|
|
|
Severim,spora dü$kün bayanlari.. |
Mesela bunun gibi... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam bencede.. Ama kendi capinda yine cabaliyor,bir$eyler yapabiliyor..Tebrikler yani. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onlara kar$i bir yapalim ,ne dersin.. Sen takimi kur. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sport seven bir bayan.. Nede güzel yapiyor hareketleri..enaz 30 kalori yakmi$tir. ne dersin.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. ayni konu hakkindami yazacaktiniz.. Hic yapmamaktan iyidir,baksaniza avuclarini yere degdirebiliyor.. yapamayanlar var.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir erkege 2 bayan dü$üyor,ba$edermiyiz yani,,,Irezil olmayalim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spora düskün olmasa ne halde olacakti acaba  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ma$allah,tahtaya vur tahtaya.. avuclarini nasil yere degdiriyor,nasil stretching yapiyor.. sen yapabilirmisin aynisini...? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani bencede.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayan futbol takimina kar$i maC yapacagizda.. kankam kadroya 5 ki$i almi$.onlar 11 ki$i ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iki video arasindaki farki bulana ne hediye var peki  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sticker helalinden.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spor yapsinda,gerisi onu ilgilendirir. Baksana nasil terliyor,hele o laufbanddaki..Bandami yazik bayanami.. Mofadaki kadindada stahl felgen var herhalde. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana güvenebilirim degilmi,Taraf tutmazsin degilmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öylemiymi$im..sen diyorsan öyledir. Ya$asin kötülük..Bende seni box- autoya bindirmem.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayni degilmi..Tipkisinin aynisi.. Sende popkorn yemegi.ile falim cigneme sporu yapiyordun degilmi..? Sportliche arkadaSim benim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzzzzzz,zurück.. Ben späth schichtim ätsch..ausschlafen yapacagim. Iyi geceler..in$allah jetonler 20 euro olurda binemezsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koy hepsini masaya.. yorma kendini..yazik degilmi sana.. Hem fazla spor sagliga zararli diyormu$ doktorlar..Amannnnn,,sakinnnnnnnnn..zorlama kendini.. terledigin an birak.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okey..biliyordum zaten. Rakip belli,kadro belli hakemimiz var. Saha ve tarih tespit edelim.Ben $imdiden kampa gireyim.zor bir mac olacak... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!