|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
gercekten de can-i gönülden tbr. ediyorum feneri.....Türkiye ye böylesi muazzam bir spor kompleksi kazandirdiklari icin ! 
Avrupa'da eşi yok Süleyman ARAT  23 Ocak 2012 Fenerbahçe’nin Ataşehir’deki yeni mabedi Ülker Arena’nın açılışı çarşamba günü yapılacak. FENERBAHÇE, Saracoğlu’ndan sonra ikinci mabedine kavuşmak için gün saymaya başladı. Ve bu mabet öyle güzel ve öyle muhteşem ki, Avrupa’da bir benzeri yok. Aziz Yıldırım’ın hayallerindeki en önemli proje olan ve 200 milyon liraya mal olan, 13 bin 850 kişilik Ülker Sports Arena çarşamba günü sarı lacivertli takımın THY Avrupa Ligi’ndeki Emporio Armani Milano maçıyla kapılarını açacak. Avrupa’nın spor devlerinin bile sahibi olamadığı bu dev tesis kıskandıracak büyüklüğe ve inanılmaz bir teknolojik donanıma sahip. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
öyle tabii,hayirli olsun......dogru ile yanlisi ayirt edebilmeli bence insan. yanlis yaptiklarinda nasil yerden yere vurmasini biliyorsak, güzellikleri de takdir etmesini bilmeliyiz bence..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
eksi facelook ansiklopedisi : bakiniz cevap no 3 !
heheheheh ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
onlarla en fazla dalga gecenlerin basinda gelirim ben yaaa, ne gözüne girmes.............haaa, anladim,tamam.....harf degisikligini kast ediyon,di mi....göz veeee......olabilir bak,hakli olabilirsin....
hahahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
3 nolu cevapta yazdim ya lafo...rezilliklerine dalga gecmesini biliyorsak,güzelliklerine de alkis tutabilmeliyiz.bence dogru olani budur ki inan TR de nefret ettigim tek takimdir yani.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
ayilara ayi,dayilara da dayi dedigimden dolayi zaten pek sevilmem ya ben koc.....neyse o ! kivirma islemlerine gece 23.00 ile 01.00 arasi sadece bakiyorum !
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
merhaba bende bu arkadas neden bazen gicik olabiliyor diyordum meger fenerliymissin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
kayinco ile beraber seyrettim dün maci,daha macin 20. dk sinda ona-- bu mac golsüz berabere biter---dedim.....görünen köyler kilavuz istemez. illa ki her maci kazanacagiz diye bir kaide de olmadigina göre..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
valla lafocuum kimseyi birseye inandirmak zorunda ve yükümlülügünde oldugumu sanmiyorum.....gazetede manseti okudum,helal olsun dedim ve haberi buraya tasidim. tüm olay bu..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
papazin büyüsü bozulacak ve papazin cayirinda papaz bu sefer pilav yemeyecek,bol bol gol yiyecek....olacak bu !
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
le maniac.......sen yok oldun piyasadan, seni görenlerin ictiklari kahvelerin o 40 yillik hatiri dolmaya basladi dile.....
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
hayal kirikligi ne diye ki lafo ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
ben böyle spos kompleksini taaaaaaaa diye baslayan cümlelerle kutluyorum.
kardeş bak sunu söyleyim sana köpegin yuvası pis kokar ne yaparsan yap farketmez ok.
temeline ineceksin ermeni uşagı bi topluluktan hayır gelmez. ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
LOS Angeles Lakers ve Los Angeles Galaxy takımlarının da sahibi olan Amerikalı The Anschutz Entertainment Group (AEG) firması tarafından işletilecek Ülker Arena’da basketbol severleri birçok sürpriz bekliyor. Paul McCartney, Pirince, Usher, Rod Stewart, Yanni, The Eagles, Justin Timberlake, Christina Aguilera gibi birçok dünya starının dünya turnelerini organize eden AEG firmasının,Fenerbahçe’nin yeni salonunda da görkemli bir konser düzenlemeyi planladığı öğrenildi. --------------------------------------------
türkiye icin diye de belirttim zaten konuyu acarkene.....fenerlilerle dalga gecmek en zevk aldigim hobilerimin basinda gelir ama dedigim gibi avrupa da bile essiz olan bir tesisi türk halkina kazandiriyorlarsa da en azindan bi tbr etmesini de ögrenmemiz gerekir. ha avrupa kupa maclari olsun, türkiye kupasinda ki menemenspor maclari olsun.....aslaaaaaaaaaa desteklemem onlari, sürm sürüm sürünsünler,sürüne sürüne evrim gecirsinler,solucan dahi olsunlar....ama o baska,bu baska !  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
yerküreye neyinizle örnek oldugunuzun bir top 3 ünü yayinlayabilir miydin acaba biz bilgisizlere !?
hehehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
analt bakalım o tarihin t sini bide senden dinleyelim. ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
ablacım diyelim ki ben bilmiyorum sana göre yanlış düşünüyorum o zaman söyle dogrusunu bende özrümü dilerim evet bekliyorum anlat bakalım doğrusunu.
eğer ki bilmiyorum dersen özrü sen borçlusun sanırım. ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
yilmaz,bak ne demisim cevap 30 da....daha dogrusu sormusum ! sen hep böyle mi yaparsin, isine gelmeyen sorulari baska taraflara yönlendirerek kiytirmaya mi calisirsin !?
vah vah vaaaaaahhhhh.........acidim looo
heheheheheh ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
kiz le maniac sen 2-3 hafta dedin, 3-5 hafta oldu.....ne biliim ben ne,nerede,nasil durumlar !
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cimbomlu olarak |
herild ki benzemez....görüyorsun iste, basarilarinizin 3 ünü sayin diyom,yerküre basarilarinin, gelip cevap olarak toki diyorlar.....kus mantigi diiim buna !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!