|
|
|
Galatasaray-be$ikta$...skoru bilin, kazanin. |
fairplay ..vorever. kandirikcilik yapmiyon,yalan kandirmiyon dimii..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yok..fenerliyim ben hangisi kazanirsa kazansin cokta umrumda degil ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vay kartal kankama.. icinden geceni dökmü$sün..2-3 ba$arilar..mi acaba..?? sen kazanma..sana tac yaki$maz zaten.. ama katilimina tsk.ler.  $aka kabul edersin umarim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biliyorum.. Rengini belli etmi$tin.. GS nin maglubiyetinin fenere yaradigini bilmedigini söyleme..I N A N M A M.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercekten bilmiorum takip etmiyorum öyle asiri ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahu hanim Ba$arilar.. Sadece hatirlatmak icin...mac GS nin sahasinda. yani yorumunuz..GS 0-BJK 2...............size her yer tirabson mu..?? teyit edilmi$tir.. Fenerli desem..? mümkün degil..........Bu bir ilk..Bana seviyeli yazan,cok az fenerlilerdensiniz.. Almanlar ne demi$"es ist mir wurst"was du bist und woher du bist..Hauptsache bist ein mensch..(adam gibi adam)..manasinda.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
himmmmmmmmmm.. Merak ettim $imdi..vay maho agam.. Teklifini kazandigin zaman,isim ve nick olarak bana bildir..senden yadigar ona gönderiririm.. cok ormantik olacak ama.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seninki o zaman sadece taraftar.. Fanatiklik yok..Kaybetse üzülmek,yemekten kesilmek yok.. sevinince dünyayi toz pembe görmek herkesi sevmek yok.. Gayet tipik bir bayan taraftarisin yani.. En iyisi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yari yariya..üzülürümde sevinirimde ama abartmam ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok zor bir sorunun altindan ba$ariyla kalktim.. Siz daha iyi bilirsiniz..ne dili ne rengi ne de inanci...Insan icin ön yargi sebebi olmamali.. Hele bir takim icin yapilan ayirimcilik,cok ayip cooook.. Gülersin..üzülürsün...gerektiginde aglarsin..hepsi emetsiyonal davrani$.. Ama rakibi rencide etmek,bilerek üzmek alay etmek..????fairplay degil ahu hanim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ideal bir sportman(frau) sin yani.. Ne $i$ yanar ne kebap sende.. Üzülecek,sevinecek o kadar cok $ey varken. Senin gibi olmam imkansiz..(olmak isterdim.)
Sana tuttugum takimlari...Almanyada tr.de avrupada yazsam ve onlarin maclariyla ne kadar ilgilendigim ve beni nasil etkiledigini..Inanmazsin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inanirim benim abimde öyleydi bilmem kacinci ligin macina bakardi zorla bakitirdi  iyiki evlendi gitti kurtuldum  zorla ps oynatiyordu ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 - 2 Sen bu maci görmü$sündür mutlaka.... Tsk.ler ve ba$arilar...Googleden kopyalamami$sindir insallah.,..yoksa diskalifye... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben iyile$me a$amasindayim... Futbol her$ey degil elbet.. Farkindayim..Ama bir _sucht- tu uzun zamanlar benim icin. Terapideyim..Iyi bir ögrenciyim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim ya ben yanli$ yorumladim.. yada siz yanli$ anladiniz.. Bir daha degerlendirelim. cook ayip cok yazddigim umumiyete idi.. sizin yazilariniz seviyeli..ve saygili.. Hatam nerde cözemedim..Ahu hanim,,,nerede hatam.. Ben nerde yanli$ yaptim..ki sizin yanli$ anlamaniza vesile oldum..???????????? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok ya güzel insan. Ben sade yorum yapanlari ...fanatik yorumlari..art niyetli,kar$isindakini üzme amacli yorumlari anliyacak kapasitediyim..sanirim öyleyim.. Benim yorumum..sizin tarafinizdan neden öyle anla$ildigini anliyamadim.. Sizi ve sizin gibi,niyeti sadece payla$mak olan ve bunun icin yorum yazan insanlari takdir etmemek mümkün degil.. ,temennim,karde$ce ve arkada$ca payla$im..umarim kimseyi rahatsiz etmez. Bunun ispati: claninizda mutlu, payla$im arzulu.. bini a$kin üyeniz..(ben dahil) Size olan saygimi belirterek,iyi hafta sonlari dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cevap yazmadiniz.,. Ya küstürdüm sizi(istemiyerek) yada me$gulsunuz... Ben yorumumda sizi kiracak bir$ey yazmadigima emin oldugum icin..özür dilemek istemiyorum. Bir daha degerlendirin lütfen.. Bilerek yanli$ yapmam imkansiz. Yanli$ kelime sectigimi sanmiyorum.. Iyi geceler,, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS 3 BJK 1 so habe ich auch gewettet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ba$arilar,timur.. Ben $ahsimca insallah diyorum. kazan,,hakkediyorsun,.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS 3 - BJK 1
diye geciyor gönlümden...  demis ISYANKAR kardesim ben inaniyorum icimden filan gecmiyor   ----- Yenildim...aç kapýný yalnýzlýðým, ben geri geldim... :( |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!