.Kralice sensin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!