|
|
|
Severim,spora dü$kün bayanlari.. |
Ama yerken calisan 30 muskelin kuvvetli olmali..Onlar yorulmuyor.. onlara iyi bakmi$sin belli. Önemli olan onlar zaten.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok ya.Ben sporu birakali daha 2-3 sen oldu..15 günde forma girerim ben.. Hem kizlar beni dü$üremez..Korkma.. sen gördügünü cal yeter..kizlara atacagiz bir düzine..Hem ilk golümü sana armagan edecegim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dü$ünsene.. Bir Yiyecegi agzina alip mideye gidinceya kadar kac tane (zavalli) muskel schwer-arbeit yapiyor.cene kemikleri(onlar bayanlarda zaten kuvvetli,Ama sor bir niye diye..)dil damak girtlak yemek borusu mide kaslari..say say bitmez.. sen aslinda en agir sporu yapiyorsun..Farkinda olmadan.Koru kendini.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirkinlik geleceklerden uzak kalmayi hep ba$armi$imdir. Onlar giremez hayatima. göreceksin tor des monats olacak yani ayIn golü..ve senin olacak.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha...   Bingo...bildin..  Ama azicikmi...??   Bu kadar degilmi? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elbette azicik.. Fazla diyenler abartiyorlar.. Neyse,bir okey oyunumuz olacakti.bir türlü oynayamadik..haftayada be spathschichtim..11 den önce giremem..Ba$ka zamana kalsin..$imdilik iyi geceler,yeni i$inde ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam ali arkada$ aynen bende öyle..Azmin elinden ne kurtulmu$ki...? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aranizdaki husumeti bilmem ama. Sizin sayenizde topicler silinecek..Az arkada$in emegi yok burada.. Ricam,ba$ka arkada$larimizi konunun icine cekmemeniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madem sana özelden yazilanlari aciklayip,seviyeni ortaya koyuyorsun. Sana ne desem fayda etmez. Egonu tatmin etmi$sindir in$allah. Tam gaz devam o zaman... ilk degilsin....son olursun in$allah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam ahu hanim.. Bu topic sadece biraz ne$elendirmek ve dü$ündürmek amacli idi.. silinsin sorun degil. Derdi ba$kalariyla olan ,o kadar acizmidirki,bizleri ve topiclerini kullanip.o ki$iyi rezil ettigini sanir.. Neyseki kim rezil oldugunu karar verecek merci biziz..Bunu bizden alamaz. Iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne mutlu bana.. Senin gibilerle ayni seviyedeyim.. Iyiki var senin gibiler..Yoksa bu havadisleri nasil duyacaktik.. Arkasinin gelmedigi cok zoruna gitmi$ olmali. Kabul etmesende arkada$imsin...Bendensin yani..Ne mutlu spastik özürlülere.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim ne seninle nede ba$kasi ile sorunum yok. Ama seni en iyi anlayanin ben oldugunu dü$ünüyorum..Nede olsa ayni hastaligi payla$iyoruz. Merak etme IsIrmam..Evcilimdir. Burada benim tarafimdan sevilmeyen biriside olsa ona hakaret edilmesine ve buna benim topicimin kullanilmasina razi gelemem. Acil $ifa arkada$ima..Gecmi$ olsun..Gecer gecer,Bak bende kin nefret kalmadi..sendede kalmaz.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya ne kadarda haklisin.. onlari seyretmeye bayiliyorum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volkan ya...sende gece gece.. Bu eklediklerin top modellere 5 ceker ya... sharapova,kurnikova halt etmi$ bunun yaninda. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.tugrahan. Sporun ne ya$i nede kilosu vardir. Herkes ona göre spor yapabilir.(ilk eklediklerim kilolu bayanlara bak.Nasil azimliler degilmi..? ?) Kacirmi$ sayilmazsin.Sende ekle sevdigin spor dalindan bir$ey .
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.kanka.. Bu leylayla dövü$mek istemezdim yani.. Babasinin kizi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baltaci ada$ima laf yok.. Adam agzinin tadini biliyormu$. $imdiki katherinalarda harika.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
topice can verdiniz ya.. sizin gibi sporsever arkada$larimla gurur duyuyorum. Zevkinizi de payla$iyorum.. Atam nedemi$..BEN SPORCUNUN ,CEVIK ve AHLAKLISINI SEVERIM: Memo ne diyor.BEN SPORCUNUN;GÜZEL ve ENDAMLISINI severim.. Ayni laf.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakem bayan olursa.. Kim tutar volkiyi... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak bu kirmizili bayan da az önce yazi$tigin.. aynen öyle...hep belden a$agi..Fairplay no....Beni riyakar, iki yüzlü yapan bayan. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!