107 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.02.12, 22:37 Nr.: 1 Antworten

Dumm bjk carsi
dumm, dümmer, carsi!
besiktas taraftarlari, kendilerine ait pankarti yakti. hahaha  yobo+s(h)ow
0

Beitrag gepostet am 05.02.12, 22:52 @dogancan_ Nr.: 2 Antworten

Dumm bjk carsi
bende gördüm iyice sacmaladilar. hatta oturduklari sandalyeleri bile yerinden söktüler klozetleri bile söküp süs niyetine stada dagittilar. manyak bu millet gercekten. hem kendilerini yakiyorlardi az kalsin hemde stadi mahvettiler. nicht normal !

-----
hepimiz 1938 den beri öksüzüz...
0

Beitrag gepostet am 05.02.12, 22:56 @candamarim_2007 Nr.: 3 Antworten

Dumm bjk carsi
hemde hic normal degil oysa günlerdir deplasman hakkimiz diye birbirine sahip ciktilar sonra bu olaylar yasak getirenleri hakli cikardilar.. en kötüsü orda masum olarak bulunan sadece mac izleme zevkini tadmak isteyen insanlarinda huzurunu kaciriyor tehlikeye atiyorlar ne denirki..
0

Beitrag gepostet am 05.02.12, 23:17 @crasher Nr.: 4 Antworten

Dumm bjk carsi
güzel tespitti tebrikler
0

Beitrag gepostet am 05.02.12, 23:29 @dogancan_ Nr.: 5 Antworten

Dumm bjk carsi
gecmis olsun bütün bjk taraftarlarina,, cok kotü oynadiniz,,, adeta teslim oldunuz,
0

Beitrag gepostet am 05.02.12, 23:35 @tuzlali34 Nr.: 6 Antworten

Dumm bjk carsi
kizmayin ya napiyim taraftariniz taskinlik cikardiysa  ama ikinci yari bence besiktas üstün oynadi teslim olduklarina katilmiyorum
0

Beitrag gepostet am 05.02.12, 23:37 @-maho- Nr.: 7 Antworten

Dumm bjk carsi
sizin en büyük kabahatiniz bir kac futbolcu aldi diye tüpcüye sahip cikmaniz zamaninda yalanmi?

üstelik yaktiginiz yikmaya calistiginiz sükrü saracoglu oldugu icin müdahil olma hakkim oldugunu düsünüyorum
0

Beitrag gepostet am 05.02.12, 23:38 @-maho- Nr.: 8 Antworten

Dumm bjk carsi
valla nasil bir bit yenigidir bilmem böyle bir taskinliginda hicbir aciklamasi yoktur bence kac kisi hastaneye kaldirildi
0

Beitrag gepostet am 05.02.12, 23:48 @-maho- Nr.: 9 Antworten

Dumm bjk carsi
sagol biz almayalim  aziz baskan bize yeter

mac baslamadan koltuk kirmaya basladi taraftariniz mesaleler atildi ve yakildi bunada fenerbahce taraftari karsilik verdi onlarda mesaleler attilar bu yüzden dumandan etkilenen taraftarlar hastaneye kaldirildi pankart yakildi söndürüldügündede dumanlar sardi etrafi bu durumdanda etkilenen birkac taraftar oldu az  kalsin birbirine zarar vericekti besiktas taraftari daha ne olsun bunun altinda nasil bir anlam ariyorsunuz anlamadim
0

Beitrag gepostet am 06.02.12, 00:01 @ali-19qq19 Nr.: 10 Antworten

Dumm bjk carsi
yok hayir orda degildim bulundugum yerden izledim tvde yani.. simdi haber sitelerindede var resimlere iyice bakarsan fenerbahce taraftariyla bjk taraftari arasindaki güvenlik kordunundaki mesafeye yani aradaki bosluga bunun fenerbahce taraftari tarafindan yapilmasi imkansiz gibi görünüyor  tabi kesin konusmamak gerekir herkim yaptiysa terbiyesizlik yapmistir farketmez.. 

konuya gelince futbol seviyeli tatli bir atismadir kanimca yorumlarada bakarsan gayet tatli bir rekabet atismasi var yani her futbol konusunda gerginlikmi olmasi gerekiyor?

benim düsüncem fenerliside bjklisida cimbomlusuda herkim stadta sadece mac izlemeye gelen taraftari tehlikeye atiyor ve asiri derecede rahatsiz ediyorsa insanliktan nasibini almamis demektir az görmedik adam cocuguyla gelmis cocugunu korumak icin debeleniyor tepki göstermeninde bir siniri olmali 

bendende saygilar
0

Beitrag gepostet am 06.02.12, 00:10 @kasatura Nr.: 11 Antworten

Dumm bjk carsi
catlasanizda patlasanizda aziz baskan gibi bir baskan bulamazsiniz  üstelik kim kimi kovdu? büyük baskan istifa etmeye kalkti ailevi sebeplerle bizde baskanimiza sahip ciktik bunda yadirganacak bir durum yok kanimca  

noldu tüpcüyü bir anda geri sildiniz kivrak kim iyi bi düsün bence  tüpcüye demediginizi birakmadiniz bir kac portekiz gelince buyuk baskan dediniz simdi yine tüpcüden kurtulma pesindesiniz

haklisin yenersiniz o yüzden son 10 yildir yeniyorsunuzya  istatistiklere bakmani tavsiye ederim..

saygilarimla gecmisler olsun
0

Beitrag gepostet am 06.02.12, 00:13 @-maho- Nr.: 12 Antworten

Dumm bjk carsi
yanlis anlamayin  carsi grbuna saygi duyan bir kisiyim hakkini veriyorlar yaptiklari isin ona eyvallah  dumm kelimesi abes olduysa pardon
0

Beitrag gepostet am 06.02.12, 00:13 @dogancan_ Nr.: 13 Antworten

Dumm bjk carsi
Selam..
 Böyle bir olayi alaya almaya.....???ne denir..?
Car$i oldugu ne malum.
Demirkapilari kirip bJk taraftarina saldirmaya kalkan kanaryalar sucsuzmu..?
Fanatizmin zarari..hem futbola,hemde edeiyle seyreden seyirciye ayip ettiler.

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 06.02.12, 00:17 @memo53 Nr.: 14 Antworten

Dumm bjk carsi
tatli rekabet denir  futbolda atismalar olmadan(belirli sinirlar icinde) futbolun bir zevki kalmaz..

demirkapilari kirmalarinin sebebi cok farkli sizde biliyorsunuz.. mac baslamis adamlari hala iceri almanyadada biraz kabahat arayacaksiniz.. üstelik ordan girenlerin direk koltuklarina yöneldigini gördüyseniz mac izlemekten baska bir amaclari olmadigini gürürsün ben parami vermisim biletimi almisim kimsenin bu zevkten beni mahrum birakmaya hakki yoktur

Fanatizmin zarari..hem futbola,hemde edeiyle seyreden seyirciye ayip ettiler.   buna sonuna kadar katiliyorum 
0

Beitrag gepostet am 06.02.12, 00:21 @-maho- Nr.: 15 Antworten

Dumm bjk carsi
eyvallah

haklisin suan gercekten cok daginik bir takimsiniz herkes birbirinden habersiz birbirine güvensiz bir yönetim futbolcular ayri telden caliyor allah yardimciniz olsun ama suc yine bjk taraftarinda zamaninda sonuna kadar gideceklerdi tüpcüyü yollayacaklardi simdi isiniz zor bide kulüpler birligi baskani oldu
0

Beitrag gepostet am 06.02.12, 00:28 @-maho- Nr.: 16 Antworten

Dumm bjk carsi
tsk yalan yok ikinci yari iyi stres yasadik ernst kacirmasa yandiydik
0

Beitrag gepostet am 06.02.12, 11:50 @ali-19qq19 Nr.: 17 Antworten

Dumm bjk carsi
eyvallah.. Cok güzel özetlemisin tebrik ederim.. Gercekten bu sistemu degistirmeyen akka sasmak lazim ya isun icinde baska bir is var yada gercekten cahillik kol geziyor.. Saha kapatma olayi zaten düpedüz sacmalik sonucta futbol tiyatro sinema gibi bir görsellik barindiriyor icinde.. Hayirlisi ne denirki
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Dumm bjk carsi