96 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 27.08.11, 11:46 Nr.: 1 Antworten

Kižisel yorum
SeLamun aLeyKüm

Temiz ve ahLakLı siyasetin oLmadııg bir uLkede müsLüman gorunmek normaldir ama muslumanca yaşamak ukalalık oldugu kadar MUNAFIKLIKtır.

ÜLke yönetmek bir Lider bir bakış bir yasam tarzıdır.HeLede tarih varoldugundan beridir varolan bir milletin devletcilik yapısıda tarih kadar saglam ve eski olmalıdır.

Bugun ŞİKE adı aLtında içeri atilan FB başkanı şiken atıldı diyen balık hafızalı insanlarımız durumu goremeyecek kdr cahil ve şartlanmış beyinlere sahiptir ne yazıkki...

Aziz Yıldırım dun girmedi ihaleye zenginliginin kaynagı SAVUNMA SANAYİ ihalelerinden elde etmisdir.Ne acıdır ki en son ve buyuk olan ihaleye CALIK grubuda girmis ve herkesi sindirmislerdi Aziz Yıldırım haric ve simdi bedel odeniyor...

Bu kdr karaktersiz bir olaya seyirci kalınması ne acıdır  ve bu ulkenin insanı balık hafızalıdır.Dun Özala Erbakana haşa tapanlar bugun onlara kufur edip rte ye tapar oldular yarın kimbilir kime...

Eger Haluk Ulusoy olsaydı UEFA ulkemizde posta koyamazdi.Ne garip demi ihale yuzunden koca kulubu ne hale soktular.Ve ALLAHa inanan sozde munafıklarda oyunlarına devam ediyorlar...

Şampiyonlar Ligine gondermedigin takımı düşüreceksin ligden Federasyon hangi kabı yaladıgı belli olmayan bir kurum oldu

-----
sźn ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DźqiL...AyPaRCaM 
0

Beitrag gepostet am 27.08.11, 11:53 @aymavisi Nr.: 2 Antworten

Kižisel yorum

aleykümü selam ,valla sipordan pek anlamiyorum ona dair bi yorum yapamiyacim da ,su satirlar sadecedikkatimi cekdi ve dogrulup payi oldugunu düsündüm,sadece onu yazayim dedim

Bu kdr karaktersiz bir olaya seyirci kalınması ne acıdır  ve bu ulkenin insanı balık hafızalıdır.Dun Özala Erbakana haşa tapanlar bugun onlara kufur edip rte ye tapar oldular yarın kimbilir kime...
0

Beitrag gepostet am 27.08.11, 16:37 @-yildiz--68 Nr.: 3 Antworten

Kižisel yorum
Öyle degil midir ki hatırlayanlar icin bugun ANAP Genel Merkezinde 3-5 kisi oturuyor baska kimse yok..bu millet herseyi unutur yutar oldu...İSLAMdan uzaklastıkca yozlasır olduk...

bu spor degil bu rant kavgasıdır

-----
sźn ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DźqiL...AyPaRCaM 
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kižisel yorum