|
|
|
vladimir Klitschko\\ |
Iyi bir boksörler klitschkolar.. ne yapalim..Ba$ka bahara,pardon ba$ka maclara bakalim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\ |
sind doch alles fake -kämpfe alles fallobst bide utanmadan rtl de muhammed ali-mike tyson le und noch andere viele weltklasse boxer-- karsilastiriolar lächerlich -bakmaya bile deymez herkese iyi aksamlar .. sorry das ich deinen namen genommen habe ahu hanim  um zu schreiben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\ |
selam evanescence Ben cikacagim kar$isina.. Bir sag gösterip sol cakacagim.iki aparküte karnina.. öldüren sagimla indirecegim yere.. Mesela yani.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\\\ |
Güzel yazdiniz sonunu. "Mesela yani"  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\\\ |
yani $ikemi var diyosun delioglan..? ihtiyaclarimi var sence.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\\\ |
 da bin ich aber froh wie gesagt allen noch einen schönen abend danke nochmals ahu -lady:& |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\\\ |
Rüya gördügümümü ima ediyorsunuz.. sizinle yazi$tiklarimda mi rüya idi.. Ben kalkip bir yüzümü soguk suyla yikayayim.. (mesela yani)
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\\\ |
ya ciddiye alsam. deminki rakibinden daha cok zorlardim onu.. Ama ben amatörüm..I$lerim daha fazlasina müsaade etmiyor.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\\\ |
öyleydi maalesef..pussycat heyecan yok,Schau kampflar bile bundan daha iyi olur.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\"s versprechen.. |
Mormeck Tyson gibi altan girip vurmaya calisti ama beceremedi. Fallobst eben ----- Eþeðe altýn semer takmýþlar...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\\\ |
Bak arkada$im.. Viladimirin kar$isina cikmak icin daha önce ba$ka rakiplerini yenmeleri lazim. Bence $ike yoktu..Kabul etmek lazim iyi boksör.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\\\ |
KIlo ve boy farki avantajini iyi kullandi. Klitschko hakkiyla kazandi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\\\ |
Olmaz ya..Ben kendimle bagi$igim.. Ben rüya görmü$üm der,yatardim yine..ve kaldigim yerden devam,bir sag-bir sol. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\\\\\\\ |
iyiki gitmemi$siniz.. zavalliyi birde siz k.o ederdiniz,buna eminim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama böyle maclar mecburi.. einer muss ihn herausfordern,und,er muss kämpfen um sein titel zu verteidigen. Her olayin arkasinda $ike ararsak,Türkiyedeki $u an olan tarti$malardan kurtulamaz,hic spor bakamazdik. Mesela..4.lüge oynayan play off $ansi olan genclerbirliginin fenerbahceden 6 tane yemesinin altindada buzagi arardik. Ben öyle görmüyorum.tavsiyelerine tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kendime zarar vermezdim ama, yatak odasinin mobilyasini ve car$aflarla yastiklari taninmaz hale getirebilirdim.. taki gong calincaya kadar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Catchen seyretmi$sindir.. ondada yerden yere vuruyorlar.tekme,kafa,dirsek.Onun gibi bir schau kampfmi diyorsun.? Ben inanmak istemiyorum.Es ist viel geld im spiel. Biz olmamiz gerekeni yapiyoruz arkada$im.Tarti$ma platforumunda fikirlerimizi,görü$lerimizi belirtiyoruz.Ne mutlu bize..Hep ve herkes öyle olsun. saygilar nickine layik olmayan arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich.. und agaoglu arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabah 7 de saatim calar hep.. o kurtarirdi zavalli...yastiklari.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir Klitschko\\\\\\\\\\\\\\\\ |
Nein ich habe gewonnen..?? ist doch mein topic alla alla.. sana blumen topf versek.veya 75 pointlik bir sticker..Wie wärs..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!