|
|
|
Dumm bjk carsi |
dumm, dümmer, carsi! besiktas taraftarlari, kendilerine ait pankarti yakti. hahaha  yobo+s(h)ow  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
bende gördüm iyice sacmaladilar. hatta oturduklari sandalyeleri bile yerinden söktüler klozetleri bile söküp süs niyetine stada dagittilar. manyak bu millet gercekten. hem kendilerini yakiyorlardi az kalsin hemde stadi mahvettiler. nicht normal ! ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
hemde hic normal degil oysa günlerdir deplasman hakkimiz diye birbirine sahip ciktilar sonra bu olaylar yasak getirenleri hakli cikardilar.. en kötüsü orda masum olarak bulunan sadece mac izleme zevkini tadmak isteyen insanlarinda huzurunu kaciriyor tehlikeye atiyorlar ne denirki.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
güzel tespitti tebrikler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
gecmis olsun bütün bjk taraftarlarina,, cok kotü oynadiniz,,, adeta teslim oldunuz,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
kizmayin ya napiyim taraftariniz taskinlik cikardiysa   ama ikinci yari bence besiktas üstün oynadi teslim olduklarina katilmiyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
sizin en büyük kabahatiniz bir kac futbolcu aldi diye tüpcüye sahip cikmaniz zamaninda yalanmi? 
üstelik yaktiginiz yikmaya calistiginiz sükrü saracoglu oldugu icin müdahil olma hakkim oldugunu düsünüyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
valla nasil bir bit yenigidir bilmem böyle bir taskinliginda hicbir aciklamasi yoktur bence kac kisi hastaneye kaldirildi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
sagol biz almayalim  aziz baskan bize yeter
mac baslamadan koltuk kirmaya basladi taraftariniz mesaleler atildi ve yakildi bunada fenerbahce taraftari karsilik verdi onlarda mesaleler attilar bu yüzden dumandan etkilenen taraftarlar hastaneye kaldirildi pankart yakildi söndürüldügündede dumanlar sardi etrafi bu durumdanda etkilenen birkac taraftar oldu az kalsin birbirine zarar vericekti besiktas taraftari daha ne olsun bunun altinda nasil bir anlam ariyorsunuz anlamadim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
yok hayir orda degildim bulundugum yerden izledim tvde yani.. simdi haber sitelerindede var resimlere iyice bakarsan fenerbahce taraftariyla bjk taraftari arasindaki güvenlik kordunundaki mesafeye yani aradaki bosluga bunun fenerbahce taraftari tarafindan yapilmasi imkansiz gibi görünüyor tabi kesin konusmamak gerekir herkim yaptiysa terbiyesizlik yapmistir farketmez..
konuya gelince futbol seviyeli tatli bir atismadir kanimca yorumlarada bakarsan gayet tatli bir rekabet atismasi var yani her futbol konusunda gerginlikmi olmasi gerekiyor?
benim düsüncem fenerliside bjklisida cimbomlusuda herkim stadta sadece mac izlemeye gelen taraftari tehlikeye atiyor ve asiri derecede rahatsiz ediyorsa insanliktan nasibini almamis demektir az görmedik adam cocuguyla gelmis cocugunu korumak icin debeleniyor tepki göstermeninde bir siniri olmali
bendende saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
catlasanizda patlasanizda aziz baskan gibi bir baskan bulamazsiniz  üstelik kim kimi kovdu? büyük baskan istifa etmeye kalkti ailevi sebeplerle bizde baskanimiza sahip ciktik bunda yadirganacak bir durum yok kanimca
noldu tüpcüyü bir anda geri sildiniz kivrak kim iyi bi düsün bence  tüpcüye demediginizi birakmadiniz bir kac portekiz gelince buyuk baskan dediniz simdi yine tüpcüden kurtulma pesindesiniz  
haklisin yenersiniz o yüzden son 10 yildir yeniyorsunuzya   istatistiklere bakmani tavsiye ederim..
saygilarimla gecmisler olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
yanlis anlamayin carsi grbuna saygi duyan bir kisiyim hakkini veriyorlar yaptiklari isin ona eyvallah  dumm kelimesi abes olduysa pardon  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
Selam.. Böyle bir olayi alaya almaya.....???ne denir..? Car$i oldugu ne malum. Demirkapilari kirip bJk taraftarina saldirmaya kalkan kanaryalar sucsuzmu..? Fanatizmin zarari..hem futbola,hemde edeiyle seyreden seyirciye ayip ettiler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
tatli rekabet denir  futbolda atismalar olmadan(belirli sinirlar icinde) futbolun bir zevki kalmaz..
demirkapilari kirmalarinin sebebi cok farkli sizde biliyorsunuz.. mac baslamis adamlari hala iceri almanyadada biraz kabahat arayacaksiniz.. üstelik ordan girenlerin direk koltuklarina yöneldigini gördüyseniz mac izlemekten baska bir amaclari olmadigini gürürsün ben parami vermisim biletimi almisim kimsenin bu zevkten beni mahrum birakmaya hakki yoktur
Fanatizmin zarari..hem futbola,hemde edeiyle seyreden seyirciye ayip ettiler. buna sonuna kadar katiliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
eyvallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
tsk yalan yok ikinci yari iyi stres yasadik ernst kacirmasa yandiydik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumm bjk carsi |
eyvallah.. Cok güzel özetlemisin tebrik ederim.. Gercekten bu sistemu degistirmeyen akka sasmak lazim ya isun icinde baska bir is var yada gercekten cahillik kol geziyor.. Saha kapatma olayi zaten düpedüz sacmalik sonucta futbol tiyatro sinema gibi bir görsellik barindiriyor icinde.. Hayirlisi ne denirki |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!