|
|
|
Futbolseverler,gözümüz aydin. |
Ligler ba$ladi. veee,sürprizlerle ba$ladi. bu gün oynanan maclarda $u sonuclar alindi. Eski$ehir 2-Be$ikta$-1 Manisa 1-Trabzon -1 A.Gücü 1-Mersin i.y.-2 Samsun 3-G.Birligi-2
Ligin favorilerinden BJK,ve TS,puan kayiplariyla ba$ladilar. Yeni ekiplerden samsun ve mersin,galibiyetle ba$ladi.. Hayirli olsun.$ikesiz ve heyecanli fairplayli maclar temennisiyle. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam volkan Ya yeni antrenör guti gibi bir yildizi kadroya bile almiyor. Golleri hazirlayan ve atanlardA GECEN SENE BJK FORMASINI GIYENLER: ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Takma kafana ya.Güzel bir macti. Besiktasin eskileri atti golleri. Lig daha cok uzun..Bu kadroyla besiktas sampiyonluga oynar.. Ama bu antrenörle,Bilemiyecegim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam kankama. Hayirlisi olsun..süper. Hsg Samsun.Hsg.Mersin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arka koltugu fenerliyelim espirisi yani..(dolmu$larda) Hadi bakalim görecegiz.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya güzel arkada$im.. Ben ne diyeyim.Gecen sene cimbom beni kahretti.. Ama atsan atilmiyor i$te..En güzel kadro sizde. Baksana Bayern münchene,ilk macta kendi sahasinda gladbacha 1-0 yenildi. $imdi ise her macta 3-5 atiyor gol yemeden.. Sabir karde$ime.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
In$allah ama, görünen köy klavuz istemez.avrupa icin cok zayifiz. Baksana baskette,dünya ikincisiyiz, almanyaya yenilerek,ceyrek final sansimizi yok denecek kadar azalttik. Bizde süreklilik yok. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam memo
futboldan acayip sogudum
bir müddet uzak kalmanin iyi olucagini düsünüyorum ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1.hafta maclarina devam edildi. sonuclar. Bursa 3-Kayseri-0 Karabük 2-Sivas-0 Antalya 1-G.Antep-0 IBB 2-GALATASARAY-0 Orduspor-Fenerbahce pazartesi saat 18.00mez. Gecici puan durumu 1-Bursa-.......3 puan 2-I.Belediye...3 3.Samsun......3
16.Antep 0 17.G.Saray-0 18.Kayseri.0 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin arkada$im.Sogutmak icin her$eyi yaptilar zaten. Ben sadece Türkiye liglerinden sogudum. Almanya ,ispanya,italya liglerini daha cok takip ediyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam sevil.. Merakla bekliyorum.. Kim yaman,kim degil. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.pardon.. Evet ya..maalesef yine kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Ne Fatih Terim,nede yeni transferler $imdilik i$e yaramami$. Te$ekkürler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
te$ekkürler delioglan. Nerde kalmi$tik..Oradan aynen devam.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic sorma  dün bjklilara tsli arkadaslara dalga sms göndermistim bügün kendimiz yenildik ama hic sorun degil daha ilk mac ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyiki sogumusum cimbom yenildi
bu sezon futbol konusmayayim hic en iyisi  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kararina saygi duyarim. Ama ben futbolsuz bir ya$am dü$ünemiyorum.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$uan maca bakiyorumda.. Yeni kalecimiz,,1-2 güzel kurtari$tan sonra,topu elinden kacirarak gole sebep oldu.. 4 büyüklerden 3ü puan kaybetti. Bakalim yarin fener orduda ne yapacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$ikeci olan siziniz biz degil  nere basliyor türkiye ligi iyice ... cikardilar play off felan sacmaligi sport toto ligi outttt bundesligaaaa innnnnnn  heytttt VFB dün üclediiiii ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hahaahaa acilarin cocugu kücük guiza.. Topu futbolcular oynayacak..Ba$kanlar degil. Fenerin ölüsü bile ilk 5 e girer. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam yaban Ya öyle oldu..gecmi$ olsun.Hemde puanlamada $uan en altta.. Biz sizden iyiyiz..ätschhhhhhhh..Üstünüzdeyiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!