|
|
|
cim boma dur diyen yokmu..? |
Rekabetsiz mac mi olur,Bir onlar kazanir 2 biz,veya tam tersi. Yeterki i$in icine hile girmesin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu gün oynanan maclarin neticesi Samsun 2- i.belediye-4 Karabük-2-Manisa-1 Eski$ehir 0-Ordu-1 Antep 2-Sivas-1 Ankaragücü 0-Trabzon-4 Fener 2-Mersin-1 Fener liglerde bininci galibiyetini alarak bir ilke adin yazdirdi,ve lider Galatasarayla puan farkini 2 e indirdi. Yeni teknik direktör hector cuperle orduspor bir sürpriz yaparak eski$ehirden 3 puanla dönüyor. Yarin ak$am kayseri be$ikta$la 23.hafta kapanacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ersun hoca eski$ehire yaramadi. Samsun acayip dü$ü$te,manisa veya antepi altina almali.Karabük düzeldi.Arif hoca takimi oturttu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.Bende onu yazacaktim $imdi. Daha ilk dakikada gol bulan kayseriye,Be$ikta$cevap veremedi.Hemde Quereshmali. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23.hafta bu ak$am oynanan Kayser.Be$ikta$ maciyla tamamlandi. Kayseri Be$ikta$i eli bo$ gönderdi.Kayseri 1-BJK-0 gol troisi dak.2 Üst siralarda degi$me olmadi.Liderle puan farkini kapatamadi BJK.Trabzonda 6 puan yakla$ti BJK.a 24.haftaya per$embe günü devam edilecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hem ugurlu.. hemde camiadan birisi. yorumunuza tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öylemi..tsk.ler.aklimda öyle kalmi$. uefa trabzona ceza kesmi$,10 bin eurocuk..Kasimdaki Lillie macinda me$aleden dolayi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biz yakinindan bile gecmedik uefa nin..ne cezasi ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfffffffffff ...........ya.. bizden adam olmaz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam..aynen öyle ya.. Necati yuvaya döndü ya..o bile iyi bir haber. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ertugrul hoca ,fatih ten sonra $enol hocayida yenmek istiyorum demi$. yarim saat var daha,yaparlar bir $ey. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
helallllllll.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.ali. valla yenmi$ler kanaryayi. Nasil ettiler bilmiyorum..Daha bakmadim.Gece TRT verir herhalde. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24.haftanin maclari ertelenen bir mac di$inda tamamlandi. belediye-karabük...ertelendi Orduspor 2A.Gücü-0 Genclerbirligi 1-Antep-0 Galatasaray 1-Antalyaspor-1 Trabzon 2-Bursaspor-1 Samsun 3-Fenerbahce-1 sivas 1-kayseri-1 Besiktas 0-Mersin-1 Manisa 2-Eskisehir-3
Üst ve alt siralarda bir degi$me olmadi. Samsunun feneri yenmesi ve hatrick yapan yeni transfer yunanli gekas göze carpanlardan. Besiktasin da sahasinda mersine yenilmesi sürpriz sayilir,queresmanin kirmizi kart görmesi haftasonundaki fener derbisinde büyük bir handicup.
Trabzonun ciki$i sürüyor,sivas frene basti..Eski$ehir haftalar sonra 3 puanla tani$ti. Genclerin keyfi yerinde.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir gün herkez Gs li olacak .... ----- Hakedeni "Kutlar" Haketmeyeni "Þutlarým" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam kirlim... vay,renkda$miyiz yoksa..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam ben aslen takim tutmam ama bu aralar -gs-lilere taktim kafayim  nedeni söylemem emme taktim  ,,, ----- Hakedeni "Kutlar" Haketmeyeni "Þutlarým" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
söyle giii..merak ettirme beni.. yeni eni$tedemi gaassarayli.zülfikardi adi galiba.. Gaassaray iyiydir.Piman olmazsin..Hemde benimle dala$massin.hsg diyeyimmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
söylemem yemin var ortada  evet zülükarda Gocaman gslilerden hahahah ----- Hakedeni "Kutlar" Haketmeyeni "Þutlarým" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bize gel kirlim.. Transfer bedelide öderiz sana.. Takim icin yemin verilirmi ya.. Neyse,gizli taraftarimiz ol sende..Benden sIr cikmaz.. Ama sende tur$u kurmaya kalkma bana oki$....?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!