|
|
|
Fenerbahçe-Beşiktaş skor tahmini |

Tahmin yaparken bazı teferruatları düşünün Q7 ve fernandez yok beşiktaşta Fenerbahçede Sow ve dia döndü.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Benim tahminim belli zaten 2-0  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam saygılıyım cnm görüşüne beşiktaşlısın ama biraz abartmıyomusun 3-0'ı neyse yarın görürüz   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendi oyunumuzu oynarsak skor üretiriz kadroda genişledi beşiktaşta golü kim atıcak oda merak konusu pekdemekmi sanırım gol yemeden 2 tane buluruz die düşünüyorum bende hadi hayırlısı bakalım.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

ama tebrik ediyoruz beşiktaş taraftarını bu pankartı açtıkları için yarınki maça onlarda gelebilcek bizim sorunumuz yok onlarla aramızı kızıştıranlara sorucaz asıl teşekkürler beşiktaş taraftarı.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayır bi maç beraber bitmişti 1-1 guti penaltıdan durumu eşitledi bi 6 galibiyet 1 beraberlik var son maçlarda... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm oke ben aralarındaki oynanan maçları kastettin sandım ona bakarsan 31 maçtır yenilmiyoruz kadıköy bambaşka tabi !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirde oynandı o maç ben gittim o maça çok kötü oynamıştık kalede volkan babacan vardı allahlık goller yedi delirtti bizi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demek sow döndü....iyi,cabuk atlatmis sakatligini da,dönebildi hemen takima  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pardon ne sakatlığı ? milli takımdan döndü diorum lafı nasıl anladıysan ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yusufun attığı bi gol var evlere şenlik pas verdi bizim kaleci izledi resmen kaleye gitti top bobo ii golcü ben şahsen sow hariç tabi nobreyi düşünüyolardı bobo daha olur demiştim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milli takimdan geldi denir....dönmek demek,önceden var oldugu bir yerden uzaklasip,geri gelmesi demektir.....yani kisaca demek istedigim, sikar biraz aykut un hemen onu oynatmasi. takimida tanimiyor,etmiyor ve geliyor aninda bir kurtarici gibi takima monte etmeye calisiliyor.....diger oyuncular affetmez böyle bi hatayi,aykut yaparsa sayet....Dia nin ise uzun zamandan sonra böylesi bi derbi macta forma giymesi avantaj degil,dezavantajdir bence....oyun pratigi yok haftalardir !
yani cantada keklik görmeyin maci....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam imza için istanbula gelip resmi sözleşmeyi imzalayıp dönmedimi tekrar milli takımına milli takımındanda elendi geri döndü anladınmı şimdi kapiş ? sen yorumu geç ben skor tahmini istedim sadece varsa tahminin söle yoksa boşkoy.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0-0 biter bu mac..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peki teşekkürler maçtan sonra devam edersiniz yoruma ozaman.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah fenerbahcemiz büyüklügünü bir daha göstererek ezeli rakibini yenecektir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inşallah kardeş !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakalım beraberlik zor gibi ama yinede belli olmaz tabi derbi maçları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beraberlik çıkar diosun yani   |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!