|
|
|
fenerbahceden Galatasaraya sike teklifi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diyecek söz bulamiyorum spor bu kadar cirkin olmamalidir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasarayin trabzonsporu yenmesi icin perisanbahce sike teklifi etmis ama bunu galatasaray yönetimi RED etmis. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyide neden alindin ki ben degil onu yayinlayan mahkemenin savcisi hakimi.Bana neden kiziyorsun haberi paylasmayalim mi. Besiktasin büyüklügü belli oluyor sikecilere sahip cikmadilar aklanda gel dediler siz bunu bile yapamadiniz malesef yazik türk sporuna. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oda bitti ya ortada amblem felan kalmadi ina sefilleri oynuyorsunuz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genc ASLAN Emre Colak  Nefeslerin kesildiği derbide teknik direktör Fatih Terim, ilk 11’de Sarı-Kırmızılılar’ın genç isimlerinden Emre Çolak’a şans vermişti. Herkesin kafasında bu tercih sonrası soru işaretleri oluşurken, Emre’nin Fenerbahçe karşısında ortaya koyduğu performans herkesi büyüledi. Takımın en iyi oyuncularının başında gelen ve Terim’in, “90 dakika oyunda kalsın isterdim ama onu alkışlatmak için oyundan aldım. Kendisini tebrik ediyorum” dediği 20 yaşındaki Emre’nin hikayesi de bir hayli ilginç... Sarı-Kırmızılılar’ın altyapısına 5 top ve 20 kaban karşılığı gelmeden önce Atışalanı Spor Kulübü’nde forma giyiyordu. Ondaki ışığı gören kişi, Arda Turan’ı da keşfeden Ahmet Keskinkılıç’tı. Ama Cim Bom’dan önce 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, Beşiktaş tarafından da denenmişti. Siyah-Beyazlılar onu beğenmedi.. Ve sonunda Aslan oldu. Arabası Arda Turan’dan İlk arabasını Arda hediye etti. Cim Bom’dan 205 bin garanti, 20 maç ilk 11’de oynarsa 100 bin ve karşılaşma başına da 4 bin Lira para kazanıyor. Fener’e karşı hem mücadelesi hem de futboluyla büyük beğeni kazanan Emre, Ordulu olduğu için 52 numaralı formayı giyiyor. Derbinin ardından Twitter’ına, “Allah’ım sana şükürler olsun. Mutluluktan uyuyamam bugün (dün). Nasıl bir zevktir bu. Tüm taraftarlara teşekkür ederiz” diye yazan Emre’nin, bu moralle Sarı-Kırmızılı formayı kolay kolay bırakmayacağı kesin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resim yok gözükmüyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya essahhhhhhhhhhh |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Bu adam kim? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tarih gibi adamsin ya nerden cikardin bunu aninda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadasim ben galatasarayliyim ama bu demek degildir gözüm kör kulagim sagir anladinmi. baskanimda olsa yanlis yapan sahip cikmam arkadas.Kulübüm baskanimdan büyük olmalidir.Asil mesele bu yasayi hazirlayan Tayyip-Aziz -ve mosturogludur buna gülüyorum. isin asli varm var.yoksa tabiki her devirde bir seyler yapilmistir.Allah etmesin bu durumda galatasaray olsa idi offffffff yanmistik vallahi.Dillerinden kurtulamazdik biz yine insafli davraniyoruz. Sen tut yasayi cikartmak icin tayyibin kapisini cal sürekli..yaz lan sekip bize bir sey olmaz de solugu ceza evinde al  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!