|
|
|
Fenerbahce - Galatasaray..Skoru bilin , Kazanin. |
hsg.timur renkda$im.FB 1-GS-4 helal..görü$mek üzere. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana 0-2 i not ettim. kalsinmi öyle. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sadece tahminde bulundum bakiyorum diger konuda yani izmirli arkadasin actigi konuda millet birbirini yiyor atifda bulunan bulunana ben 90 dakika sonra konusurum ve 90 dakika sonra kim konusacak görecegiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben formami ütülemeye ba$layayim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi aksamlar,foruma renk kattin.tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama bilene ödül veriyorum.yazsan bir tahmin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayrak dikmek???????????
Bu bana 1seyi hatirlatiyor Ulubatli Greham Sounessi hatirlatiyor hehehehehehehehhe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam saray cicegime.. Sen öyle diyorsan mutlaka ve in$allah öyle olur.. FB 1-GS-3 Ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm testo karde$ime. In$allah zevkli bol gollü bir mac olur ve iyi oynayan kazanir. FB 1-GS-0,Ba$arilar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.aslan karde$.. Olaylar cikmaz, fair bir mac olur, ve iyi oynayan kazansin diyorum. Zaten GS taraftari yok macta. Tek korktugum sari ve kirmizi kartlar.Iyi adil bir hakem $art. Tahmin vermek istermisin arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam karizmatik arkada$im. FB 2-GS-0 te$ekkür ederim..Ba$arilar. Iyi,zevkli ve iyinin kazandigi bir mac dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0-0 iyi bir skor.. Bize yarar..Ellerine saglik.tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya hala inanamiyorum. güzel bir geceydi.tsk.ler.iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okey berkay.. FB 3-GS-2 Bol gol bekliyor arkada$im.. Ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam deli firtina.. Fener 4-GS-1 Ba$arilar dilerim. Cook güzel mac olacak cok.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsg berkent. Fener 1-GS-2 In$allah derim..Ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam dont touch, Timur renkda$in ki 1-4, Degi$tirmek istermisin.o önce yazmi$,teselli hediyesi bana yeter,maksat 1-4 olsun mu..?
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$imdiye kadar verilen tahminleri yaziyorum. FB- GS memo53 2- 2 selamsiz 2- 1 dogancan 3- 1 baycan 1- 0 egeliiii 1- 2 01timur01 1- 4 acibadem 0- 2 saray-cicegi 1- 3 testesteron 1- 0 karizmatik 2- 0 aslan58 0- 0 berkay 3- 2 deli_firtinam 4- 1 dont touch 1- 4 berkant 1974 1- 2 Degi$tirmekm isteyen veya skorunu yazmadigim arkada$larim olursa mac saatine kadar bana bildirsin. Görevli arkada$lar sayfanin yarisini silmi$ler,insallah tahminlerinizde silinmemi$tir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fb.2 -----GS.5 niye olmasin insallah olur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!