|
|
|
Fenerbahce - Galatasaray..Skoru bilin , Kazanin. |
selam tuzlali arkada$im.. Tahmin bu ya.kizilacak bir $ey yok. FB 2-GS-5 Renkda$larimi cok optimist gördüm bu hafta..amin derim. Desene $eytan sakat kalacak,ayagini kiracagiz ya.....  ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen cumartesi aksami seytani bile gomecegiz   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
in$allah.. Sirasi geldi artik.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evveliyatinda dilegim. güzel ve dostca bir mac olsun. oynayan kazansin. bu her kadar antik bir söz ise de gercegi gösteriyor.
bu derbylerde genelde favori gösterilen takimlar yeniliyor. fakat iki takim da artik en az bu medya yorumcularina kulak asmayacak kadar profesyonellesti diye düsünüyorum.
galatasarayin gücü ortada ve bu maci farkli kazanacak gücte. ancak bu macin sonucunu hatalar tayin edecek görüsündeyim. kim hata yaparsa ya da hakemin bariz hatasi bu maci etkileyecektir..
gönlüm fenerin yenmesinde muhakkak. biliyorsun ben saglikli bir fenerliyim. bu yüzden bu macin skoru...
fenerbahce 3-1 galatasaray
ilk basta dedigim gibi öneli olan dostlugun kazanmasi..
bu skor verilmisse de senin canin ve benim canim sagolsun.. nasilsa senin tarafindan tarafima verilmis bir tacim var... 
sevgilerimle.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3:0 Fener alir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-2 Fenerbahce 0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toyotaaaaaaaaaa diyorum ve 0-6 diyorum !
tarih bu sefer tersten tekrarlanacak !  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam berdush arkada$im. Haklisin derbinin skoru hic belli olmaz. O günki hirs,motivasyon ve sans kimde ise o kazanir. Iyi oynayan ve hakkeden kazansin. Fener 3-GS-1 ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm.askacisi. Fener 3-GS -0 not aldim. Ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam. skor icin tsk.ler. Fener 0-GS-2.............in$allah,ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam face.. Agzindan bal damliyor. FB-0 GS-6 Kazanirsan sana özel bir hediye daha benden. 48 saat kaldi..Hakemde Bülent Yildirimmi$. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1-0 olsun bizim olsun. Turu kadiköyde atariz in$allah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.dilevin.hsg. 0-0 diyorsunuz.Tsk.ler.Ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilirsek zorlaniriz.puan farki azalir. En az beraberlik $art.Galibiyet %100 $AMPIYONLUK ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Memo kardes eger Civciler maci satin almazsa GS kazanir derim ben FB 0 : GS 2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal arkada$ima.. fener 0-GS-2 allah söyletiyor ya.. (satin alma i$i senin benim gibi masum taraftarin i$i degil.)varsa suclari cekeceklerdir. Tsk.ler güzel insan..Ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam..hsg ahu hanim.. Verdiginiz sonuca ben raziyim.. In$allah kazanirsiniz.1-1 veren hic olmami$.. Ba$arilar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Umut hayatin gidasidir derler ya.. Ali$tik ümit etmeye..senelerden beri palazlandik galiba..yenilmemek icin gidiyoruz kadiköye.. Belkide yenmeye.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sizi tB nin tahmin kralicesi ilan edecek ve bir tac verecegim.(sticker krone deluxe)10 bin puan degerinde. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen bende güzel bir mac istiyorum ayni sizin gibi bizim takimin kazanmasini bekliyorum.(bakiniz; ne güzel mutabikiz,degilmi?) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!