|
|
|
Fatih Terimden Fenerbahçeye penaltı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben senin her topicine yazdim. Ciddiye aldigim icin,Bizim gibi gurbettesin diye. Ama böyle 35 sene önceki kliplere gülmeni yadirgadim.Art niyet var,mesaj var. güzel konular payla$irken bu itici konulara egilimin niye...diye sormuyorum. herkes kendi bacagindan asilacak.Ne ekersen onu bicersin.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo sen kimsin ki beni tehdit ediyosun.. kim beni bacagımdan asacak.. konusmalarına dikkat et. paylasılarımın senin hosuna gidecegi sekilde olmak zorunda degil. sen benim topicime bidaha yorum yapma.. bu zamana kadar saygı gosteriyordum yazdıklarına ama bu konusma tarzın butun hepsini sildi goturdu.. az ve oz soylediklerimden cok sey anlamıssındır.ben fenerliyim. istedigime gülerim istedigime gülmem sana sorcak halim yok. akıllı ol..!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sana hakaret etmedim. Sadece ba$kalarini kiracak klip ekleyenleri haddim olmayarak uyariyorum. Bildigini yazmakta elbetteki serbestsin.Arkada$ca bir uyariyi tehdit olarak algilamani yadirgadim. Her koyun kendi bacagindan asilir,sözü,bir atsözüdür.Yani yaptiklarindan sen sorumlusun demek istedim.Kusuruma bakma.Haddimi a$tim. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo karsında 5 yasında cocuk yok ben neyin ne anlama geldigini en az senin kadar biliyorum. 'her koyun kendi bacagından asılacak' lafı baska her koyun kendi bacagından asılır sözü baska anlamdadır. ne ekersen onu bicersin de cabası. bana kelime oyunu yapma. sen bu yolları giderken ben geliyordum. hem sen kimsinki beni uyarıcan. haddini aştın bu da son olsun. bugune kadarki yorumlarına hürmeten baska bisey demek istemiyorum. sohbetin bol olsun ama bundan sonra benimle alakalı olmasın. hadi eyvallah. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok tsk ederim mantıklı yorumunuz icin. malesef herkes mantık sahibi ve mizahtan espriden anlayan degil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler etki..cok guzel sekilde kısaca özetlemişsin sende durumu.. amaç eglenmek bisekilde.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Topicmi dediniz....... Bumu topic........ Bumu eglenmek........ Hay ne günlere kaldik.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Hemsom.. FB ile alay edilmedi sorun FB degil sorun AY.... nedenmi FB taraftari koskoca kulübünü birakip o neoldugu belirsiz AY nin pesine düstüki acidim resmen Fenere......... Adam Fenerin sirtindan götünü kurtarmaya ugrasiyor siz de inaniyorsunuz....... Ben Galatasaray topigi oldugundan degil coooook lüzumsuz oldugundan tepki gösterdim........ buarada ben has FB li arkadaslarimla hem Galatasaray geyiginede hem Fenerbahce geyigine gülerimm yeterki rekabet olsunnnnn.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ejderha bak simdi.. amacım bir tartısma yaratmak degil.. paylastıgım seyi kimse begenmek zorunda da degil.. terimin yuzunun akı karası umrumda degil.. yasarın ne yaptıgı nerde oldugu umrumda degil.. niye bunu olay haline getirdiniz anlamıs degilim.. futbol veya baska spor dalları eglenmek icindir.. fanatiklik yapmayın..bende yeri geldiginde fenerle eglenebilen espri yapabilecek kültürde ve anlayısta biriyim.. hiçkimsenin hoşunada gitmek zorunda degil.. benim hoşuma gitti başka hoşuna gidenlerde varsa ne ala.. gs taraftarlarının neden zoruna gidiyor anlamıs degilim.. terim penaltı kacıramazmı yani.. bi arkadasta gereksiz bulmus o yuzden tepki gostermis.bunada baya güldüm diyebilirim.sanki gerekli ve gereksizleri belirlemeden sorumlu devlet bakanı gibi..ben eleştiriye acık biriyim ama mantıksız eleştirilere açık biri degilim..
LUTFEN BU TOPIC I FENER GS KAVGASINA DONUSTURMEYIN !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyvallah ben yanlış anladım kusuruma bakma. bu arada kaleci yasarın lakabı kova yaşar  |
|
|
|
|
|
|
|
|