|
|
|
cim boma dur diyen yokmu..? |
Sari-kirmizilar bu ak$am ordu deplasmanindan da 3 puanla geldi. Orduspor 0-Aslanlar-2
son seneler taraftarini üzen bir futbol oynayan cim bom.Bu sezon Fatih Terimle ve yeni kadrosuyla istikrarli bir kadro kurmak üzere. 2000 yillarinin gs i bumu acaba..?Yoksa tesadüfmü..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aziz baskan cikarsa bakar bir haline yok eger cikamassa vay oburlerin haline   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2000 yilini bir daha tekrar edecek kadro yok daha daha cooooook firin ekmek yemeleri lazim   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Kimsenin özgürlügünün alinmasindan yana degilim. Yargida olan bir dava üzerine konu$mak,tahmin yapmak lüzümsuz.Bekleyelim ve görelim derim. Aziz Ba$kaninizin varsa bir sucubu zaten cezalandirilacaktir. Ama FB,taraftarinin üstün destegine saygi duydum.Sucsuz futbolcu teknik heyet ve taraftar icin, Cezasi kesinle$memi$ Büyük bir klüp Ba$kanina yorum yapmayip, bekleyelim derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam tuzlali.. Üstteki yorumum sizin icin de gecerli.. (tuzla-Istanbulmu.?) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm abdi. Ben o konulari neticelenmeden yorumlamak istemiyorum. Keramet kimde..Terimde mi..Futbolculardami.. Fenerde tam gaz devam ediyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen tuzla istanbul,,,,,,,,, benimkisi bir mizahti aziz baskan icin kimsenin icerde yatmasi yandasi degilim yoksa tadi tuzu olmaz bir birimize nazimis olmassa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle emre Bende yeni ögrendim. Payla$ayim dedim.Kadroya bakinca 3 yeni isimsiz aktör..Ve banko oynuyor,hemde döktürerek biri ada$in emre.Yabancilarda da bu sene $ansliyiz galiba.. Bekleyelim görelim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daricada akrabalarim var,Bilirsin oralari mutlaka, Fenerin pendik hatirasini. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahahaha pendik hic unutulmadiki hep fenerlilerin arka kafasinda yer yapmis,,,ama konumuz fb degil gs nasil daha iyi olur ona bakmak lazim bence gencleri yetistirmek lazim o zaman 2000 yilini yakaliya biliriz,,,,,,,,daricayi bilirim ve cevresini,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alt yapi $art arkada$im. Onlar gelecegimiz olmali.. Ben $ahsen yabancilarla alinan galibiyet ve $ampiyonluklarin tadi azaliyor gibi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja yabanci alirsin alirsin ama iyisini al 2 yada 3 tane al ama iyisini al ki turk oyuncularina bir seyler versin cunki turk oyuncularinda fazla disiplin yok yada oyun okumasi yok heleki istanbula gelince kendilerinden geciyorlar kendilerini dev aynasinda goruyorlar ama ne oluyor avrupaya gelince adam bize 3 yada 4 cekiyor arkasina bakmadan ulkesine gidiyor bizde hemen hatalari baska yerlerde ariyoruz kendimize bakmiyoruz biz ne yapiyoruz diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen ve tamami ile haklisin.. Ileride alt yapimiz,Türk asilli genclerimiz olacak..Ben bunun takipcisiyim.Cok gelecek vaadeden oyuncularimiz geliyor..Mesutlar hamitler gibi..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu sene galatasaray gercekten güzel oynuyor. bir fenerli olarak onlari izlerken zevk aliyorum. her zaman dedim yine diyorum. colin kazimi size vermemeliydik. demek ki bazi futbolculara yaklasim cok önemli. (bu sadece türkiye de olsa bile) fatih terim in gayreti cok önemli. o olmasa bu takim toplanmazdi. eger ki baros forma kapmak icin kendini yirtiyorsa bunda fatih in rolü büyük. melo nun da büyük basari gösterdigini eski takimi da dogruladi. ve sanirim devre arasi eski takimina geri dönüyor.. $ike olayina gelince, herkes fener diyor. hatta gs yardimci baskanlarindan birisi de "feneri küme düsürmezseniz cok asagilaniriz" gibi laflar sarfediyor. ben sahsen keske lig basinda $ike yapan takimlar küme düsürülmüs olsaydi dedim. fenerbahce dahil. gözle görünen köye kilavuz istemez. ancak sadece fenere yüklenmelerine dayanamiyorum biliyormusun?? karabük-fenerbahce macinda fener 1-0 önde idi. karabük kalecisi 90+4 de kornerden gol atmaya gidiyordu fener kalesine.. evet $ike vardi. ama sadece fenerbahce degildi bunu yapan. trabzonspor en az fenerbahce kadar sucludur bu konuda.. birde istanbul takimlarinin hakemler tarafindan kayirilmasi bir gercek. örnegin dünkü mactaki ordu nun golünün verilmeyisi. kaleci muslera ya kirmizi kart gösterdi diye hakemi silmeleri gibi durumlar bu yil galatasaraya isliyor.. hayirlisi olsun diyorum. ve bakalim ne olacak sonunda.. konuya döneyim ve galatasarayi kutluyorum bu güzel futbolundan dolayi.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam berdush. senin bu fanatik degilde,tarafsiz yorumlarin ho$uma gidiyor. Gözlemlerinde haklisin.Eskiye bakarsak $ikenin alasi yapiliyordu.Kabak $imdi patladi. Umarim Türk futbolunu karalayan bu lekeden en az hasarla cikariz.Yoksa avrupaya gitmemiz bile yasaklanir. Ben $u andaki $ike konusuna yorum yazmiyorum,yargi sonucunu bekliyelim derim.Akkuzu,karakuzu belli olsun. Cimbom in$allah istikrarli olur ve bu sene $ampiyonluga sonuna kadar oynar. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.kanka. Iyi oynayan ve hakeden kazansin,Fairplay hic eksik olmasin,Buda Cimbomum olursa ayri bir mutluluk. Tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. Dur diyen olacak elbette,istikrar $art.Bak TRabzona,gecen sezon,son dakikaya kadar $ampiyonluk kovalayan takim bu sezon üst siralarda yok. Derbi özürlü takimimiz,bu sene Besiktas,TS, ve fenerden puanlar alarak ilk defa senelerdir liderlige oturdu. Bu sene gülecegiz gibime geliyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam azize Benim herzamanki $ahsi ve objektif görü$üm. Herzaman seviyeli rekabetten yanayim.Hic bir takima ve taraftara $ahsi bir garezim yoktur. Umarim $a$irman olumlu yansir,yorumla$lamalarimiza. Birbirini tanimayan 2 ki$inin anlamsiz ceki$melerine hep $a$mi$imdir. Iyi muhabbetler diler,yorumun icin tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle. Burada kimsenin bilincli olarak ba$kasini kirmaya hakki yok.Yanli$ anla$ilmalara yazi$arak özveri ile mani oluruz diye dü$ünüyorum. Ho$sohbetler dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam sergio 3 puan fark var ama fenerin yarinki macindan sonra bu farkta kapanir.sadece gol averaji ile liderler. Ama liderlige öyle hasret kalmi$izki hala inanamiyor insan. yorum icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!