32 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.12.11, 10:41 Nr.: 1 Antworten

sütten cikmi$ ak ka$ik gs.liler.

bu bir tartisma topici degildir. yani fenerliler, ts liler burda gs.lilere laf atmasinlar..

ben ve milyonlarca fenerbahce sevdalisi $ike yapmadik demedik, demiyoruz da... hatta kesik yaraya tuz basmak misali, küme bile düselim diye bagirdik cagirdik..

ancak bir bu gercek ki, ülkemizde mevye veren taslanir atasözü cok meshurdur. bu nedenle bu suclamalar hep fenerbahce ile gündeme gelmistir.. ancak fenerbahce ve fenerbahceliler bu $ikeyi sadece fenerbahce yapmadi dedi ve diyoruz.. "sakla samani gelir zamani" diye bir atasözü ile de cevap verme zamanimiz gelmistir.. ankaragücü karsisindaki hezimeti saymiyoruz. denizliye 1 milyon verildi de demiyoruz.. biz galatasaray in türkiyede $ike yapmadigina inandik.. !!!

ama alin size bir manset..

Galatasaray'ı ateşe attılar
Pişmanlık duyarak itirafta bulunan Alman Mario Cvrtak’ın İtalyan basınına yansıyan ifadeleri, sarı kırmızılı temsilcimizi de zan altında bırakıyor.

AVRUPA’yı sarsan İtalya’daki ikinci şike dalgası operasyonunda bir itiraf, G.Saray’ı da zan altında bırakıyor. Almanya’da Bochum Mahkemesi’nden gelen yeni tutanaklarda, pişmanlık duyarak itirafta bulunan futbol organizatörü Mario Cvrtak, “Avrupa kupalarında en az 200 maçta şike yapıldı. Bunlardan biri de G.Saray ile Bellinzona arasında 2008 yılında oynanan UEFA Kupası 1. tur karşılaşmasıdır” diyerek sarı kırmızılı temsilcimizi ateşe attı.
(hürriyet gazetesinden alintidir)

yoksa bu zan denilen sey sevgili hemserim gökhan zan olmasin??

-----
"SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN"
0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 10:57 @azizze Nr.: 2 Antworten

birsey olmaz abim..

gercekleri gören gs lilerde vardir elbet..

-----
0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 11:54 @efe Nr.: 3 Antworten

efe kardesim.. tesekkür ederim.. bir mod olarak benim konuya istirak ettin diye..

sen bilirmisin bilmiyorum ama ben saglikli bir fenerliyim.. yani fanatik degilim. ve beni cogu gsliler öyle bilirler. bu yüzden bir sorun cikmayacaktir.

ya sende okuyorsun bazen yorumlari.. hatta tv lerde sosyal medya da vs vs. heryerde feneri gösteriyor parmaklar. oysa hepimiz (hepimiz derken, kimse sütten cikmis ak kasik olmayanlar) gercegin bu olmadigini biliyoruz.

ne olacak o zaman simdi? yani $ike yapabiliyormus diger taraflar..

öyle degil mi efe??

-----
0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 11:56 @yardanayri34 Nr.: 4 Antworten

Aradaki fark kalip farkidir.Galatasaray bu iislerden hic bir sekilde zarar görmez Galatasarayli isini temiz yapar iz birakmaz

yahu ayni seyi diyoruz ya.. yani galatasaray da yapiyor. sen istedigin kadar siklet farkindan bahset.. $ike yapildimi herkes ayni kefeye konmali diyorum..

-----
0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 11:58 @efe Nr.: 5 Antworten

evet. ancaqk konuyu anlamamis diyelim biz.. ne dersin??

yalniz eger ki insanlar hedeflerinden sasarlarsa konuyu hemen silebilirsin efe kardesim..

-----
0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 12:02 @efe Nr.: 6 Antworten

tesekkürler. bende küfür yanlisi degilim zaten.

kolay gelsin..

-----
0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 12:13 @ahab77 Nr.: 7 Antworten

sevgili ahab arkadasim. yani gs $sike yapmamis mi diyorsun?

öyle diyorsan da saygi duyarim vallahi.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 12:40 @ahab77 Nr.: 8 Antworten

hakli olma ihtimalin yüksek. cünkü yarin fenerbahce de aklanabilir. ancak bochum savciligi hala bu isin pesinde biliyorsun.. bekleyelim de görelim politikasi mi güdecegiz?

ben diyorum ki.. türkiyede $ike yapmamis takim, te$vik almamis takim yoktur.. en azindan hatir icin yapilmistir bazi seyler.. yani biz yapmadik diye sevinme ahab arkadasim..

-----
0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 13:05 @ahab77 Nr.: 9 Antworten

bende bu konuyu yazmamin sebebi tüm parmaklarin fenerbahceyi gösterdiginden rahatsizligimi dile getirmekti. yani az spordan anlayan ve ölümüne fanatik olmayan, eh birazda yasi oturmus insanimiz nelerin döndügünü biliyor. ancak sosyal medya, görsel medya hep o tarafa sapiyor. yani neredeyse feneri düsürelim de olsun bitsine getirmeye calisiyorlar. oysa amacim sadece fenerbahcenin degil, tüm takimlarin zan altinda olduklarini belirtmek. bunda hemfikiriz. fanatikler dahi biz bu isi yapariz belli etmeyiz diyorlar

düsürmeye gelince,

yani en azindan bank asya olmali. diger kararlar cok agir. bank asyanin da caydiriciligi var. yahu biz dedik ki düsürün bizi madem sampiyonlar ligine göndermiyorsunuz.. ee kabul et sike yaptigini dediler. yahu hangi bakkal benim yogurdum ek$i der?

neyse arkadasim. konunun en azindan anlasildigina sevindim.. güzel bir tatil haftasi dilerim..

saygilar..

-----
0

Beitrag gepostet am 25.12.11, 10:20 @kafdagi61 Nr.: 10 Antworten

bizde buna parmak basiyoruz. yani türkiyede sadece telafüz edildigi gibi fenerbahce sike yapmadi diyoruz. ve inilecekse en derine ininlsinde kim ak kasik görülsün diyoruz..

dedigin gibi zamaninda millete göstere göstere sike yapilirken, hic kimse bunun üzerine gitmedi. en azindan simdiki durum yasanmadi. ama 2 sezondur kötü bir gidisiyatta gs sike yapmamistir diye ülkedeki tek temiz takim olarak gösterilmesine üzülmüyor degilim.. hatta burdaki bazi gs li arkadaslarinda sütten cikmis ak kasik gibi takimlarinin temiz olduguna dair beyanatlar verip, sadece fnerbahceye saldirmalari anlasilir gibi degil..

gereken yapilsin. ama keske bu durum lig baslamadan yapilmis olsaydi.. simdiye unuturduk..

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!