|
|
|
Fenerbahçem-ts yer şükrü saraçoğlu skor tahminleriniz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozaman iyi bakamaşsın burdaydım ben maç sonu ve maç öncesi husisi geldim zaten sen gibiler çıkıpta korktu kaçtı demesin die artı sen gazsaraylısın bu maçla ne alakan var.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amacınız nedir aslanım sizin ayda yılda bikere maç kazanmışsın dönüp dolaşıp aynı maçın görüntülerini ekliyosunuz tabi başka maç yok elinizde trabzon maçıydı hatırlatırm biz kazandık sizle alakası yok yani basıyomu kafan şimdi kaybol.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizma fenerli dostum. bu forumda bir sey oludum. bir bayan nickli arkadasimiz diyor ki. fener bu maci kazanirsa ne olur bilmem. ama kaybederse 17 takim cok sevinecek diye.. iste ben bu söylemlerle gururlaniyorum. cünkü fenerliyim. gslilier, bjk liler, ts liler... yani büyükten kücüge herkes birbiri icin oynarken bir tek fener kendine oynuyor.. yahu denizlide sampiyonluk elden gitti ts li arkadas bayram yapar. bjkli bayram yapar. sahamizda sampiyonlugu verdik. bursa sampiyon oldu. galatasaray sevindi. yani anla ki bunlar bu sekil insanlar. onun icin verilecek cevaplar hep bu yöndedir. bak konu fb-ts, ama galatasaraylilar hep yazan..  ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haksiz degilsin abim. yahu bu yazdigina örnek verilecek cok atasözümüz var.. en basiti meyve veren agac taslanir... sen spor kisminda fenerbahce ile ilgili yapilan ve sonu iyilikle biten bir konu okudun mu hic?? ben okumadim. ama sadece burda olan bir mevzu degil elbette.. reel hayatta da öyle. benim bir tanidigim var mesela. fanatik gs li. örnegin bugün fener-cimbom maci oynansa ve fener galip gelse, diyecegi tek sey "bizim avrupa kupamiz var, sizin yok" yani genelde fanatik olanlar konusur. biz renklere sevdaliyiz. biz hasta taraftar degil, gönülden bagli insanlariz. bu yüzden herseyi akillilikla cözmesini biliriz.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle... sapkami cikariyorum ve seni  atasözünü yazsalarda dahi ben feneri birseylere benzetmek ugruna o atasözünü hep yazarim. ha birde bizi cekemeyenlere ayip bir lafim var. buda burda söylenmez zaten.. ama gercek hayatta söylüyorum ancak susuyorlar.  ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Aslında bu maçın neden oynandığı tartışılmalı. Bir tarafta hakkında yığınla şike yaptığına dair bir F.Bahçe var. Diğer tarafta UEFA’nın şampiyonlar ligine alarak akladığı bir Trabzonspor. 401 sayfalık iddianamenin 380 sayfası F.Bahçe’nin resmen şike yaptığını anlatıyor. Böyle bir takımla oynamak hiç ama hiç etik değil. Bir an önce kararı verilip küme düşürülmeli. Bu işin arkasında tokat var MHK’nin bazı atamalarının altında iyi niyet yok. Bunun da arkasında MHK başkan vekili, hakem atama sorumlusu Metin Tokat var. Tokat, hakemliğinde olduğu gibi insanların yüzüne gülerek kayığını yüzdürmeye devam ediyor. Beşiktaş’ın kritik deplasman maçlarına Fırat Aydınus’u gönderiyor. Kuddusi Müftüoğlu’nu G.Saray,’a Cüneyt’i ise F.Bahçe’ye yolluyor. Cüneyt’in Avrupa’da kafası rahat, düzgün maçlar yönetiyor. Ancak Türkiye’de öyle değil, hesap yapıyor, özellikte Kadıköy’de. Dünkü maçta Gökhan Gönül’ü 27.nci dakikada ikinci sarıdan oyundan atmadı. Avrupa da bir oyucuyu böyle yakalasın asla affetmez. 40.ncı dakikada Aykut’a öyle bir elle oynama çaldı ki Trabzonspor’un atağını F.Bahçe’ye çevirdi. 43.ncü dakikada korner bayrağı dibinde Semih’te Giray’da birbirlerinin formasını tutuyor. Sıyrılan, gitmek isteyen yok, belli ki Semih zaman çalıyor. Ama Cüneyt o noktadan Giray’a faul çalıyor. Aykut Akgün’ü tereddütlü attı, zaten amacı Trabzonspor’u eksik bırakmaktı. 77.nci dakikada Adrian’ı arkadan indiren Ziegler’e kart vermedi. Özetle bu maça neden atandığını iyi algıladı ve kutsal görevi başarıyla yaptı. Yönetimiyle kurullarıyla basını da yanına alarak F.Bahçe’yi kurtarmak isteyen Futbol Federasyonu yönetimi bir an önce görevden el çektirilmeli.Bu sikebahcenin yeri 3 .lig olmaliHakem yorumcusu Ahmet Çakar, dün akşam BEYAZ TV'de yayınlanan Vegol programında bir kez daha TAKA gazetesinin muhabirliğine soyundu ve Trabzonspor'u şampiyon ilan etti. Çakar, "Belgeleri inceledim ve şimdi söylüyorum 'Aslanlar gibi şampiyonluk Fenerbahçe'den alınıp Trabzonspor'a verilmelidir' Futbol Federasyonu toplanıp geçen senenin şampiyonunun kim olduğunu söylemelidir. TAKA gazetesinin cezası da cinayettir" diye konuştu. BU SIKEBAHCE ÖNCE KENDI TARIHINE BAKSIN hic bir birinci lig takimlarinin ametör kümede oynayan takimlara yenilmedigi AMA FB.NIN PENDIKSPORA YENILMESI ( HEMDE KUPA)maci fb nin amator kümeye indirilmesi icin uefa ya yazdim belgeleri ile hangi takimda yapdi ise onlarda //www.youtube.com/watch?v=barMjxpPoHM&feature=player_detailpage#t=28s |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
digitali da gectik abim.. HD yayindayiz biz... helal sana...  ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tE2cON2rUds LÜTFEN BUNLARI seyredin türkiyenin güzide külüplerinden biri OLAN (F:BAHCEmize)yakismaz bu görüntüleride inkar edeceginizi sanmiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corlulu kardesim. zaten fenerin sike yapmadigini kim söylüyor ki? yani sadece fenerbahce yapti deyimleredir sözümüz.. biz fenerli olarak sike yaptik diyoruz. ancak temiz diye adlandirilan trabzonun sike yapmadigina inaniyormusun? tesvik primlerini sadece fener mi vermis? gecen sene eskisehir ile IBB ile sadece maclarimiz kolay gecti. gerisi trabzona oynadi yahu.. eger ki bunu göremiyorsan gercek galatasaraylisin demektir.. öteki sene ise herkes bursaya oynadi. bursa sampiyon oldu galatasaray sevindi.. yani her takimin fener haricinde baskasina oynadigini biliyorsun da bir fenerin yaptigi sikeyi mi görüyorsun.. el insaf yahu.. her zaman bu örnegi veriyorum. sana da vereyim. Karabük-Fenerbahce macini izlediysen gecen sene. 1:0 fener öndeydi ve 90+4 ncü dakika da karabük bir korner kazandi. karabük kalecisi gol atmaya gidiyordu. yani gol atsa karabük yine ayni yere kalacakti. yenilse de ayni yerde kalacakti. ama ayni kaleci bir hafta sonra 4 yedi trabzondan.. el insaf yahu.. biz fenerliler sike yapmadik demiyoruz corlulu kardesim.. sadece biz yapmadik diyoruz. yani sike yüzünden küme düsürülüedügünde 6-7 takim kalacaktir geriye.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Gercekten anlamiyorum neden bir birlerine küfür ediyorlar bu takimlarin tarafdarlari bu nefret bu kin niye....! Birbirlerine böyle simsiki :& varken |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degerli arkadas ben sadece Fb icin demedim kim , veya kimler yapdi ise onlarda düsürülsün ama en cok yapan FB VE GIRESUN TFF IDANAMENIN tam metnini yayinlamiyor ama bazi kisilerde idanamenin tamami var onlarda yasak yayinlayanlar hakkinda ceza islemi baslatacaklar cok agir BERDUSCH inan ben sahsen türkiyedeki tüm külüplerimize saygim var (Suclular Yöneticilerdir takim küme düsecegine yöneticiler ömür boyu ceza yesin benim görüsüm bu den saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlayisina tesekkür ederim. benim yaklasimim cok farkli. sike olayi daha aciklanmadi ama belli zaten hersey. ama bunu kimse demiyor. yani fenerbahce suclu ama sadece fenerbahce degil.. yani tesvik suc ise herkes suclu.. varmi türkiyede tesvik vermeyen-almayan?? hayirlisi olsun bekleyelimde görelim bakalim.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin için terbiyeden bahsedenler var bide bayana böyle şeyler yollanırmı diolardı sen bayan halinle bunları kendine yakıştırıyosun tbr  sana okadar çok gülüyorumki acizsin basitsin hazmedemiyosun sana laf sölemek bile istemiyorum aslında sen git o akıl aldığın kişilerle konuş başkalarından duyduğun gördüğün şeyleri buraya paylaşarak ne kadar basit bi insan olduğunu ortaya koyuyosun okadar hakaretten sonra bana ne yazarsan yaz umursamıyorum çünkü seni bu arada sana yanlış bilgi vermişler anons şöyle fenerbahçemizin golü 23. dakika topuzzzzzzzzz taraftar mehmet anladınmı kafa dank ettimi... hayde şimdi seni bu şarkıyla uğurluyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen daha iddanamedesin corlulu millet onları çoktan geçti yasalar değişti sen biraz geri kaldın sanırım.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen hangi takım taraftarını gördün küfür etmeyen bursa-beşiktaş ordu-trabzon-rize elezığ-malatya maçlarını hiç izledinmi küfür futbolun doğasında var bide konumuzla ne beşiktaşn nede gsnin alakası var konu sadece fenerbahçe ve trabzon konumuzdan sapmıyalım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben ne muhatap olucam kardeş onlarla kuyruk acısı olan onlar zoruna giden onlar trabzonlulardan bahsediyorum laz diorum bana kalkmış neden laz diosun onlara dio birisi   bukadar çalışıyo işte beyinleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şaka maka şu sorunun önce bi cevabını versinler bize ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!