|
|
|
cim boma dur diyen yokmu..? |
22.hafta maclari tamamlandi.
Gencler 2-BUrsa-2 IBelediye 3-Fener-2 Ordu 3-Karabük-2 Trabzon 4-Eski$ehir-1 Galatasaray 4-Ankaragücü-0
Bu neticelere göre ligin altindada üstündede bir degi$iklik olmadi. Liderle takipcilerin puan farki 5 e cikti.Alt siradaki dü$ebilecek 3 takim neredeyse belli oldu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu ba$kanda iyice civitti. Aylardir dü$ünmek icin cok zamani oldu. Bence bekleme geregi duydu.Bazi yeni geli$meler olabilir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Normal bir toplantidir, Sadece türk futbolu konu$ulmayacaktir. Istifa etmek en kolayi onun icin.Ne yapsa hata,birisi mutlaka memnun olmayacaktir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine ceza In$allah trabzon seyircisiz ba$arir.Bekleyelim,sanmam daha ceza gelsin,gelse bile haftaya ertelenir.tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi ya.. Daha vaktimiz var.en azindan beraberlige ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve Bursaspor Galatasaraya "dur"dedi. Bu ak$am oynanan macta,galatasarayin 14 mactir yenilmezligine son verdi. Bursaspor 1-GS-0 Antalya 2-Genclerbirligi-2 23.haftaya yarin ve pazartesi oynanacak maclarla devam edilecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kankaaaa timsah cimbomumuza kiydiiii ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacaðýna ASLAN gibi Düþmaným olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk.ler. Elbette bir gün kaybedecektik.Yeterki ali$kanlik yapmasin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecmi$ olsun. Haftaya telafi ederiz. Bakalim rakiplerimiz ne yapacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oldu maalesef. Önümüze bakip diger maci dü$ünmek lazim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maca bakmadim yor yorgunuyum nasil oynadi gs? golu batalla atmis kac haftadir her macta atiyor bizede atacagi kesindi
----- ÇAKAL gibi Dostum Olacaðýna ASLAN gibi Düþmaným olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maca bende bakamadim.Sportschau ya bakiyordum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok izlemedim,bundesliga sportschau baktim ben.Birde arada uyuya kalmi$im. 7 gol hayret ya.kac ki$i oynadilarki..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istikrarli olmazsak,kaybedecegiz elbet. $öyle güzel bir transferde yapamadik,$urda 3 gün kaldi bitmesine. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aman hemen fazla gol atmasinda,fenerle aramiz kapanmasin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bankasyada neler oluyor ya,9 gol birden. Helal mesuta,Barcelona macini hangi kanal veriyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parayi veren düdügü calar,yazik oldu semihe,Nöbetci golcü.. Ben o dedigin ismi yazmadim,sen neden yazma geregi buldun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyvallah,tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle bir $ey varmi,yokmu daha belli degil,yargida. Hem olsa bile,bunda futbolcularin,taraftarin sucu ne.? Birak,konu$sunlar,yazsinlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vay dayi sabri,tamda adamin girtlagina yapi$mi$. Birde pas atmasini ögrense. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!