|
|
|
Fenerbahçem-ts yer şükrü saraçoğlu skor tahminleriniz... |
gec kaldin ben senden önce yazdim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyle 11 kisiyle atiniz ama ts 10 kisiyle kök söktürdü size ama dedigin gibi mac biti 3 puani aldiniz  golden sorna nasil anos yapildi yav onu bana bir hatirlatsana ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aç trt1 i izle !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27 senedir şampiyonluk kupasını hayal eden bi taraftar için üzülüyorum aslında...birde gecen hafta tolgaya su atanda siz bu hafta adamsın diyende nası olcak...bi öle bi bölesin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara hitap tarzin bir Izmirli beyefendiye yaki$miyor. Taraftari oldugun takimi koruma ihtiyacin,acizligin belirtisi. Fairplay,sadece takimlar tarafindan degil taraftarlarcada uygulanmalidir. Fenerlilere yaki$tiramadim bu kadar caresizligi.Neyseki azinliktasiniz.Katlanacagiz. Ben de burada senelerdir futbol ve yorum yaziyorum,hic bir taraftara ayricalik gösterdigimi,a$agiladigimi,alay ettigimi gören olmami$tir. Sizde ayri fikirde olana saygi göstermeye gayret etseniz sanirim daha cok $eylar payla$abiliriz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemen kizmana gerek yok maci canli izledim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memoooooo geçen cincon maçından sonra demediğiniz bırkmadınız şimdimi bayanları koruma aklınıza geldi artı onun bayan olduğundanda emin değilim aslında ben bide kimsenin avukatlığını yapmasan daha iyi olur sen kendine bak boşver kendi önünden ye kimseye bişeyler kanıtlamana gerek yok sanırım... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kızmadım ben çok neşeliyim aç trt1'i izle dedim duymadıysan !! ipucu hayde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya bırak bu işleri demogoji yaparak bişey kazanamazsın saat 12 yi geçsede öle konuşsak senle basmıyo kafa !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardeş rakibimiz bile olamazlarda işte muhatap oluyoruz üsteki şarkı herşeyi anlatıyodur umarım onlara.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her lafindan alay,her kelimeden a$agilayici laflar,böyle yorumcu ve fanatik taraftara yazmakta hata zaten. Arkada$larim bilememi$ler seni,iyi tanittin kendini.Bundan sonra kendin yazar fanatik arkada$larinla payla$irsin, $urada bir futbol eglencemiz var hafta sonunda,onunda icine ettiniz.Bu ne kin bu ne nefret,Atatürkten ho$lanmadigini alenen yazandan zaten ancak böyle bir yorum beklenirdi. Benim arkada$larimi koruma tavrim yok,Sadece seni kinama tavrimi koydum. Kimsenin tabagina sunmam ben,nerede yiyecegimi ve kime yedirecegimi bilirim. Küfür edenlerin topicleri siliniyor.Dolayli hakaret edenlere bu tahammül niye..?????? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atatürkten hoşlanmadığımımı sen lafı nerenden anlıyosun arkadaş sırtımda kocaman atatürk dövmesi var dikkatini çekerim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belki iyi bi çocuk olursan sanada alırım bitane  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen gerçekten burdan bunu anladıysan sana sölencek lafım yok benim ben atatürkçüyüm atatürkü sevmeyen benim topiğime yazan birisi için yazdım onu zaten o lafımdan sonra bidahada yazmadı kendisi resimlerime bakarsan anlarsın hatta o yorumdada atamın resmini eklemiştim anlayışına hayran kaldım koskoca dövmesi var sırtımda atamın daha sana nasıl anlatırm bilemiyorum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icabında renk değiştirirm diosun yani şaşırmadım doğrusu !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlaşamıyoruz !!! bb |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok by by !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya Hemserim gecenlerde Galatasaraya karsida büyük konusuyordun ama mactan sonra göremedik seni  ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
görünüşünden birsıfırlık üstünlük saglamışsın hayata zaten sarı saçlarınla tamamlıyorsun üstünlük saglamak önemli degil önemli olan tarftarın yüregi böyle sevenler oldukça yenilsede yensede daima biz hep bir adım önde olmaya devam edecez şampiyon kimmmmmmmmmmm FENERBAHÇE şampiyon kim İŞTE FENER İŞTE TARAFTAR hepbirlikte hep beraberce ileri hedefimiz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!